MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 21, 2011

golden palm tree resort, sepang TERBAIK

dah lepas beauty talk..memasing tak sabar nak mandi dah...tiba la masanya ktorg nak check in kat resort paling mahai dalam malaysia ni..(yeke? plg mahai?heheh) dah lama tau aku teringin nak stay sini...memang selalu tu berangan je la...sebab tau tak mampu..pasai apa?/bilik dia paling murah rege RM800/nite skang ada promo RM599/nite...paling mahai RM3000/nite pon ada...gilo?idok la aku kalau dapat bonus 5 bulan pon tak kan aku tido sini kot..kalau kena bayar duit sendiri hahaha....(aku siap intebiu budak hotel tanya dia nye room rate kot ada kwn2 nak tau kan..aku tanya kan je lah hehe)

masuk je dalam villa dia wah.........cantiknye....sangat2 exclusive rasanya..kami seme 4 orang ditempatkan dalam satu villa, ada 2 bilik.aku tanya kat budak hotel tu..kalau mcm bilik ktorg tu berapa rate dia katanya RM1800/nite wahaha..ko mampu??nak terkuar bijik mata dengar rasa nak tampar2 pipi betol ke nih?..hoho..rege nye sama ngan ipad2 yg ada 3G 16GB muahaha..org kayo2 je la dok sini kot...tak kaya dok la chalet depan golden palm ni RM50 hengget semalam hahaha....

memang lah resort ni cantik cuma kan..kalau lah air laut tu biru kan..sure lagi cantik..ni air laut nye korang tau la..kaler mcm teh ais...heheh...memang tak lah aku nak mandi2 laut ni kan..tp kalau kat tengah skit dari villa tu air dia dah jernih skit la..

ni la rupa resort dari pandangan udara
bentuk cam palm tree
 naik dianye shuttle gile ko dr reception bole tahan jauh klw nak menapak..xde orang menapak pon seme sayang lemak haha..seme naik menda ni
dah sampai kt bilik ktorg, ktorg dapat bilik yg depan sekali..sebab apa dia kasi depan xtau la?
sebab JUARA kot?hahaha..opss jangan berlagak nana..
room no 900
 
tara..ni katil aku & diah
ni tempat tgk tv
katil falsya & nana
bilik air nana
beznye....haih rasa memangil2 je kalau dapat free lg kan bez hehe
bilik air aku & diah seksi hehee
view dari balconi

terfikir juga..andai kata kena tsunami apakah agaknye nasib kami?hehe....riso juga wei...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

mizzkechique said... [Reply to comment]

superb!!! nice view.. +too mahal la!! hahaha

pinky said... [Reply to comment]

giler best.....mahal pulak tu....berbaloi btl menang kontest tu...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg cantik tp rege mhl tul kn..bertuah lakorang smua dpt free

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mahey nak mapus semalma tapi jakuzi takde or bath tub takde ye nana?!
huhuh.
tak syiok arr.
ke dia bagi bukan bilik yg honeymoon tu?
ahahah
apepun.mmg syiok la.
rezeki.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang besh sbb FOC heheh
mana2 water chalet pun besh --so far yg me stay rate setakat RM500 ajer semlmn (bkt merah & avillion PD) hehe kalau Rm1800 mcm yg nana stay tu siyes tak mampu me heheh :p

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

mmg best la tpt ni, di tambah dpt free kan.huhu~ sy penah p bagan lalang ni tp duk kat hotel equaterial je, aada seminar .....best nyer.

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

tingin giler nak gi sini
tapi ari tu
try nak booked
wallah......2 hari 2 malam
cost RM4K ok
fuhhh baik acik pegi BALI......ha ha ha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

teruja aku baca enty korang nieh .. tahniah yer nana ;-)

Afne said... [Reply to comment]

waahhhh bestnya. nmpk cozy gila bilik dia

Lelord said... [Reply to comment]

hahhahha sakit mata aku tenmgok ko berseronok wakakkakaka.

aisehmen 1800 mmg la ku tak mampu rasanya baik g holiday tempat lain kot. tp nmpak sangat best arr nana...
jangan aku mengidam nak dok sini dah makin botak le darling

Myra Jay said... [Reply to comment]

Huwaaaa Jelesss :)

Ntah bila nak dapat merasa jugak..

InaAchik said... [Reply to comment]

after duk water chalet kat avillion, aku dah serik nak duk water chalet lagi sebab bila tido, asyik fikir: bila nak siang ni... ;p

Nana said... [Reply to comment]

@mizzkechique
sgt mahal..tak mampu nak bayar hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
tu la nye
dapat merasa
duduk sini
nk bayar sendiri huhu idak la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tau xpe
tak masuk akal harga dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
bath tab ada kt blk aku ngan diah je
tp xdan pon nk berendam

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la bukit merah nampak lawa kan
tak penah stay
mahal hehhee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
tu la..
dapt free mmg syukur sgt2
ada peluang merasa

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
hahah tau xpe kak
g tmpt lain
lg best kot
berbaloi skit

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
hehe tq2.

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
tu la mmg cozy
sayang rasa nak check out

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
hahah aku ngidam2 pon
tak pernah suara kan kt amrul
sebab tau xmampu dok sini kekeee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heeh insyallah ada rezeki nanti

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
hahah nape takut ek
seriau gak
fikir klw tsunami hehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tak puas tido semalam je kt tilam empuk tu..huhuhu

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh teeketarrr2 nak kuar duit membayar hrga bilik huhuhu...1800 lepas aku g balik lagi sekali ke USS ..siap leh jalan2 singapore lagi...meh bg aku 1800 tu hahahah hahahahahahah

huhu aku tanya kawan aku staff rate pun dia kat bapa kerat aja..hmpaeh tul

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

helooo...aku ade la ngek mandi bath tub tu..hahaha..korg je rugi xgune..aku guneeeeee...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

whoo..mahal tu tapi memang cantiks tempat tu...best la korang..

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

serious lawa la korg nye bj hoodie tue.. sgt suke~!!!! ^_^

korg sgt lucky dpt jmpe shila..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...