MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 13, 2011

jumpe blogger @ wedding falsya

eh zura kawan ngan falsya ke?hehe..xde la..ekceli aritu masa nengok twilight falsya & zura duduk sebelah seat jadi diorang dah berkenalan..hingga membawa ke FB...bese la kan bila kenal thru alam maya ni....baru jumpe sekali rasa mcm dah jumpe 10x hehe...gitu la betapa hebatnya kuasa alam maya ni kan...

falsya ada gak jemput 2 orang kwn2 aku (geng blogger) mamtisya & zura, tapi mamatisya xdatang plak ada hal kot..jadi yg datang nye zura..dah lewat skit dah baru sampai...nasib aku memang tunggu majlis selesai baru balik..kalau tak sian zura tak de kawan kan?

hai akil..kemain dia pon nak snap2 gambar ktorg heheh..dah mcm photographer dah kamera sentiasa ada kat tangan...tapi masa tengah2 amek gmbr tu kan damia cakap " mia tak nak kawen dengan akil"..hahaha,,,,,ntah hape2..ye la tau la pakwe dia nama syukran..tetiba orang nk amek gambar dia ngan akil dia kata xnak kawen ngan akil..gedix tau mia...wateber la...

cubaan 1,2,3 alamak blur skit
  ha ok dah xblur akil nape tak pakai kasut?mia nape la wat gaya gedik tu
 zura & co bergambar bersama perantin

p/s : sorry zura..aku bukan xnak masukkan gambar kita ni dalam entry falsya kawen tp mcm bese la..aku kan suke wat entry khas klw jumpe ngan blogger..baru bole trace bape kali dah kita jumpe haha...

masa dalam entry falsya sanding ada sorang blogger komen katanya dia kawan kepada husband falsya..alahai keciknye dunia haha..dia pon ada masa majlis tu tapi sebab aku tak kenal kan..so xde la nak tegur ke amek gmbr ke apa..hai dunia..dunia pusing2 situ juga kan?hehehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

hehehehee meh dtg doha leh wat entry jumpa aku

mama rifQy said... [Reply to comment]

memang kecik dunia kan?? eh eh..chanteqnye si zura tuh..blog yang mana 1 ni..n anak die pon ensemm....and...si kecik damia tuh..!! mmg sgt gojes ngan baju dieee..

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

hehehe ramai sangat tue yang tak perasan

fieda said... [Reply to comment]

mmg kecik jer dunia ni sebenarnya kan..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

suke entry2 kawen kawan nana tuh..cantikkkkk sgt esp time die sanding..gaun, makeup, pelamin,..sume lawa..gmbar yg nana amik pon lawa2..=p

lia said... [Reply to comment]

baju damia sgt vogue...

fazilzura said... [Reply to comment]

hihihihi xpe beb , aku hingt kan gambo tu x jadi .. almaklum ler, kamera ko yg men'snap' gambo kite .. aku malu nak gune kamera haku, wakakakakak ahok beso x bwk ler plak , dh tgh jln baru ingt.. pak ajil mmg gitu, nak aku je ingt.. padahal tu kamera dia..

* aku sukeee jgk bj damia tu , tp tu ler x de anak femfuan kan huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...