MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 12, 2011

malam berinai : falsya ❤ irwan

selamat la sudah...falsya & wan....3 hari 3 malam majlis hee...ok la...meh nak mulakan cite dengan majlis berinai..ekceli falsya x de wat majlis berinai besar2..just utk kaum keluarga je..xde bako mercun, bunga api segala..mmg simple..mini pelamin pon deah yg tolong buatkan...mmg simple abes la saje nak amek2 gambar...

majlis berinai ni masa malam jumaat, kitaorang masing2 seme ada tugas..deah tlg makeup kan falsya, aku tolong pakaikan inai, nana keding tolong settle2 kan  hantaran, tlg gam bunga2 nak letak atas pahar.memasing bertungkus lumus demi sahabat kan...time ni la..falsya nak kena di layan mcm puteri, sya pas ni ko nak minta kena layan mcm puteri lg no way...haha..skali tu je ko merasa jadik tuan puteri ok..

mula2 deah yg nak pakai kan inai, tapi memandangkan deah kan pengapit, kang merah plak tangan dia bekas2 inai tu...aku pon volunteer la..xpela aku  pakaikan lg pun bukan aku jadi pengapit..xkisah la merah skit tangan xde sape nye nak tengok tangan aku..amrul pon balik dia tgk muke aku je bukan tangan muahaha...

meh la kita nengok gambo2 pengantin ni..ada lagi 2 part, oleh sebab majlis berinai ari jumaat, nikah sabtu & sanding ahad, so ada 3 entry kawen falsya ni akan di pbulishkan...gambo2 seme ni aku malas dah nak edit sebab total seme ada 1000 lebey gambo huwa..huwa...xkuasa dah mak nak edit2 nengok gambar ni lawa je xyah edit pon xpe.

deah sebagai mak andam,rambut falsya tu bukan deah buat ye hehe kang tetiba ada plak nk upah deah jadik mak andam aku bgtau awal2 rambut tu wat kat saloon
 ok siap makeup dah..sesi tadah muke hahaaa
'

'

 sepatutnya baju ni diorang pakai masa reception tapi xjadi sebab reception pakai dress ala2 kate middelton wa cakap lu..sangat gojes tunggu ek

 kami berempat...dari jumaat ke ahad tp aku skip diorang nye rehearsal ari sabtu...sebab diorang kata xnak kacau aku ngan amrul haha...ye la diorang paham aku ngan amrul kan jumpe nye 2mgu sekali je...
 seb baik aku tak bawa mia klw tak konfem dia suh pakai kan dia inai juga, aku blk umah nengok2 damia pon siap berinai adik aku pakai kan, pakai inai tube tu adeh over
bekerja keras memasing, sorang wat hantara, sorang pakaikan inai deah mcm bese jadik photographer

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu memang best kan..aku ingt lagi waktu aku kawin..bff pun semua berinai..sonok sgt..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaik...nak lagi..nak lagi...tak sabar nak tengok yang lain

KSWSK said... [Reply to comment]

dah namanya pun raja sehari..dpt la layanan istimewa...

fazilzura said... [Reply to comment]

wah2 korg , happening... aku pun suke memanja kan org nak kawin ni.. beb , padan le aku tgk jari2 ko meroh, ingt ko pakai inai jgk hhihihihih...

rara pinkmafia said... [Reply to comment]

makeup dye simple.amik kat mana eh =)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best nya..memang cantiks Falsya..

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
tu la nye..
aku lak dlm ramai2 ni yg dah kawen
cam tetiba terimbas
sonok nye hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
ehehe saba ek
banyak lg gmbr ni

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hehe tu la kan
bebs nak suh orang wat itu ini kan..
cam raja

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
heheh aku nak pakai tapi tak sempat
hehe
klw ada masa mmg aku pakai skali hehee

Nana said... [Reply to comment]

@rara pinkmafia
makeup tu kwn yg tlg makeup kan..
deah tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la..cantik kan nak2 bile makeup dabom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...