MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 12, 2011

jauh nye g makan prosperity

lepas je abes majlis nikah falsya, ktorg balik umah..tido barang 3,4 jam bangun2 perut dah lapo balik..huwa..huwa..tak senonoh perangai 3 beranak ni, makan kenyang2 kat kenduri, tido bangun lapo..g carik makan..amrul ajak g makan prosperity aku ingat dia nak g setiawangsa..sekali tetiba dia bole naik duke plak..aku tanya nak g makan mcd mana ni???

mc jauh2 katanya..hehe suka nau wat pangai mcm ni mengabeskan minyak kete, suka jenjalan...setiawangsa dekat sangat katanya..ok la..xpe..masa dah sampai damansara dia tanya nak makan kt kota damansara ke nak g ou, aku ckp baik kita g the curve mesti happening nak nengok pokok krismas..redah la jalan jem denan ujan lebat semata nak g makan mcd jauh..aku dari xbape lapo jadi kebulur ngadap jem

cantek nye deco kat e@curve & the curve ni..sana sini pokok krismas...
 tu dia..orang tu bar pes time nk makan prosperity sejak dia baru kuar ni, aku ni dah msk 2x makan dah..nak nunggu dia balik bole kempunan aku kang aku carik batu belah batu bertangkup kang
adeh..nak repat lg la wat kali ke-2
 pes time naik menatang ni..dulu nak bagi dia try dia takut

 suke kemain
 masa tu ada maskot chipmunk...tapi elok je ktorg dari tingkat bawah nak turun amek gmbr dah abes sesi bergambar...ngan patung ni pon jadi la mia nak bgambo
 gedik


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

so sweet mia...suke3...kalo sue...sue yang dicide nak makan jauh2 selalunyer..kalo akob....driver taxi..."yee cik mau pegi mana...kikikiki"

amiey lee said... [Reply to comment]

hee alahai damia suka naaaa bergambar hee..samala si sarah.. yang naik menatang tu sarah punya feveret..kalau dr jauh nmpak siap berlari2 heeee..skrg ashraf pun berjangkit.. smpai boleh buat dua round kt the mines tu heeee

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi2, jauh nye hang pi makan mcd ..

aku x leh makan psl pedas sgt , kang gastrik aku pun smp

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

pandai damia posing =)
suke tgk!

kitorang pun dh pekena last friday..
tp geram betul la aku kt alya,
x sampai 5 min. dpt menan kuceng tu,
terus ilang..
die tinggal kat tempat menan..
adesss.. tak lekat menan langsung!
seb bek free!

hajarus said... [Reply to comment]

aduhai terliur tgk prosperity tu... lum g lagi nihh... kiut la mia bergambo ngan chipmunk tu...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe ktorg ni plak
amrul je yg suka g jalan jauh2
klw kita ni suke dekat2 je

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
dulu dia kemain takut tau
jgn arap la dia nak naik
skang ni plak dah berani

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
heheh amrul la...
nk makan angin katanya

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
haha bese la tu budak2 kan
sama je mcm mia
klw bli kaler pensel
mmg kejap je
pastu ilang

Nana said... [Reply to comment]

@hajarus
hehe bege yg ditunggu2 ni
setahun skali je dpt

Adyshariz said... [Reply to comment]

ni yg rasa nk pg makan jap lagik..hikhik

SyaNa said... [Reply to comment]

hehee jauh kemain cr makan ek
xpe sekali sekala kan
kakak damia, iman da naik natang tu 2kali ok
heheee

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wa wa wa...berger mcd the curve spesel kot...

rasanya amirul mmg nak bawa bini terchenta dan buah hatinya damia jejalan.... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cedapnya..lum dpt lagi tahun nie..busy pindah rumah la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...