MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 1, 2011

kopok lekor tanjung lumpur

dah abes makan nasi minyak ktorg seme terus balik kl..tapi sebelum tu singgah dulu tanjung lumpur nak beli kopok lekor, kedai ni dah 2x aku beli kat sini. tahun lepas masa kawan amrul kawen kat kuantan ni, kedai ni la aku beli sedap giler kopok lekor dia..kalau kita dari arah tanjung lumpur menghala arah kuantan tu kedai ni yang last sekali lepas petronas.

aku ada nampak satu kedai keropok lekor mok na kalau tak salah punya lah panjang orang beratur..sure sedap, tapi ktorg nak cepat malas nak q panjang2 so kt sini pon sedap juga..masa mula2 sampai aku tanya pakcik tu kopok lekor ada tak?dia kata dah abes..aku plak dengan muke hampa cakap kuat ALA....abes...wat2 muke kesian la kan hehe..

sekali pakcik tu tanya nak berapa??aku ckp aku nak 15, kawan2 amrul lagi seme pakat nak beli juga..pastu pakcik tu cakap ok2 kejap saya call orang suh anta..fuh..lega....dia pon call runner suh anta 50 batang, last2 abes seme 50 batang tu ktorg belasah ehehe..aku cakap ngan pakcik tu sebatang singgit kan?last year saya datang satu singgit..pakcik tu kata sebenarnya..1.20 tapi xpela..dah awak penah bli sini saya bagi la singgit sebatang..hik2..mujur mulur ni rajin bertanya haha...

kalau korang nk bli singgah la sini klw sesat call je no pakcik tu heee
 kopok kering xbli pon
sos pencicah yg di rekemen pakcik kedai tu sedap
 ni pesal la tejoget tepi jalan ni gedik tau mia
pilih jangan tak pilih
licin kopok lekor pakcik ni ktorg beli
apa la aku kelentong mia tu kan hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Borong nana!! Borong!! Hik3!!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

borong sakan nanaaaa... kalo blk klntn selalu bli kopok losong yg kecik2 tu je..yg lekor besar2 tu tk pnh jmpa lg stp kali blk..hihihihi

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhhhhhh seronoknye borong kopok lekor..nak sikit...hahahahaha

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

mane aku punye tarak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...