MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 13, 2011

ke times square mencari sesuatu

sempat lagi la aku ni..pantang ada je masa yg terluang skit..nak merayap heee...xde la bukan nak merayap buang masa..tapi sebab ada tujuan la aku datang time square ni..nak cari sesuatu..kebetulan weken aritu kan amrul ada..ajak la dia teman g BTS, kang nak g time keje kang...jem segala...payah laknasib baik la senang je nak cari menda tu...jalan je kat tingkat 1 dah nampak, xde fikir panjang tros rembat...barang apa?biar lah rahsia hahah...

lepas dah bli barang yang nak bli tu teros singgah sini kejap, usha harga lens, mana tau esok lusa dapat durian runtuh..sevey2 la dulu kan hehe..

haih sana sini soping complex meriah ngan deco christmas..
 xpenah lg main kat dalam ni xberani la nk naik roller coster seme
damia eksited tu nak naik hehe...nengok je bole la mia mama takot
 ok dah dapat barang mama..jom balik
kali ni memang tak leh tunjuk barang apa yg dibeli sampai la tiba masanya hik2..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala nak tengok jugak...yang penting...mia mmg best...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ni mesti swimming suit ...hehehe kan nak berlenjan kat gold coast malaysia hehehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nak tengok!!

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

weewiiittt..
pekebenda le gamaknye tu, hehehehe

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

best maen maen kat cosmo world!!! apa gamaknyer barang tu yer?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beli apa tu....

Gieyana said... [Reply to comment]

Wei..ko beli spender ka? Yg ropol2 tue! Cfm hadiah special nie!:P

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh seprise ye..

Tak sabar nak tengok :)

Zana Nordin said... [Reply to comment]

apakah barang yg di borong tu
jeng jeng jenggggg

lia said... [Reply to comment]

haaaa adiah utk aku ek? he3

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

hehe nanti la minggu depan hheee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
huwa2...no...no..nanti masuk paper plak seksi pakai bikini hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehe nanti ek
mgu depan

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
tunggu settle seme nanti boleh reveal hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Dania Yasmine
tak main pon tengok je hehe
nanti minggu depan br bole tunjuk apa menda heee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

:) nanti ek

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hahahhaa....bukan la..
tunggu nanti ek

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tak ada apa yg seprise nye hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
heheh xde apa lah...nanti akan ada kt blog juga tak special pon

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heheh kurang tepat

mama rifQy said... [Reply to comment]

caria pe tuh nana!! cer bgth sket gak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...