MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 6, 2011

kami menang 4 biji IPAD - kemenangan paling bermakna dalam hidup

alhamdulillah..syukur kepadamu yang allah...fuh..weken lepas memang weken yg penuh dengan debaran..mana taknya..ari jumaat tu aku dapat call dari SAFI cakap tahniah ktorg antara 6 group yg shortlisted untuk peraduan kliq safi balqis perfect 10, dia ada tanya 3 soalan, yang 2 soalan tu ok la senang je, berapa lama pakai safi, klw menang ni seme bole pegi ke? yang last tu dia tanya namakan satu lagu shila amzah, aku dengan kofiden nya jawab PATAH SERIBU..mmg btol la jawapan aku tu kan..ok dia kata nantikan keputsan ari isnin kat fb SAFI

semalam masuk2 keje je aku tros buka page SAFI, kul 9,10,11,12,1,2,3,4 xde lagi resultnya aku sama2 ngan fiza la..dok risau2 ni bila nak kuar result ni..dah puas dah aku refresh..naik fedup aku tunggu result..lagi 10 minit sebelum balik tiba2 nampak result dah keluar!! aku nengok kenapa gambar group aku yg paling besar ni??ktorg menang ke??? aku tgk 2,3 kali betul ke ni?aku menang??siap suh kwn tengokkan..betul ke??takut aku salah tengok...

kawan aku ckp mmg btol gambar ko ni! ko menang hadiah utama wei!! aku nak jerit memang tak bole la kan..sebab aku mmg join contest ni sorang je budak opis yg tau..aku xnak diorang tau haha..saje low profile kan...orang yg pertama aku call deah, mengigil suara aku ckp deah kita menang!! dia lak xcaya ko betol ke??jangan main2 wei....haha..aku suh dia buka fb tgk betul ke tak tu gmbr ktorg....adeh...aku punya jantung masa tu gile dup dap dup masa kawen dulu pon tak mcm ni wei.....

alhamdulillah segala penat lelah kami selama ni dok like2 dah terbayar.....aku ni celik mata je like, tido lambat sampai mata jadi mcm kungfu panda sebab like2 kadang2 tak cukup tidor sebab like, klw amrul blk pon aku terpaksa minta izin dia nak like...pastu aritu tgk wayang cite happy feet ngan deah, ira pon aku like siap pinjam henpon ira like..tuhan je yg tau betapa gigihnya ktorg like..like dan like...bukan senang nak berjaya....usaha mati2an & akhirnya kemenangan berpihak pada ktorg.....

tak sia2 kitaorang g photoshoot semata2 nak join contest ni..walaupun ada suara2 sumbang yg berkata belakang2 kan?aku tau..siap perli..pergh..semangat ko siap PS lagi....pastu siap perli2 ko ni tak abes2 join contest la...nantila aku like (mcm xikhlas je nak like), ada juga yg tgk aku dok tag2 kt fb contest menang2 ipad tu kan..siap ada yg perli aku harap ko menang la ye ipad ni.....banyak gile kot contest ko join yg hadiah nye ipad ni dah dapat ke ipad nye??

ok untuk mereka yang perli2 tu nah inilah hadiah berkat kesabaran, kesungguhan serta ketabahan aku tak ada apa yang mustahil...semua nye bole kalau kita berusaha..& kena ingat ni semua rezeki dari allah..kalau allah dah tetapkan satu hari nanti ko akan menang ipad ni...ko akan menang juga..cuma masa yg menetukan...sekarang inilah masa aku...menang hadiah yg aku idam2kan selama ni..syukur yallah..atas rezeki yang engkau kurniakan....

setiap seorang dari kami aku, deah, falsya & nana akan dapat ipad sorang satu, di ulang sorang satu ipad serta percutian 2 hari 1 malam di sepang gold coast bersama 3 lagi kliq yg berjaya..tahniah juga kepada kliq eli & fiza yang menang..nanti kita jumpe kat sana ok!

