MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 22, 2011

day 2 - breakfast time

ari ke-2 masa untuk telematch...nak tau tak?diorang ni punya eksited dapat ipad kul 5.45 pagi dah bangun..haha..tapi sebenarnya diorang takut..sebab masa nak tido tu kan aku tgh borak2 ngan diorang tiba2 aku nampak mcm menda melintas2 bukan sekali, tapi banyak kali..aku tak tau la ilusi aku ke apa?tapi kalau sekali tu mungkin bole kata ilusi..kalau dah berkali2 lintas2 depan bilik aku rasa bukan ilusi lagi kot..aku nampak jelas warna hitam cam lari2 ulang alik dari pintu ke beranda

tapi aku tak de la rasa seram xleh tido ke apa..sebab kt umah pon aku dah biasa kan menda2 melintas , tp diorang la takut...sampai falsya nak g toilet pon takut..tros xtido dok pot pet2 ngan diah, nana pon sama bangun kul 5.45, dah alang2 tak bole tido deah tlg install kan apa2 yg patut dalam ipad..heheh..lawak la..pagi2 celik mata ngadap ipad

sebelum telematch bermula ktorg g makan dulu kat cafe..makanan tu jgn ckp la mcm2 ada kan..aku makan ala kadar je alas perut sebab tau lepas ni nak bersukan kan..stakat makan pancake, koko krunch & wedges je..xmo amek berat2 nanti berat bontot nak lari hehe..

pas makan tu ada masa skit ktorg tadah muka mcm biasa...amek gambar sikit2...

bekpes style omputih
 diah yg tala roti ni rajin amekkan utk ktorg last2 dia sorang makan tak abes lak tu hehe
 meja makan ngadap kolam renang..segan gile nak berenang2 ititk kat sini dekat cafe..malu kot orang nengok
 seme dah kenyang menyandar aku ha

 seme kena pakai tshirt safi kasi...baru la seragam


 group ktorg je yg selamba pakai slipar & sandal org lain seme bawa sport shoe..aku malas nk bawa sebab tau aktiviti tepi pantai kan..sure kena buka kasut..malas nak sumbat kasut besar sgt,blasah je pakai sandal..sudahnye seme yg pakai kasut tu semua kaki ayam..sebab pasit masuk kasut hehe..
 villa yg first tu ktorg nye bilik
 sementara tunggu dia nye shuttle terserempak ngan adik2 dari langkawi ni comei2 kan diorang?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

nana...ayu mmg pernah dengar citer...kat situ mmg ada makhluk halus...mmg ramai org kena ganggu..ada satu kes die nampak bayangan suami die kat 2 tempat...seram ni nak citer...tapi ayu malas nak inform nana awal takut mood uoll hilang...tapi mmg tempat itu agak keras sikit :(

Dalila Hamid said... [Reply to comment]

adeh... menariknya menu brfast!! tak tahan tgok..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

seb baik xde pape kan...aku da isau sbnrnye..tp baca ayat kursi je..ok dah..xrase pn pape..cume ko la nmpak..sbb kitorg sume ngadap ko..die brani la lalu2 kot..hehe

CaDLyNN said... [Reply to comment]

cantik gambar2..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

oooohhh terus me banned tempat ni sbb me ni spesis penakut hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
adess yeke
maknanya btol la yg saya nampak tu ek
ulang2 dia lintas huhu

Nana said... [Reply to comment]

@Dalila Hamid
byl lg yg menarik tp xleh nak makan seme hehe
lgpun lepas tu nak bersukan

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
tau xpe time tu korang facing aku kan
aku yg ngadap sana

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahaha..tu ler
selalu klw nk g oliday
mest terfikir menda2 makhluk halus ni
mana2 pon dia ada kan....
tiggal dia tunjuk rupa ngan tak je

Falsya said... [Reply to comment]

ko tau x psl tuh aku duk menahan 2 jam nak terkucil..sib baik aku terdgr nana bgn..hahaha..

eh,ai temasuk skali x dlm adik2 langkawi tuh...aii pun cute jugak..wahahahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...