MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, December 31, 2011

holiday 2011

sedar tak sedar banyak juga tempat aku merayap dalam tahun ni...syukur alhamdulillah.....atas rezeki yang dikurniakan..nak jalan2 luar negara memang belom ada kemampuan lagi la..jalan2 dalam malaysia je sudahlah..banyak lagi pon tempat2 menarik dalam malaysia ni aku tak sampai...mana tau kot satu ari nanti banyak duit bole la merasa g obesea plak hee..ntah bile ntahhh....

januari cuti pembukaan ni..trip ni plan dah lama..bli tix flight masa promo 0 sen
trip to sabah: kudasang & manukan
 feb balik penang tu pon kira oliday juga la kan haha..sebab nye kampung amrul kt penang tu bukan area pulau jauh nk sampai ke pulau..dah alang2 smpai kampung harus la jenjalan pulau
april - turun kluang ada hari terbuka skuad amrul ogos - langkawi pastu skali lagi bulan october terjah langkawi lagi sekali
ini mmg plan dah lama sebab bli tiket masa promo 10 sen
october - cameron highlands ini xde dalam plan tetiba dapat bilik hotel free kan terjah saja..
oct- trip mengejut ke pd...balik je cameron singgah kl amek baju tros g pd haha..ni mmg bengong
penghujung october - cherating & telok cempedak bersama BFF ni mmg plan juga bli kt groupon dapat diskaun otel
  nov- kuantan g kenduri kawen kawan amrul
dec- holiday ngan BFF percutian bersama safi balqis & shila amzah kat sepang gold coast
 dec- short trip to taiping kenduri kawan amrul
pastu tambah lagi 1jap lg nak g merayap..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

pena rozie said... [Reply to comment]

Banyaknyer tempat die g jalan2...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahh meriah tahun depan cuti2 l;uar negara : lak ya :)...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

baguih tu,...tetiap bulan dalam 1 tahun bercoti...best boh

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

merayap ajer... hehehe...
dah rzki nana kan???
2012 mana tau terjah obesi plak kan???

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku tak banyak merayap pun tahun ni...atas sebab2 tertentu...huhuhu

ieda said... [Reply to comment]

seronoknyaaaaaaaaa
hurmmm jalan2 nie kalau ada duit ok lah kan dik .. skrg semua mahal , dpt yg free lagi best ! ;)

mama rifQy said... [Reply to comment]

untung nana g jalan2!!huhuuuu..kite ni brape kali entah g holiday tahun 2011!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

jgn lupe PD lagi sekali aritu..xmasuk lg tu..ade lg..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...