MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 29, 2011

dinner @ MFM

balik dari penang terus singgah pertama..amrul nak carik casing utk tab dia..tapi xbanyak pilihan try juga sevey harga ipad2 wifi+3g pon tak banyak pilihan gak, ada 2,3 kedai yg juai ipad...pastu singgah plak sogo...saje nk kot nak cari enbeg sogo sale gile2 ni kan...ingt nak kenen2 amrul suh banje enbeg 1, tp amrul gtau saya ada spare sebanyak ini utk amek ipad2 3g yg awak nak tu..owh dh dgr gitu ok la kensel bli enbeg haha...xkisah la kan...xde enbeg baru..

pastu ingt nye nak g makan MFM tepi sogo tu sekali pegi2 MFM dah bertukarr jadik kedai bonia hehe..nampak sgt dah lama aku tak dtg sogo kan?ntah bile zaman kedai dah bertukar pon tak tau...udahnye berdesupp plak ke ampang park nak makan kt MFM

ni baru kali ke2 makan kt MFM so far mmg ok la..tekak aku bole terima tp aritukan kami terpaksa tunggu terlalu lama nk dapat makanan sampai dua2 jadik bosan dari lapar tros jadi xselera...tak abes pon makanan..siap tapau bawa balik bg adik2 aku makan...oleh sebab dia lambat anta makanan kan diorang kasi la sup free...sedap gile sup dia...ada lala ke menatang apa ntah dalam tu seafood nye...tp agak musykil aku amrul tak abes makan?hehe...xde mood katanya lama menunggu..mmg btol pon kan..klw tgh2 lapo oder lambat sampai putus sudah selera makan

jenjalan cuci mata kat sogo
berdesupp plak g ampang park nk makan kt sini
muke orang keletihan br smpai penang singgah pertama, sogo adoiii...
ice lemon tea & amrul nye apa ntah nama dia alabama ke apa ntah
sup free sedap gile
kita bako...kita bako
kali ni try amek seafood platter
muak udang tu cheese selambak
amrul menerai ipad aku wat kali terakhir....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

eB ezrin said... [Reply to comment]

uish. mmg nmpk pro betol la yg msk tuh :)

- dieyana - said... [Reply to comment]

nana, MFM kat sogo ada, kat bawah tu, LG...sama level dgn pasar raya dia..hihkihk,

- dieyana - said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tingginya api dia.. ;)

KSWSK said... [Reply to comment]

demi mu ipad..xde enbeg br pun xpe kan...hik..hik...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaeekk tu bila la nk try melantak kat sini ni

mama tisya said... [Reply to comment]

udang cheese tu paling suka..yum2....sweet alabama tu pn fav gk...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lama gak tak mamam MFM nie...

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

nk komen sekali harung boleh??

-seafood platter kt mfm memang terrbaik..byk kali gi situ pn asyik order yg sama jek..:P

-tak penah lg berjaya wat homemade kepek ngaku.slalu beli yg dh siap2 dlm balang tu jek.heheh

-cntikknye tman tasik taiping. x pernh smpai lg.leh masukkn dlm next visit termasuk zoo taiping tu..hihi..bkt merah laketown pn dh dkt2 situ kan

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

wow...menarik...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

xpernah mkn lg kat sini...mungkin 1 hari nnt leh try kot

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
ala eb dia kasi cairkan cheese je hehe

Nana said... [Reply to comment]

@- dieyana -
halamak ye ke hahaha adoi yai
gile jauh ktorg g ampg park makan mfm hahahha

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
tu la bole terbakar blu idong klw duduk depan api tu hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hahha rela xpe la xde enbeg baru

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
sekali sekala je makan sini
mahai hahah
kedekut kita ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
muak gile kot cheese dia selambak kt udang

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
sama la kita
last masa buka puasa aritu

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
haha ni kumpul komen 3 entry ni hehe

tu la selalu tgk korang makan seafood platter tu yg tingin nk try tu

kepek ngaku tu senang je lily hiris2 goreng sedap tau

harus pegi lepas ni ok..kita ni pon mmg nak g lagi ngan gefren pasni nk amek gmbr kt sini best tau
ahh bukit merah dalam 30 minit je dari sini

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
nanti kita g makan sini eh

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
bg aku biasa2 je amrul yg suka makan sni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...