MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 15, 2011

KFC kena tibai kaw2 arini

semalam aku nengok blog syana..pasal ada promo kfc ni kan...baca la dia nye T & C mcm kat bawah ni, konon2 berangan la lunch arini nak g kfc..hampeh btol!

Terms and Conditions

- This coupon is only valid with any purchase
- Offer is valid until stock last
- Limited to one offer per coupon
- Not exchangeable for cash
- Only printed color and black & white are accepted for redemption
- Promotion is not valid during public holiday
- Not applicable with any other promotions and discounts
- Servings featured are for illustration purposes only

Valid until 15 January 2012

alih2 pagi tadi nengok ramai dok kutuk2 page FB KFC tau..sekali tau x kenapa?
dah abes katanya promo yg di war2kan tu..adeh bengong nye ko KFC....kelakar tau.


aku pon tumpang sekaki la kutuk dalam 3 bahasa kata 1 malaysia kan?HAHAHA...
PENIPU
骗子 (mcm pandai2 je ckp cina haha..aku google translate la apa lg)
மோசக்காரர் ( ni pon same kekdahnye tulisan gulung2 ni btol ke penipu maksudnye?haha..klw tipu aku maka tipu la google translate)

alih2 ada 4 orang LIKE komen aku muahahaha...lawak..lawak

tu la orang nak wat promo ko nak wat promo juga...tak fikir panjang...ni la jadinye dah tak pasal2 kena tibai kt FB

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

mizzkechique said... [Reply to comment]

haha..kelakar.. nk buat promo, tp men tipu² lak..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

bagus jugak kena tibai
kedekut!!
mcd rilek jer..
mmg mcm hampeh

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tu r...
akak ingat baru jer nak pegi esok...
cehhhh... hampehhhh....

eRiNsZ said... [Reply to comment]

aku pon nak like ko jugak hahahah..

eRiNsZ said... [Reply to comment]

jom join contest senang kat blog erin: http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html yang lain pon jom join

InaAchik said... [Reply to comment]

TAK KiRA, NAK SAMAN MALU sebab dah war2kan kat officemate kata nak lunch KFC free hari ni! hahhahaaa...

Gieyana said... [Reply to comment]

Siannya...

Cik Bambam said... [Reply to comment]

ayam2 dia smua lari nak kena sembelih kak oi...tuh stok x cukup.. kah3..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

tu lerrrr
aku siap dah print lagi tau evoucher tu..
kedekut punya KFC...
dah untung juta2 pun kedekut nak bagi free..
buka free sesaja...kena gark beli another set utk dptkan free set tu kan...
apadaaaaaaaaa

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ahaah.. baca pasal ni semalam.. tp xberminat nak print pun.. then hari ni ada banyak blog buat entry psl KFC penipu huhu

fazilzura said... [Reply to comment]

tu ler.. aku baru je nak komen , sekali nmpak KFC tepek kt WALL ckp promo ni dh di tamat kan .. ampeh

lia said... [Reply to comment]

ha3 lawak la kfc ni.... da bankrup apa?

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

BLH PLAK MCM NI... DORG NI XPIKIR SBLM BUAT KE EK

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

LOL siyes lawak hehehh

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Huk alooooo ini mcm pun ada ka.. ;)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

haiya kite kan 1 malaysia na..mesti la kena tau sume bahasa...muahahahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@mizzkechique

tau xpe nak tiru mcd la konon tp xjadi

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

tau xpe
mcd buat dia nk buat juga

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
haha sama la kita kak
tadi ingt nk lunch la kan skali jadi gini hampeh

Nana said... [Reply to comment]

@eRiNsZ
hahha silakan

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
hahahahah adoi sian ko kan seb baik aku tak sempat war2kan klw tak nak saman juga hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
teruk diorang ni ntah apa2

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
haha tak pon ayam seme kena penyakit hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
itu la..kena bli juga something nk dapatkan bege tu
bukan nye tros tuka amek bege
mmg kemut

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehhe kita klw bab menda free mmg suka hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

aku rasa baru semalam je tgk promo ni arini dah abes?mmg sengal eheheh

Nana said... [Reply to comment]

@lia
takot rugi kot
tu la xyah la wat lama sgt masa redeem tu wat la seminggu ke apa hampeh

Nana said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN
tu la pasal
nak buat tak fikir dulu
malukan kfc je
dah jejas imej dah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
mcm apa je dah hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
sgt mamalukan la gini

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
tau la sangat hahaha
google je tu

Adyshariz said... [Reply to comment]

diaorang ni marketing FAIL!!..
buat penat jer print color..rasa2 blh claim balik tak ink printer aku..ciss

mama rifQy said... [Reply to comment]

ces..ntahapapaje kan dorang ni..appa daa

CIK JATT said... [Reply to comment]

baru dapat semalam coupon ni, dah berangan nak g. cess

Ietams said... [Reply to comment]

promo macam tu yang selalunya hampakan customer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...