MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 9, 2011

dinner bersama meraikan kejayaan :)

ari selasa lepas kami seme berkumpul di markas PAS eh bukan markas biasa ktorg la mana lagi..umah deah sempena meraikan kejayaan contest safi balqis tu...konon dinner sama2 la..memandangkan nana keding tak berapa nak sihat sebab thyroid dia tu kan, kami seme rasa lagi selesa la lepak makan umah deah, nak tertonggeng, nak terbaring, nak tergolek xde hal..

balik keje tu aku g la singgah kedai simpang maut kt umah aku tu tapau lauk utk dinner sama gefren, bli ayam goreng kunyit 2 bungkus (kurang minyak) sebab tukang masak dia suka mandi kan ayam ngan minyak, kolestrol wei! haha, pastu bli tomyam campur 2 bungkus, nasi putih 4, diah plak goreng telor dadar settle lauk dinner

lepas makan2 tu kan..masing2 seme cerita la..betapa tak caya nye masing2 ktorg ni menang...si nana keding kata abes satu kraftangan tu tau katanya..dia menang ipad hahaa.., si deah plak bersorak gembira budak department opis dia bila dpt tau ktorg menang, aku & falsya jek xde pengalaman mcm diorang sebab aku rahsiakan dari budak2 opis..xmo kecoh2 hehe...tapi akhirnya seme tau yg aku menang ipad haha..pastu ari2 dok tanya aku mana ipad?bawa la nak try..hahah ober tau ipad nye ntah ke mana ntah pon xnampak byg lagi...


memasing skang ni dah tak sabar dah nak g oliday kat sepang gold coast..siap seme dah start hafal dah lagu shila amzah patah seribu tu..konon2 nanti kalau shila nyanyi bole la nak ikut dia nyanyi sama2 hahaa...cuti plak memasing seme dah apply pasal oliday tu nanti ari ahad & isnin.haih..sian mia kena tinggal nanti kan?pes time ni nak tinggal kan mia bermalam kat tempat lain.xpela..mia pon dah besar, tok wan kan ada...kasi la chance mama berjimba2 setelah penat berkungfu panda haha...

ayam goreng kunyit
tomyam campor
memasing ngan baju kurung baru balik keje kan, aku pon sama pakai baju keje xsempat nk tkr baju len
tu diah bakal perantin penuh nampak pinggan u hahah..xpe2 dun worry tak kan gemuknye..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

tak sabar nk tggu cerita holiday korg nanti
best!!

Cik Bambam said... [Reply to comment]

bertuah lar kalau shila amzah suh nyanyi lagu patah seribu kak oi.. kot dia suh nyanyi lagu dr SUARA punya group tuh..hahhh..nganga! ahhahaha

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Hik3!!!!! Meriah.. Tahniah again dear.. Sedapnyer tom yam.. ;)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

slmt berjimba2 la erk buat nana & geng...
pastuh nyanyi puas2 dgn shila nnti.. hehehe....

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

mau kalah shila amzah ni
kalu nana & da geng beradu suara ngan die, hehehe....
hepi holiday! kem salam kat shila ek! =P

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

happy holiday nana--me plak tumpang excited --me paham bagaimana perasaan dpt menang hadiah yg kita nak or kita wish tu:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..mesti meriah holiday tu nanti

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
heheh saba tau
nanti aku mesti update..heheheh

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
heheh tak kan dia nak nyanyi suara
sebab tu kena duet
xpe ktorg dah request kat safi
minta dia nyanyi lagi patah seribu haha
tunggu..nanti kita tgk dia nyanyi x lagu tu

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hehe ktorg bab2 makan mmg meriah

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
haha mana bole kalah shila suara power tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tq mz..
skang baru saya faham
mcm mana perasaan org yg selalu menang hadiah best2

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la tak sabar dah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...