MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 16, 2011

konpius ek?sorry kawan2 haha..

nengok la gambau di bawah ni..profile pic kitorang berempat seme sama...tak de janji2 pon nak tepek gambar ni...mula2 aku yg tepek lepas menang aritu kan..cam gambar ni bermakna sgt bagi aku...pastu diah tepek, pastu falsya tepek pastu nana pon tepek gambar yg sama.....
 tak pasal2 kawan2 dah konpius..nak2 mana yg mmg ada add kwn2 aku hehe

ni huda, kwn aku ada add diah kan dah tersalah page dia g komen hahaha..g komen kat wall diah
 ni plak kak ida opismate nana keding, konpius dah nye gambar sama heheh...
kadang2 tu bila ktorg berempat tengah sembang2 chat masing2 pon pening juga eh yg mana aku tulis ni yg mana diorang tulis haha..mengong je seme kan...masing2 xmo plak tukar gambar lain bese rajin je seme tukar2 profilce pic..ni la nama nye sehati sejiwa hik2

yeay!! hari ni hari jumaat...isnin aku cuti tau korang..jangan rindu2...kami berempat akan g oliday kt sepang ahad-isnin.kita jumpe ari selasa yek..nanti aku update cuti2 bersama shila amzah & ipad baru heeeeeeeee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lawa profile pic tu.. tahniah sebab menang!!

fieda said... [Reply to comment]

gambar bawa tuah..tahniah..:)

Joel Leslie said... [Reply to comment]

hehehe. pun pernah pening masa kwn semua simpan prof pic sama. hehe. apa2 pun, tahniah :) gmbr tu pembawa tuah, bak kata kak fieda :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

oo..nak gie holiday dah? best2...happy holiday!!!

InaAchik said... [Reply to comment]

happy holiday kamu n da gang...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak sbr nak baca citer nanna psl holiday +ipad tu...me plak lebih2 excited hehehhe

amiey lee said... [Reply to comment]

hooreyyyyy ko tgu aku g ikut ngendap kt gold coast hahahahahahhahahahahahahahhaa

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ewahhhh... sonotnya nak bercuti...
slmt bercuti erk...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

selamat berholiday!!!!
kem slm kt shila! :)
hafal lagu shila amzah patah seribu tau
hahaha!!!
;)

Em's Family said... [Reply to comment]

seriously memang cantik profile pic tu.. and barulah kawan2 sejati sejiwa, same2 tolong, same2 menang :)

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita pon kompius tgk kak nana ngan kak diah komen2.. ahhahahaha

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

wah...congrats ye nana coz mnang.. ^_^ slamat b'cuti ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...