MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 20, 2011

majlis cukur jambul Alehandra Ahmad, anak aqasha

ari sabtu lepas deah ajak g shah alam, ada majlis cukur jambul anak kawan sekolah dia, baizura wife kepada pelakon aqasha.sesat2 carik rumah..sampai termasuk area rumah menteri besar, sampai istana pegi nye hehe..seb baik la ada iphong deah, cari2 jumpe la juga dekat stengah jam sesat..

masa ktorg smpai tu org xramai lagi, kaum kelorga diorang je ada...tunggu lama juga sampai kul 2, pastu deah ada hal..ktorg gerak sebelum majlis cukur jambul tu start, lama gak la lepak umah diorang ni dekat 2jam.

ok la layan la..gambar sekitar majlis cukur jambur andra


 andra berjubah mcm orang arab
 ni la kwn skolah diah, baizura
 snap curi2 gmbr kawen diorang dalam kabinet heee
 tuan umah, ensem dia kt luar tgk kt tv cam bese je haha...
 bz layan tetamu
 Alehandra Ahmad

 ada dapat goodies beg, dalam tu ada fridge magnet baizura & aqasha comeii gile..
jgn tanya xamek gambar ngan aqasha ke?segan...haha....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ehem e hem...fm tu dapat satu je ke...hehehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Comel FM tu :)

Rasa cam nak buat jugak.. :)


Aqasha merah tul :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best tu..
FM tu..memang cute..

KhaiZa said... [Reply to comment]

comelnya baby aqasha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

TERBAEEKK...

lia said... [Reply to comment]

wahhhh wife dia x nmpk baru b;salin he3

Em's Family said... [Reply to comment]

segak bergaya.. :) ambik gambar magnet je la :D

mama tisya said... [Reply to comment]

kwn diah wife aqasha..cute la FM tu

SyaNa said... [Reply to comment]

weiii aku suke gile aqasha
haha tp mcm terkejut plak eh dia da kawen ek??
hahaha sah masa cerita kawen dia tu aku xmo amik port sbb xxdpt terima kenyataan
hahahaa

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

comel anak dia

atty's said... [Reply to comment]

fm tu cute sgt..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

haha..lawak la syana..frust ye kak..muahhahaha

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowwww..merah menyala aqasha!!! ooopsss..malu ye nana!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

owh
kwn dhiah rupanya..
aku ingatkan kawan ko.
huhuuh
ni dah trend kot blogger rajin gambo and gi event artis
faraa dhelina dgn ady putra
mummyyaessh dgn aaron ajis
huhuhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...