aku rasa ni mungkin rezeki BFF aku
falsya nak kawen sabtu ni, memang rezeki pengantin baru la kan?
nana plak beday nye ari jumaat ni..apa lagi bole dikatakan?nana ni la adiah beday paling bez kot dalam hidup ko..lepas dapat adiah kete dari bapak ko dulu kan?haha....
ni la gambar bertuah kami ok, cite di sebalik gambar & nama kumpulan meh aku cite kan sikit
1. gambar ni ktorg amek letak kamera atas beg haha..wat selftimer pastu deah cepat2 lari dok sebelah falsya tu rambut dia selebet skit tu kekeke...
2. balik dari PS aku g umah diah nak edit gambar & submit kat safi..tengah nak edit letak shine2 kat botol safi tu kan..tiba2 ada plak iklan safi kat tv..akhir sekali dia ckp kulit cerah sempurna dengan safi balqis...tiba2 aku dapat idea...ha..apa kata kita gelapkan muke deah, falsya & nana pastu kasi cerahkan muke aku je..sebab aku kan pegang produk safi & konon aku la sorang yg pakai safi nak tunjuk la muke aku putih cerah berseri..walaupon di alam nyata kulit muke sungguh tak sekata hahah..
3. nama group kami idea deah KLIQ 2INTIM8 (too intimate) memandangakan kami berempat ni mmg terlalu rapat, sangat sesuai la dengan nama kliq tu kan...lepas tu simbolik 28 tu plak kami berempat ni seme berumur 28 tahun...wah gitu kan..sangat simbolik nama group kami


amrul yg xbape nk gemar komen2 kt fb tetiba semcam teruja bile bini dia menang ipad tengok la apa dia tulis kt wall safi tu haha..sakit perot aku gelak, bab ari2 wife saya paksa saya like haha...
awak tq tau tolong sama2 vote saya...ni la baru namanya susah senang bersama haha..


haih...terover panjang plak entry aku ni kan...ok akhir sekali buat kawan2 yang sudi vote terima kasih tak terhingga aku ucapkan..hanya allah saje yg mampu membalas jasa korang memandang kan kami semua menang hadiah utama..seperti yang dijanjikan...contest 2INTIM8 akan mencari pemenanganya tak lama lagi...tunggu....

tq cutemum sebab bagitau pasal kewujudan contest ni, tq to my BFF sebab sudi melayan permintaan aku untuk kita menjoinkan diri dalam contest ni....deah, nana & falsya....ini adalah hadiah persahabatan kita...sayang korang!!!

kemenangan ke-3 utk dec 2011
total 2011 : 169 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

112 ribu orang memberikan idea bernas:

notti netti said... [Reply to comment]

tahniah babe........sengih aku sorang2 baca en3 ko ni ehehehhe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hehehe.. rezeki nana plk dpt merasa hadiah besar..hihihi kita sama2 tumpang hepi.. haitu rezeki kita ni rezeki nana plk..msg2 allah dah tetapkan rezeki...

* xsbr cuti2 msia..yippppiiii

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah skali lg...mmg best tul korang..kot2 lpsni tempias skit kt kita...hehehe

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah nana & the geng.. rezeki berganda2.. Alhamdulillah..

myfara FLK said... [Reply to comment]

nana tahniah...mai tau susah payah korang vote,mai pegi jumpa yana saje nak berborak2 nak tau tangan dia x lepas mouse dok like safi 2...sekali lagi tahniah buat korang 4 sahabat..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah k, best tu hadiannya Ipad impian kalbu.....tahniah nana best nya dapat pi gold coast, biler pi nya tu?

BbS.H said... [Reply to comment]

tahniah!!

MRS. K said... [Reply to comment]

congrax dear.. itu la namanya rezeki dari Allah

Cik Azizah said... [Reply to comment]

tahniah! bestnya sis..untung dapat..

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

thniah lagi sekali utk nana dan kwn2...semlm ms jmp pun memang nmpk la muke gumbira excited sume tu. senyum sokmo jek kan..alhamdulillah...ade rezeki xkemana kan...usaha tangga kejayaan..
tumpang gembira:)
pasni xyah la nk rebut2 laptop dah...hihihihi

nursalwa said... [Reply to comment]

wahhh bestnya.. tahniah... nie kira hadiah terbesttttt la kan

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!! akhir nye berjaya jugak kan... :)

IEMA said... [Reply to comment]

tahniah nana...x sia2 duk promote selalu heheh..

