MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 1, 2011

dinner andaman tomyam @ kuantan

malam lepas isyak kami seme kuar g east cost mall, g carik adiah pengantin, memasing mmg perangai gini suke beli last minit hehe...pastu dah bli adiah memasing tak tau nak g makan mana..tak de idea..malas nak fikir ktorg makan kat bawah hotel je...andaman tomyam nama dia, sedap juga...nak2 dia punya tomyam terangkat...

ni kira mini gathering juga la budak2 skuad amrul makan ramai2 seme sonok borak pasal family masing2..mmg payah ktorg nak kumpul mcm ni kalau bukan time kenduri kawen ntah bile nak makan sama2..ye la aku dok kl diorang seme kat kluang sian aku kan?

rugi plak rasanya tak tanya kawan2 mana tempat makan bez2 kalau aku tau senang tros pegi je..tak teringat plak nak jerit kat fb mana tempat makan sedap2 area kuantan.tanjung lumpur memang amrul dah pangkah awal2 ntah..dia kata cekik darah tanjung lumpur tu ye ke? aku tak pernah makan sana..amrul penah makan to free time kusus mahai katanya...tingin juga nak try mahai sgt ke?

tom yam campor siang pon makan tomyam malam pon carik tomyam
udang goreng tepung dia tebal gile puas makan
sian damia tido..mmg asal time dinner je dia tido senang nak makan hee
hancus diet orang tu haha..2 ari kat kuantan 2 ari blasah nasik nasib la awak
kumpul ramai2 meriah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

udang tu menarik mcm kt restoran jepun je..hehehe

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

sedap nampak tomyam tu

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kalu dtg kuantan sume pakat nak pi tg lumpur tu je la..
situ byk pilihan tmpt mkn
tp taktau plak harganya mahai..
ramai kata ana ikan bakar petai tu sedap
tp kite sendrik tk penah rase, hehe...
abes la diet org tu..
takpe skali skala...
pasni kene exercise balik ;)
seronok kumpul reramai kan...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

betul ckp nad tuh nana....
ana ikan bakar petai tuh sedap...
regenya pon berpatutan...
akak yg duk ktn nih klu nk mkn kt tg lumpur mmg gi kedai ana ikan bakar petai tulah...
kedai lain, no no no...
melainkan org yg blanjer... hahahaa

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yum yum nampak sgt sedap :)

Aziela said... [Reply to comment]

Kat tg lumpur, x dinafikan ada kedai yg cekik darah dan x sedap. Tapi Ana Ikan Bakar Petai tu, memang sangat berpatutan harganya. In fact cheaper dari Umbai di Melaka. Lagi satu, kalau x nak mahal, ambil yg biasa2 jer... Kalau dah ketam 6 ekor, udang 12 ekor..hehehehhe..siapkan jerlah seadanya..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
AHH TU la pasal
pes time makan udang mcm gini heee

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
licin la kuah dia aku keje kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
tp amrul kata mahai
hehe ada ajak dia kata xmo hik2
ana ikan bakar petai tu mmg pemes

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
owh yeke kak
ok la lenkali nk try
amrul dok kata mahai

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh licin di kejekan

Nana said... [Reply to comment]

@Aziela
owh yeke
ok la pasni bole try makan situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...