MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 27, 2011

check out babai sepang gold coast

akhirnya sampai pun di penghujung entry percutian safi...adeh meleret2 jadinya..gambar banyak sgt kan..gini la jadi nya..lagipun kitaorang nak share betapa ktorg ni have fun nye kat sepang sana...haih..bertuah nye aku rasa..kitaorang dapat pegi holiday ni..dilayan mcm puteri wa cakap lu....masa ari isnin tu lepas abes telematch seme siap2 nak check out..& sebelum gerak ktorg lunch dulu kat sepoi-sepi cafe apa yg best cafe tu ditutup untuk orang lain KHAS untuk kami je peserta safi...padahal ade je meja kosong tapi diaorg xkasi orang makan situ...betapa mcm layanan VVIP nye kami terima...

menu untuk lunch tu kan..diorang awal2 dah siap kasi form suh kita isi, masa nak gerak ke sepang dia dah kasi menu suh kita tick menu apa yg kita nak makan...kata free kan?harus la aku tick yg paling mahal sekali haha....seme pakat amek menu yang harga RM20.makanan dia sedap wa cakap lu...kari dia pedas berdesingg meletop! sedap gile

apa2 pun kami nak berterima kasih sekali lagi kepada anda2 semua yg dah tlg kami menang contest ni, terima kasih kat safi yg dah pilih ktorg sebagai pemenang (mcm lah safi baca blog aku haha..) & syukur kepada allah..sebab bagi kami nikmat dan rezeki yang sangat2 membuatkan kami rasa teruja...pengalaman mcm ni akan datang sekali je kot dalam seumur hidup...ni akan jadi kenangan manis antara kami..sebab ini lah pertama kami semua dapat bercuti lengkap berempat.

abaikan la towel atas kusi tu heheh wat semak pemandangan je kan

 nengok la seme pakai baju kotak2 eheh...mcm gini la ktorg.....suka bertema2
 haih..air soda yg ku sangka kan ais krim soda haha...nampak sangat orang kampung xpenah makan kt otel muahaha...tawar je airnya..air soda = air masak letak soda, xde manis rasa gas je rege RM10
nana nye menu claypot rice with salted fish  RM20
 falsya hainan chicken rice RM21
 aku nye chicken curry rice RM20
 deah : wantan noodle RM18
kita makan dulu..
 cer nengok sape tlg amekkan gmbr shila ngan adik2 dari langkawi ni...sharnaz (teman tapi mesra shila) segan plak nk bergambo ngan dia haha..amek curi2 gini je la ensem dia kt luar
 aceh2 nana melayan peminat haha..
 muah..muah..babai shila kita jumpe lagi
masa nak balik tu otel kasik souvenir...  siap ada nama lagi spesel


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Lady Rina said... [Reply to comment]

bestnyer...:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sweet..suke3.....bertuah badan kan

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah percutian korang..oh sharnaz ni bf shila ek

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku x busan baca entry ko nieh ... bkn selalu dpt pemgalaman jd VVIP nieh yer .. siap bercuti dgn retis popular .. dpt gift memacvam lagi ;-)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt besh ;)

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Alhamdulillah rezeki:-)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ahh tula bf shiela tp diorg x kecoh sgt pon

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Heheh tq la ek
Meleret entry safi ni
Br arini abes

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Sgt2 bez mz mmg xle lupe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

adehhhh... akak dah byk terlepas citer nana gi sepang nih.... rugi tol... huhuhu...
pasnih kene kaver balik... huhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...