MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, December 4, 2011

dapat 4 helai tshirt

aritu kan aku ada menang contest misteri jalan lama kat cinemaonline, adiah ni kena g collect sendiri kat opis cinemaonline..kebetulan deah cuti selasa lepas so aku suh deah tlg amekkan sekali adiah aku..aku dapat 2 beg sebab aku masuk 2 nama, deah plak lagi gile kuasa..join 3 nama, tiga2 menang...5 beg deah g kolek kt opis cinemaonline aritu hehe sure staff diorang geleng kepala kan?haha....

apa ada dalam beg ni?
dalam 1 beg tu sehelai tshirt putih movie cina apa ntah nama dia saiz s pastu tshirt hitam misteri jalan lama ada size XXL & L , dapat 2 beg jadi la 4 helai tshirt seme nye.ok la..saiz beso tu kasi amrul mmg berguna sgt dia kan g keje kena pakai  baju itam kat dalam
 xde kat pasaran..vangga dapat dengan pree hehe...
 pehtu ada kelendar 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kalender tu kita dpt time byr tol p melaka aritu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hehe..suke2!!

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..congrate nana!!! untung nana dapat barang pree!mmg la suka kan??

Cik Azizah said... [Reply to comment]

untung la sis...tahniah!

shahdiana said... [Reply to comment]

wow..best..suka sangat dapat hadiah tapi takde sapa bagi pown...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...