MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, December 10, 2011

email yang di tunggu2

hee..senyum lebau dapat email ni,ktorg nye itinerary holiday kat sepang gold coast nanti.
menarik nampaknye siap ada aktiviti, ada pertandingan best dress, best cheer, most sporting group..wah sangat menarik, esok pagi nye plak ada telematch kat tepi pantai yg xbape nak pantai tu kan haha...wowei....tak kesabaran dah ni..

malam tu ada malam balqis, ala2 dinner la kot..time tu la penyampaian adiahnye..wah..dah tgedik2 dah ni nak cari baju baru haha..nak pakai baju apa ntah no idea!


klw aritu menghitung hari tunggu result, skang menghitung hari g oliday nye plak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

gedik gak kitorg ni haaaaaaa

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah.best best..bila nie Nana?
mesti meriah..

Aidah said... [Reply to comment]

tahniah sebab menang peraduan safi tu... dapat ipad lagi... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...