MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 21, 2011

malam balqis : PINK+PUTIH+BIRU

sebelah malam nye ialah saat yang ditunggu2 oleh semua pemenang..esp kami lah..tak sabar2 dah nak pegang ipad ni kan..hehhe...majlis bertemakan kaler PINK, BIRU & PUTIH, group kitaorang memang saje nak pakai sama2..mcm biasa lah..ktorg kan suka mcm tu...sebenarnya tak plan pon nak pakai sama2 mcm ni..masa dapat email safi tu masing2 pening apa nak pakai ni??

sampai la dekat2 nak dinner tu aku ada kuar g the curve, sekali ternampak lah baju hooded ni..terus aku ckp ngan amrul ok tak kalau pakai baju ni?amrul kata ok..tapi xkan awak sorang je pakai mcm ni..biar la semua pakai baru lawa..cewah pandai plak di mengomen hehe..ok la aku call diah mms baju ni deah kata ok, tu aku tros beli 4 helai 2 pink 2 putih.

baju kat dalam tu plak aku pakai hooded pink dalam dress putih sama ngan falsya, deah & nana pakai baju hooded putih dalam dress kaler biru.aritu kan aku tingin nak bli baju hooded ni kat wangsa walk tapi tak tau nak pakai g mana kan?hehe ..akhirnya dapat juga aku 1 baju ni.buat pakai g dinner...makeup seme mcm biasa ditaja oleh deah cosmetic hehe..

ok lah..jom kita nengok kemeriahan malam balqis..lepas ni kita tengok plak majlis penyampaian hadiah ye..

perut nampak mcm pregnant hehe..tp mmg baju tu jenis kembung skit kt bawah dada
labuh bonar dress terpijak2 lupe nak jahit skit kasi pendek
lain kan muke si nana?dia kan xsuka makeup hehe kali ni kena paksa
ada kwn komen kt fb muke aku nampak lain katanya
lain ke?ye la kita mana bese makeup2 ni pon deah tonyoh kita tadah muke je
 shila la..la..tinggi oo kasut dia
dengan bos besar safi puan mahsur, sweet je orangnye
duta safi 
2 orang hot mama eli & fiza
nisa orang kuat safi, dialah yang call ktorg masa dapat shortlisted aritu
ngan adik najla pemenang saguhati yang datang jauh dari langkawi cantik adik ni sweet gile 
adik2 dari langkawi ni seme lawa2...mcm mahsuri eheh..
ahli sihir moden tilik pakai ipad hahahah...
mak orang & bini orang baju aku tang perut tu nampak cam pregnant je kan?tapi mmg baju dia jenis kembung kt situ perut nampak buncit je
haih..tak tau kemain azab nak carik dress biru diorang ni...falsya blikan kat penang masa hanimun


sorry la ek malas nk upload gambar banyak2 sape2 yg rasa nak tengok gambar ni lagi bole tgk kt fb beratus2 aku upload..sebab ramai sgt suh upload kt fb banyak2 kan..amek kan..dah 2 album dah aku upload gambar g sepang ni...pes time aku upload sampai beratus2 keping dalam satu album..memenuhi permintaan peminat..bak kata nana..hahahha..puii.....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

qemaishak said... [Reply to comment]

baru nak tanya, ingat baju sponsor sebab nampak lebih kurang je...cantik:)

pinky said... [Reply to comment]

hahhahaha...nana cute jer duk mention mgandung tu....tup tup btl ada isi...tetttttttttt

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhhhhhhh...come2 berlaka :)

amiey lee said... [Reply to comment]

seri pengantin aku tgk masih bersisa lagi la ..huhuh

Mrs.Imran said... [Reply to comment]

uishhhhh cantik2 belaka la...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

pinggang kita dah mengembang dgn jayanya dr perut..huhu

atty's said... [Reply to comment]

kty pun kenan gak baju tu ..mmg superb

eiyzniey said... [Reply to comment]

wahh..jmpe kak shila!

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi2 uols .. sonok sakan kan ..
glam gitu

eh lawo le plak pakai cardigen huded tu .. tp aku x cukup tinggi ler nak pakai , kang nmpak cm ketot plak huhuhu ..

Afiqah Azmee said... [Reply to comment]

seronoknya lahai dapat jumpa shilala yekk hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

va va va bukan main posing masing2 cantik2...kat mana ada baju tu ek, teringin gak yang ada hood tu

ieda said... [Reply to comment]

sempat juga beli same nie .. cantik2 .. dah macam artis dah uolss

paling x tahan hot mama tuu .. cumeil2 kann :)

shilla nie memang cantik kan kulit wajah dia .. muluss je :)

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

alamak...berkenan sangat dengan hooded kaler pink tu...beli kat curve kat mana?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

nana, kasitau mana beli baju hood tu, minggu ni nak pi the curve leh beli baju tu sekali...terkenan sudah...ezz pun minat tu

Falsya said... [Reply to comment]

aku x sempat lg nak upload gambo kt fb..tp gambo sume mcm sama je..muahahaha..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

hehehe xpe nana, kwn2 sini x kisah baju kembung tu ... yg kami kisah nak baca entry nana ni

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak
heheh saya yg blikan utk diorang..
diorang pon ok tgk baju ni rembat la apa lg

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
hahah tak de isi la..
lemak ada hahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
tambah lak dapat ipad kan tu lg seri2 tu hahahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mrs.Imran
ngeeeeee mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@eiyzniey
adik shila ekceli hahhaa..kami seme tua dah

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
eh ko sama tinggi ngan aku je..
ko ingt yg lain2 tu tinggi ke
seme lebey kurang je
ok je pakai baju ni

Nana said... [Reply to comment]

@Afiqah Azmee
plg sonok dapat ipad tu hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
kat e@curve depan tony romas...ada kedai kecik2 juai baju

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la..klw org kata tak tau sure ingt single lagi...selim2 je
yup shila mmg lawa tau
sweet

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Dania Yasmine

dekat e@curve depan tony romas ada kedai juai baju kt luar2 tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
heheh ok nanti terjah tau

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahah dah tentu la sama
datang nye dari kamera sape plak hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
hahah..ye la kang org ingt perut boyot sgt hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...