MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 16, 2011

gambar kenangan damia & uncle usop whilca

yeay..gambar masa beday caliph seme dapat diselamatkan....ingat tak aritu aku ada wat entry pasal laptop xleh on?pastu gambar2 masa beday caliph yang aku transfer kat desktop tak sempat aku nak save dalam hard disk, ingat aritu nak recover blk gambar dalam memory card tapi jenuh aku tunggu lama sangat last2 aku bior je ingat tak dapat dah gmbr seme kat dalam laptop ni

dah anta repair laptop ni, gambar seme dapat diselamatkan..fuhh lega..sayang tau klw gambar2 ilang..kenangan seme tu...

ni ada la sekeping je gambo damia berlatang belakang kan usop whilca orang suh amek gambo sama2 dia tak nak sebab dia takot kan..jadi aku kena snap gini je la janji ada muke usop ngan damia hehe...masa ni pakai kamera cap ayam yg lama tu, tu pasal gambo xbape ensem


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

hee bulan main background lagi

lia said... [Reply to comment]

ada gak.... nasibbb kan...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nasib baik dpt recover balik semua pics ;)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

uikssss damia syg, nape x pegang tgn uncle usop tu.. tatot ke malu anak dara ni.. ;)

Lady Rina said... [Reply to comment]

selamat semua pics....:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

so sweet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...