MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 27, 2011

like father like doter

sama je kan...ngan gaya tangan haha..semenjak memenjak memasing ada ipad ngan tab ni..mcm ni la kehidupan kami...aku dah jadi terabai amrul ngadap la tab dia ngan mia plak ngadap la ipad aku tu..ipad aku tu mmg jadi hak milik dia dah....24 jam main game je kejenya..gini la klw ipad yg ada wifi saje nk on9 pon terhad kan kt umah mana ada wifi..

amrul baru rembat tab..jeles kekdahnye nengok ada ada ipad kot hahah...elok je 3 ari lepas aku dapat ipad dia call...ckp saya dah bli dah..bli apa??tab la..pergh...tak sabar2 aritu kata nk bli bulan 1 haha..mesti dia membara2 kot tgk aku, nana, deah & falsya berviber2 bagai kan..tu yg membara dia nk bli tab juga tu...tapi elok juga sebab apa aku leh share wifi android dia tu..bole la numpang on9 sama...hik2

lokasi kejadian : suria service apartment, bukit merah laketown resort
gambar kenangan terakhir ipad aku tu..hehehe latest story nenati la ek...aku dah bercerai ngan ipad...
arini 1/2 day mau g amek hamper biore tu, malam kang plak date ngan bakal pengantin baru lisa suri rumah yusry haha....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

39 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

wah.. dah macam gaya dania & daddy kalo kat rumah..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh selamat jual yer heheh

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

alahai! nana ngadap je le deme tu ngan aksi2 spontan tu ye.. sabar je lah.. hik3!!

sue zainun said... [Reply to comment]

gaya sama jer..hihihi

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

hahah, terbaekkk!!

beb, kdg tu aku rasa menjauh ati gak kl anak laki duk asik hadap benda alah tu..
ishhhk, rupenyer nko pun sama rasa gak.. hehehhe, igt aku sorang aje yg jiwa haru.. ;-p

Myra Jay said... [Reply to comment]

Amboi kemain lagi 2 beranak ni dengan teknologi canggih :)

ZYASH said... [Reply to comment]

hehehehe, comel main ninja fruit...

adarnadzmie said... [Reply to comment]

sorang ngan samsung galaxy tab... sorang ngan ipad... hehe...so sweet...

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

seterusnya org tu pun ada gtab. HIksss..

Eh. Retu jumpa shila amzah, reni jumpa lisa plak.. uih..main ngan retis je skang ni :D

Lelord said... [Reply to comment]

hahahahhaa pasni aku lak temgok gambo ko ngan amrul bersama mc'tab

eB ezrin said... [Reply to comment]

cayalah :)
ps: nk order wm eh? emel eB TAU :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah.nak jumpa artis lagi..
class gitu..

amiey lee said... [Reply to comment]

hahahha tab laki aku dh selamat dlm sepital... habis sarah n ashraf kejekan...geram ngan si tom kucing tu..sarah plak ngan wan a jaerd(angry bird) dia huhu.... skrg ni duk diam2 tgk cd aja..kalu tak berebut weiii.... susah ada dua anak nih..kalau 3 gamaknya aku makan nasi ngan ikan masin ari2... huhuuu..tak leh jadi ni..wishlist bonus tahun dpan la nk ipadddddd

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaekkk tu....mmmm...best2...tapi nape nak bercerai

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

menyampah ngan Amrul ada tab hahahaha..my encik hubby suh me gigih carik sendiri waaaaaaaa

Gieyana said... [Reply to comment]

sabar jer ek..tp best gak nie..msg2 sibuk + senyap2 melayan tenet or game..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

haaa mana pegi ipad tue ?? sambar gadget lain ker?

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

cpt ko tolak ipad tu nana,hehehe..
ker ko amik galaxy note,hik3

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

huuh
maish bersabar ni
tggu la
nak tab ke..nak ipad ke..nak htc ker..
tggu dah tunggu
huuh'

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
Hahaha tula kan msg2 ada gadget gni la jadi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Slamat mjual n slmat membeli hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
Tula kita dh xpedulikan lg dh hehe

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun
Ha tulanye mcm potostet haha

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Wahhah kita senaseb la ek
Seb baik amrul blk jrg2
Klw ari2 dia ada ari2 ka dia ngadp gdjet dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Tula zaman dh mkn canggih heheh

Nana said... [Reply to comment]

@ZYASH
Tu la game yg dia plg suke

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
Pastu mama dia dok la tg tv hahah dah dua2 wat xreti je

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
Wahahaha ringan skit ka kamera lg nk bw ipadmlg amek tab kecik skit

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
Haha ko tungu la naseb ko nant sm mc aku

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
Nak nant kita email k

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Heheh aku xde la bg damia lenjan main kejp2 je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Bcerai sebab amek yg lg bgs heheh

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Apa lg ayu cr contest adiah tab la plak hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Hahah tau xpe msg2 diam je xbunyi suara

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Ahh trade in amek gadjet lain

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Xmampu galaxy note mahai heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
Xpe ada rezeki nant k

Cik Bambam said... [Reply to comment]

lor..mana pergi iPad nya kak nana??

Falsya said... [Reply to comment]

smp hati dh berpaling tadah..huuhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...