AYuNG said... [Reply to comment]

wow....menarik & tahniah!

pnsusu said... [Reply to comment]

tahniah nana,,,mmg terbaikkkk

lia said... [Reply to comment]

perghhhhh... t'baekkk

Alhmdlh..... tahniah beb

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

nak nangis baca..nak buat link kt entry aku lak..

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana..hasil usaha kerja keras nana..berbaloi..pedulik kan je apa org cakap..janji nana memang..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah again...usaha dan semangat perlu utk berjaya kan..hehe

:: Mrs.Eady :: said... [Reply to comment]

tahniah nana....:) selama ni jadi silent reader je tapi hari ni nak ckp "usaha nana sgt berbaloi dgn kontrovesi kat fb tu lagi...hehehe..sure org tu lagi sakit hati..."

ape pun...tahniah & semoga berjaya lagi dimasa akan dtg :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah tahniah..

Usaha yang berbaloi-baloi :)

eT said... [Reply to comment]

waaaa.....tahniah...tekun me baca en3 ni...sama2 ikut eruja...hehe

Lina said... [Reply to comment]

tahniah nana...berbaloi segala usaha ya...sape kata rugi join contest sume ni...yg penting usaha, menang kalah belakang kira

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! me baca entry ni dgn perasaan teruja tapi terharu gak lah..sbb no pain no gain kan..now dh gain ipad2 tu!!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

tahniah nana...pangorbanan yang tidak sia2....akhirnya mengembirakan...like for u...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

tahniah nana...pangorbanan yang tidak sia2....akhirnya mengembirakan...like for u...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

tahniah weii...rezeki ujung tahun

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tongkat dagu N berenti buat keje kejap sue baca entry ni..sweet je...nama group tu..pedulik kan ape yg org2 sengal dok perli2 tu kata....nyahkan dier...cakap ngan dier...KAU ADA...kikikikiki...sue semalam tgk kat FB terus menjerit macam sue pulak yang menang...kikikii...akob siap tnya..nape meroyan..tak la..nana menang...ceh nana menang..bukan awak..kikikikiki...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

betul, akak pun teruja baca n3 ni. apapun tahniahhhhhhh dari akak. akak pun tumpang happy, dok berangan nak gak ipad sebijik....tapi buat masa ni angan2 jelah

shahdiana said... [Reply to comment]

wah..tahniah la...kita pun ada beberapa kali like gambar awak & geng...best nya...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! biasalah nana...dulu pun ayu kena gak...perli2 ni huhu.... :) janji kita puas setelah giat berusaha..... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah!!!..wah best a hubby pun support..siap request nak i pad gak tu..tak tahan!!!

amiey lee said... [Reply to comment]

tahniahhh.... nana aku termissed semlam satu hari tk buka pc... ada short vacation sikit...

apapun memang terbaiklahhhhhhhh i sukeeeeeeee.....

alhamdulillah kalau dah rezeki tak kemana kannnnnnnnnn..

kim salam kt Shila..huhu

syanasaid said... [Reply to comment]

sebak nak nangis aku tau ko menang
ye la ko cerita susah payah ko dok like2 kan
bangun pagi time cuti pn dok like2
sume berbaloi wei
mmg korg kawan sejati btol la
aku doakan korg akan bersama sepanjang hayat ok

syanasaid said... [Reply to comment]

sebak nak nangis aku tau ko menang
ye la ko cerita susah payah ko dok like2 kan
bangun pagi time cuti pn dok like2
sume berbaloi wei
mmg korg kawan sejati btol la
aku doakan korg akan bersama sepanjang hayat ok

Cik Sara said... [Reply to comment]

Wahh.. terbaikkkkk...
Tahniah kak Nana...
Seronoknya dapat Ipad... (^_____^)

Joel Leslie said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! tahniahhhhhhhhhhhhhhhh! :]

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

tahniah nana...sronoknya dpt ipad n gi olidayyy....gold coast plak tu...tak kisah le sepang ke aussie ke, janji gold coast kan? tahniah sekali lagi.....

