MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 23, 2011

Hoodie Long Cardigan mana nak beli??


ramai plak yang tanya pasal baju yg ktorg pakai masa g dinner safi aritu...  ada juga yg pm kt fb, ada yg ym tanya kat mana aku beli..ok la..kepada sape2 yang berminat tu...aku beli baju ni kat e@curve depan tony romas, kt luar2 restoran tu ada org jual2 baju.sehelai RM50 saje...kalau tak harga dia RM55 tapi sebab aku beli 4 helai..makanya dapatlah harga RM50 je...

dalam e@curve tu ada lagi satu kedai depan popeye pon ada juga jual baju ni..tapi harga nye RM65 sama sebijik mahai skit xde beza pon aku tengok...


kalau tempat lain aku tak sure plak..setakat ni aku baru jumpe dekat wangsa walk...ingat tak dalam entry NI aku ada try baju ni kan?tapi tak beli pon..nasib baik aku tak beli sebab kat wangsa walk harga dia RM89 heehe lagi mahai..
lagi satu tempat yang aku jumpe kat berjaya times square harga nye RM55 sama mcm e@curve juga..tapi kedai tu bukan kedai yg mmg tetap dalam BTS...kedai tu dia ada masa time jualan apa ntah...kat tingkat 2
kalau online ada juga juai..tak ingat dah apa webnye..tapi rege dalam RM65 paling murah..100++ pon ada

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nk terjah la nnt

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

berkenan gak....material dia panas tak? i tak suka kalau rasa panas ..

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

owh..thanks..tringin nk bli gak, hehe..

xtau la bile nk gi the curve, huhu~...

InaAchik said... [Reply to comment]

kerlassss ko jah! :)

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak pun ada jumpa kat jalan masjid india masa nak cari baju satu malaysia alieyah
tapi rege dia cam ataih 50 rasanyaaaaa

mama tisya said... [Reply to comment]

cun hoodie long tu

Em's Family said... [Reply to comment]

i pun berkenan jugak baju u tu..

Em's Family said... [Reply to comment]

i pun berkenan jugak baju u tu..

lia said... [Reply to comment]

seyes... mmg lawoooo...

aku pon t'ingin mau beli...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe sila2...

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tak panas mz...
ok kain dia lembut

Nana said... [Reply to comment]

@Nisa Greennnpanda
hehe comei kan baju ni
dah lama nk bli
tp xtau nk pakai g mana
ok la..ada dinner ni
bole melaram

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
hehe apa yg kelas nye ntah

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
owh klw lebih 55 ketagori mahal tu kak

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la..nampak mcm slim pakai bj ni hehheee

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family
hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@lia
nampak mcm kiut2 je baju ni kan heheee

eiyzniey said... [Reply to comment]

Cun3..
Mmg lawa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...