MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 5, 2011

dapat pon kasut idaman

lepas abes beday wafiy deah ajak g jj, saje jenjalan..ok la aku pon nak carik sandal damia masa jenjalan tu nampak la clown...damia mcm bese la cecepat masuk dalam baju aku..nasib baik la mam ni jenis pakai baju beso2 gini damia..kalau tak mana nak nyorol?dalam beg mama?hehe...adoi mia ni aku ajak g tempat lain dia xnak..dia nak juga g kat clown tu nak belon..tapi takut.sudahnye baju aku la jadi tempat perlindungan..

damia siap ckp "mama mia nyorok nanti sampai kat hantu tu mia hulur tangan minta belon" haha..panjang plak akal dia tu(clwon dia panggil hantu) tak tau la aku sampai bile dia tak takot ngan clown ni..klw g beday party ada clown je siap la..mula la tak senang duduk dia takot..

lepas dah carik sandal damia deah ajak plak g wangsa walk hah elok sgt la tu aku nak tgk ada ke tak kasut yang aku nak bli bulan lepas tp xde saiz tu..sampai je wangsa walk tros terjah kedai tu fuhh seb baik ada stok apa lagi tros sambar la..dah lama aku carik kasut ni..ngan deah2 pon bli deah amek kaler bronze aku amek kaler black.
dia buat hal dah..hehe nyorok dlm baju
 takut2 pon nak juga belon tu siap demand nak bentuk love
 cam kembar lak kan kasut sama tp kaler je lain2 deah try kaler grey tp bli kaler bronze
 paper beg kemain cantik bli kasut je pon dapat paper beg i like
 nak blk tu nampak fizz fairuz tgh makan kat tgif mcm reporter je aku kan cecepat kuar kamera ni dah abes zoom dah ni eehehe dia sorang je.kot klw ngan aweks lain ni harus aku gosip haaha
ni la kasut aku yg dah lama aku idam2 kan tu susahhhhhhhhhhh giler nak cari wei serius..ada pon kt on9..aku kan xsuke bli on9 seba xpuas ati klw tak dapat try, damia plak sandal kiki lala yg xde pilihan kale yg aku nak dah abes, kaler pink tinggal ni je tu pon yang display punya..susah sgt nak cari sandal dia kan blasah je la display pon display la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

comelnya sandal damia heheh

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

suka jgk sandal tu..mmg kita pon jmpa kt on( je kwn ceeramoon yg jual..mcm tk reti nk beli sandal online tk puas.. haitu nana bt entri kan..kita suka yg color peach pink tu..ahaks

MRS. K said... [Reply to comment]

tudung kite same #nak komen jugak tu.. hehee

Keyphochee said... [Reply to comment]

simple la sandal tu..cam tertarik je..bape rm tu..

Keyphochee said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Keyphochee said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

hahahha.. lawak la si Damia..
nyorok dlm baju nko..
alya kalo takut, nyorok blakang vontot aku.. ;-p
adess, napak sgt melebo..

mama rifQy said... [Reply to comment]

siyes cute sandal damia!!hehehehhe....tapi damia mmg kelako..boleh pulak nak nyorok!!

watyz said... [Reply to comment]

suka sandal ko tu weh... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dapat gak akhirnya sandal tu yer..

shahdiana said... [Reply to comment]

like mother like doter..dua-dua dapat kasut...:D

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yela...aritu nak x dpt kan...

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

cantik sandal ko.... berapa hinggit wey?

lia said... [Reply to comment]

Sandal damia adlh walla.... Mmg comeyyyy abes...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

damia ni lebih kurang cam anak akak, kalo malu je mula la nak masuk dlm baju...hahahahaha

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

die nk masuk dlm perut ko balik na..haha

ieda said... [Reply to comment]

ha dpt dahh .. cantik kasut tuu ..
damis punn dpt .. amboi2 :)

Afne said... [Reply to comment]

nana, sama la damia ngan hana. kitorg beli nk belikan kasut susahnya nk ada saiz. walaupun hana 4 thn lbh tp saiz dia mcm bdk2 3 thn lbh je.

pssttt.. cantik kasut nana ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

suka jugak kasut hitam tuh.. mmg lawa.. kalau jumpa sure beli nih..hehehe

fazilzura said... [Reply to comment]

sandle tu aku penah nmpak kt dsara , rm59 ke rm50 cmtuh .. ko beli bape

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

yg tak tahan pegi Zoom Fiz Fairuz...sempat lagi...memang blogger tegar

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu tgk gk sandal tu kt wangsawalk..brp regenye??yg kita tgk tksilap 60 ke 70 ..lupa....damia wat hal lg..hehehe

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

cantik kasut..suke jugak cmtu tp xreti pkai tinggi..nti beli dok wat perhiasan jek...selipar jugak yg dok sarung..hihihih

etiey.com said... [Reply to comment]

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyallh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

haihhh damia wat ape tu? heheheh cantik sandle tu!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon suker kasut pesen gitu...
pakai pon selesa....

Alycia said... [Reply to comment]

cantiknya.. kt pun suka sandal mcm ala2 nose tu.. kt punya nose dah putus, bila nk ganti beli yg same manjang saiz takde huhu.. tensen..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sy pn suka sandle design yg awk belu tu. beli kat ne ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...