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

bestnya
congratulations

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

tahniah dear!!!! dapat holiday & ipad lagi tu.. bertuah badan..

Em's Family said... [Reply to comment]

tahniah nana, u deserved to win, i kalau contest like like tak bersemangat macam u all.. once again congrats!!!

Mrs. Lady's Stylo said... [Reply to comment]

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Mrs. Lady's Stylo said... [Reply to comment]

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

mmg berbaloi2.. TAHNIAH!!

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita pon tumpang eksaited kak nana! mcm kita lak menang! kah kah kah..

eh..beria kita ingt dpt pergi gold coast oversea kak oi~! rupanya sepang! LOL! but tmpt dia mmg cantik! ehehhe..ngan shila amzah lagi..waa jeles lar ai u olls~ :P

Syima Emi said... [Reply to comment]

congrats ye kak nana, kak diah n geng (sori yg dua lg x kenal lagi..hihi).. apapon, ni hasil usaha penat lelah korang.. berbaloi2..

apa yg kak nana dok membebel tu awl2 tu, memang syima penah kena.. siap kena sindir2, kena gelak2.. sebab tu bila jumpe geng yang sekepala (suka join contest), rasa bestt.. hehehe..

rasanya sama2 geng ni takde kot rasa jeles yg tahap sampai tak nak tolong menolong kan.. orang2 yg tak paham je byk soalan macam kalau aku like, ape aku dapat, eh ko dah menang ke hadiah yg aku suh aku like tu.. entah kadang2 rasa segan, malu, geram... sebab tu rasa best jumpe geng sekapal ni.. kita sama2 tolong..

ok, terlebih pjg lak komen..hehe, excited sebenarnya.. cik abe akak pon bukan lagi ye komen2.. meriah semcm dah komen safi tu semlm.. hahahaha...


tahniah!!!! doakan kami yang masih belum menang ipad ni.. nak jugak..hahahaha...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana!!!
tahniah gak tuk kengkawan nko..
berbaloi2 la usaha nko..
dpt ipad n bercuti lagik!!!

hahahha, x thn gelak bc komen si amrul..
kemain lg yer.. apepun, wife nye psl... like la kan.. =)

MamaYatie said... [Reply to comment]

tahniah Nana! mmg superb la korang ber4..hadiah persahabatan gitu...
tumpang seronok dengar kawan blogger menang contest yg pemes ni..hihi

e!ya said... [Reply to comment]

tahniahhh wahh besh sangat...dpt 4ipad tueee..sonok tgk bloggers dok join contest mcm tertarik jer..usaha yang berbaloi..tahniah again

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tahniah Deq Na!! Atas kejayaan ni.. X sia2 usaha keras selama ni.. ;)

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

tahniahhhhh...

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

tahniah....best nyer IPAD !!

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
HAHAH ..tq2 sebeb sudi sengeh2 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
tula aritu tumpang hepi fiza menang henpon...btol2 rezeki masing2 allah dah tetapkan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah insyallah ada rezeki eryn plak pasni rajin2 la join ye

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

tq..kak

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK
hahah yeke..tu la mmg gigih tau masing2 nak menang ipad ni bukan senang

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
tq..gold coast 18-19/12 nanti

Nana said... [Reply to comment]

@BbS.H

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
alhamdulillah syukur

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Azizah
tq..rezeki kwn2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
hahaha over eh muke kita nampak hepi hahah
mengigil lg time anne dtg tu tgn sejuk lg

Nana said... [Reply to comment]

@nursalwa
btol2 adiah plg best menang contest

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tq sudi vote beb!

Nana said... [Reply to comment]

@IEMA
hehe tq2

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
tq2..

Nana said... [Reply to comment]

@pnsusu
tq...

