MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 1, 2011

lenjan durian @ bukit lanjan

on the way nak balik kl lepas kenduri kawen tu kan, wan kawan nye amrul call dia kata suh singgah umah mak mertua dia kat bukit lanjan damansara, nak makan durian katanya...ktorg ok je..nak2 amrul tu kan memang hantu durian..on the way masa nak g kuantan aritu dia dah ajak benti makan durian tepi jalan..tapi tu la xde rezeki sebab time dia nak benti je xde plak kedai jual durian haha..sebelum2 naik highway mmg melambak kedai durian..lepas highway dah xde la..

rezeki amrul la..dah dia mgm nak sgt2 makan durian kan..last2 dapat makan durian free..jangan tak caya ek di tengah bandaraya kuala lumpur ni ada kebun durian & ini lah buktinya...kawan amrul ni mak mertua dia ada 10 batang pokok durian & tahun ni tahun pertama pokok tu berbuah, tu pasal diorang jemput ktorg lenjan buah durian kat umah dia kat bukit lanjan haha...

aku ni durian xberapa sangat..aritu aku makan 6 ulas je..pastu xleh pegi dah..amrul dekat 3 biji gak la dia belasah...durian fresh baru jatuh dari pokok tu...cam tak caya je aku...ktorg dapat makan durian KL hehe..bese beli durian datang dari pahang la, perak la negeri sembilan la..kali ni dapat makan durian yang mmg dari negeri kelahiran sendiri

beria2 tu mengopek
 apa yang penting?? kerjasama haha..jenuh nak buka durian ni
 beso2 seme durian nye
 isi pon cantek
 damia?? mcm bese la tido...tak dapat makan durian amrul pon pau sebijik bawa balik umah kasi damia makan, tapi damia mcm bese la dia mcm aku juga xberapa sgt durian seulas tu pon jenuh nak tunggu dia abes...maybe dia xsuke durian sebab time pregnant aku mmg tak leh masuk langsung durian
 p/s : maaf kepada ibu2 mengandung..tak berniat nak mengguris perasaan anda haha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mak teringin tgk durian tu nak wehhhhh

azura samsuddin said... [Reply to comment]

isi nyer kuning cantik, zura pun xdelah 'hantu durian' tp kdg2 tu de jugak rasa teringin nak makan ;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Dah lama tak pekena durian..

Myra suka giler durian :)

mama tisya said... [Reply to comment]

tk leh mkn ratas..kalo ngan pulut ok

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kat bukit lanjan tuh dekat kg penchala kan kak?? tersesat pergi bkt lanjan.. nk gi wedd kwn kat kg sg penchala tuh..hahaha..tp btl lar bkt lanjan byk lg hutan/dusun

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

pergh..!mantop!
naseb baek dh ada tanda awas kaler merah di bwah itu, hehehe..
naseb baek jugak dah dpt merasa sblm nak bersalin ni.. ;)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hoi..ko guris aku yg xmengandung ni..mngundang kemarahan tol..

Aziela said... [Reply to comment]

adoii....sedapnya..isi dia tu nampak lembut dan juicy betul... abislah weekend nie memburu durian..

maszmadi said... [Reply to comment]

sedapnyer durian..... nak jugak...

watyz said... [Reply to comment]

a ble in ngan durian. bau pon mcm nak pengsan.. huhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

nasib baru je makan durian hari tu...yum yum..

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

gulP! tercekik air liuq...

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
aduh..sudah ibu mengandung kang ngidam plak heheee

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
sama la kita
bole la makan tp xde la hantu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
owh suke ek
akk xbape sgt
sikit2 je

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tebalik plak kita xmakan pulut heee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
ahh btol2
tak sangka ada mcm satu kawasan perumahan mcm kampung tapi umah batu la
ada pokok durian situ

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
haahah
harus g makan dulu nad
menda2 nk di makan
takut ngidam plak

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahahha
ala g bli la pasar malam ni

Nana said... [Reply to comment]

@Aziela
hehe seb baik weken ni amrul xde
klw tak mau dia ajak g makan doyan lg

Nana said... [Reply to comment]

@maszmadi
hhe jom nanti ikut rombongan ktorg

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
aku dulu mcm gitu
skang dha ok dah

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe klw tak mesti g carik kan

Nana said... [Reply to comment]

@NeenaAnuar
hahaha.sabo je la

norihan said... [Reply to comment]

hehe...seb baik semalam dah makan durian..kalau tak mesti nak beli punya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...