MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 30, 2011

hari mengutip HADIAH

ari selasa lepas...aku amek half day..ajak la diah sekali amek half day..pasal nak g kolek hadiah hehe....memandangkan malam tu kami nk g tgk preview filem papa i love you sekali tu amek 1/2 day pasal takut jalan jem...nak g mbo subang tu pasal wat sekali harung keje2 yg bole di buat aku kutip adiah aku deah kutip adiah dia hehe..

hadiah pertama : aku menang hamper barang biore bernilai RM200, kena g kolek kt opis dia kat PJ nun...ni pes time aku kena g kolek adiah kt opis penganjur. bez gak barang2 dia tp aku rasa mcm xcecah RM100 je satu beg, xkisah la menda free kan bukan kuar modal pon..aku dapat 2 beg barang2 biore sebab 1 guna nama aku 1 guna nama akak aku, aku kasi deah makeup remover & wet tissue sebab dia tlg temankan aku amek adiah kan hehee

abes amek adiah biore g kelana jaya plak diah kolek hadiah dia kt cinemaonline..menang 4 keping tiket sherlock holmes, ini bukan preview dapat open tiket..deah kasi aku 1 sebab tlg teman dia plak muahaha....balas membalas nampak
 ini la hadiah2nya yg kami kolek....seronok je rasa kuar jalan2 mengolek hadiah hehe..

2 hamper dari biore sebab menang 2 nama kan
 ni lah barang2 ada dalam beg tu..makeup remover deah cilok satu
 barang yg ada dalam 1 beg agak2 sampai tak nilai RM100?aku rasa mcm xsampai je nilai RM100
tiket wayang sherlock holmes dapat 2, ni aku nye deah kasi 1

 owh ni lagi satu adiah aku dapat..sebelum gerak amek adiah kan..diah bawa blk lcd yg dia menang masa dinner opis dia tu..mula2 ingt nk tlg la dia angkat dari opis bw msk kete kan tp deah mcm bese la..dia kan badang versi pompuan haha..kuat dia angkat sorang2 naik umah dia tingkat 2
 oleh sebab deah dah ada tv baru tv lama dia tu dia kasi kt aku..sebab umah aku xde tv..haha..sian kan tv aku tu kakak aku nye sekali aritu umah dia kena rompak dia minta blk tv yg dia bg tu...sbulan gak la xde tv umah aku eheh...ni ada tv deah ni bole la wat tgk drama2 ari sabtu kt tv3 haha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

abgus kome ni
give & take
heheee

aku pn rse mcm xsmp RM100 brg tu
yg selalu aku beli wet tisu tu baru RM6.90 1

Cute Mum said... [Reply to comment]

wah... nana menang tv..
hihi..

mama tisya said... [Reply to comment]

adiah tu tk rupa bernilai seratus utk 1 bag..kena komplen gk tu mcm MZ komplen ..hehehe..wah tukar2 adiah pastu dpt tv:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaekkk tu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes hadiah tu bukan value RM100 tu...

Lin Azlina said... [Reply to comment]

syokknya g koelk adiah....kalolah saya duk kl lagi sure sy dh masuk byk conetst/freebies yg self collect tu...byk yg lepas jer...

fieda said... [Reply to comment]

ok la tu nana...dapat gak tv percuma...hihi

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tv pree ape????
sape nak kasi kan???
kejenya mengolek adiah jerlah hr tu yer???? hehehe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

semoga berbahagia ngn tv ketuk2 tu ye..tp kan if xgune wyr smbung ke astro mmg ok je kan.. heeee

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

untungnyer,, dpt hadiah, tiket wayang n tv free lg tu...

Joel Leslie said... [Reply to comment]

UWOWWWWWWWWWWWW!

Zie said... [Reply to comment]

Bestnya dapat hadiah macam-mcm...

Em's Family said... [Reply to comment]

sistem barter berjalan dengan baik hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
tau xpe...
aku rasa dalam 60 je kan barang satu beg tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
hahaha xyah join contest menang tv kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
haha tau xpe
mmg xsampai 100 pon
xpela..
xde kuar modal pon
xnak la komplen2
cuma kita tanya kt dia
barang ni 100 ke??
dia kata 100 nk cakap mcm tak sampai 100 pon segan plak hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh xpakai pon produk apa2
pasni kena pakai la

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
kan?50 je kot..

Nana said... [Reply to comment]

@Lin Azlina
hehe ni time rajin je join
klw malas
mmg xde la

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
hahah xyah masuk contest
dapat adiah tv

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
haha tau xpe
baru je nak bli tv
ingatnya
dah dapat free kensel la hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
xpenah lg la aku ketuk2 tv tu hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
heheh rejeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...