MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 30, 2011

malam prantonton filem PAPA I LOVE YOU

ari selasa dapat jemputan ke preview filem papa i love you..ni menang kt dia nye website kot ntah xingat dah aku..tapi kena ada jawab soklan seme lah...ni pes time join MIG nye pratonton..& rasanya ni kali terakhir aku join kot..sebab?

1. jauh..dia wat preview biasanya kat MBO subang sana nun..kebetulan aku half day ari selasa ok la selamat xde tempuh jem..klw tak azab nak sampai MBO wei...jem sana sini lah nak ke arah subang tu

2. dia nye cite lambatttt sgt start kita esk nye nak keje...ada ucapan dari pengarah filem, penerbit bla..bla seme...pastu dia tunjuk plak dia nye gazet filem2 akan datang adoi lamanye nak tunggu start filem..

yang bestnya kan...klw g preview MIG ni dia ada sediakan makanan, sedap2 plak tu..tapi apa sgt la aku sumbat kan...rasa sikit2 je..tak cukup dia sedia makan, dia kasi lagi kupon utk tukar kan popcorn + soft drink adeh tak terlarat nak masuk dah..popcorn tu xmakan je sumbat dalam beg..

ok la nk cite pasal filem papa i love u..cite dia mengisahkan...mia yg kematian mama dia pastu papa dia jaga..hidup melarat..xde umah kete kena tarik...pastu.........aku & diah CABOT haha..sebab ktorg malas nak tgk cite ni boring...........lisa & mia tu ok la xboring tang hero dia tu alahai...bosan..serius aku ckp seb baik deah pandang aku, aku pandang diah pastu msg2 mcm tau je apa dalam hati nak blah hehe...

cite tak best tp makan yg best hehee
major david teo dapat major dah dia
dah la tiket free dapat popcorn ngan air free lg
mia di intebiu
ni gambo masa dalam wayang elok aku bersila panggung ni cilok kt fb MIG
 
barisan pelakon
mia & mak pak dia
yusry pon dtg sekali tau teman lisa...sweet kapel la diorang ni...aku tak amek gmbr diorang dalam wayang sebab aku msk awl diorang lak smpai lewat ni cilok kt fb MIG

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Lisa!!!!
I lebiu!!! Hik3!!!
Happy New Year!! ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la nmpk mcm tk best yg pelakon lelaki tu..pelakon br ke...tp bab mkn and free best la kn

Cute Mum said... [Reply to comment]

patutlah baca kat blog ayu kata nana balik paling awal..
rupanya tak best.. daddy dania awal2 lagi dah kata tak nak tengok.. huhu..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me memang tak join event waktu mlm heheh

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

xde rezeki nk p pratonton ni..ms ni eli kt kelateeeeeeee..waaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...