Nana said... [Reply to comment]

@lia
tq beb..syukur amin2

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
haha malam ni kita jumpe ye meraikan kemenangan

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la lepas ni saya xkisah apa org nk ckp kak...ini lah buktinya kesungguhan saya selama ni

Nana said... [Reply to comment]

@:: Mrs.Eady ::
haha tu la nye
kuwang ajar dia kata ktorg hack system safi bole jalan la..org bertanding cara yg bersih

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tq2

Nana said... [Reply to comment]

@eT
haha tq2

Nana said... [Reply to comment]

@Lina
btol2 kita dah usaha
kalah menang adat pertandingan kan..mungkin kali ni rezeki kami esok lusa mana tau kwn2 lain plak kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tq mz..
mz sumber inspirasi saya & pembakar semangat

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
tu la kak...tak sia2 usaha selama ni

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
tq..alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahha sabo je la..seronok plak bilaa dgr kwn2 semua tak sabar nk tgu result bila dah tau kitorg menang seme kata mcm diorang yg menang haha

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
tq kak..insyallah nanti ada rezeki akk

Nana said... [Reply to comment]

@shahdiana
tq2...

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tq ayu
xpe lepas ni saya tak peduli dah
org nk perli2 lantaklah

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
haha amrul kena paksa ngan kita dok like ari2

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe tq beb
nanti aku kim salam kt dia ek

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
tq syana..aku ni tak teruk sgt like2 smpai kul 2,3,5 pg bangun like
deah tu la...xleh tido je dia like xkira kul bape

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Sara
tq alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Joel Leslie
tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Nana said... [Reply to comment]

@Ibu Ayra
tu la..dpt oliday ngan bff plak tu mmg seronok

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Adieyza
tq alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family
tq..alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN

tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
hahah gold coast sepang je cb,,
xkisah la janji oliday free bawa badan je hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Syima Emi
emm tq syima
akk faham apa yg syima rasa
hanya geng2 yg tegar contest ni je yg faham kan?
xpela..lepas ni org xde la nk kata bukan2 lg..akk dah buktikan..akk bole menang & dpt hadiah yg akk nak...so diorang xkan nk pandang sebelah mata dah

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
haha tak sangka aku amrul bole komen gitu sengal ahahha
dia bukan nye suke komen2 kt fb
agaknye eskited kot

Nana said... [Reply to comment]

@MamaYatie
hehe tq2..tu la ni adiah persahabatan ktorg..paling bermakna ni

Nana said... [Reply to comment]

@e!ya
hehe seme org klw rajin bole join juga..
janji kena usaha la..nk harap org lain yg vote mmg xdapt la

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
tq2..

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin
tq2

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
tq kak..

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk
dah agak nana boleh menang
sbb tgk pic memang menarik .
kalau akak , akak pun pilih nana dan kawan2 .. untung dan bertuah selalu nana nie :)

SyUhAdA said... [Reply to comment]

tahniah sis..

wantie said... [Reply to comment]

tahniah.. tahniah... semoga korang jadi kawan rapat.

Aziela said... [Reply to comment]

tahniah. Walaupun akak x dapat nk like sbb x der akaun fb, tapi akak berbangga kerana kemenangan ini adalah atas usaha yg x putus2...

ibuayu said... [Reply to comment]

tahniah nana...ibuayu tumpang gembira..masa tengok gambar tu pun memang agak boleh menang..

sall said... [Reply to comment]

Mlm td ngigau x? Apa2 pun tahniah sekali lagi.

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
alhamdulillah kak..syukur....saya sampai skang still mcm tak caya je ktorg menang..ini lah namanya rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@wantie
aku harap persahabatan kami ni akn kekal selamanya

Nana said... [Reply to comment]

@Aziela

tq kak..ini la berkat kesungguhan kami...
ni lah hadiahnya

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu

tq..tq alhamdulillah syukur sgt
syukur juri nampak apa yg menarik di sebalik gmbr ni

Nana said... [Reply to comment]

@sall
tak de mimpi dah tido lena hahaha

NOOR FATIN said... [Reply to comment]

tahniah kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...