MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 26, 2011

menang contest cuti cuti cinta

hee..kali ke-2 menang kat blog kek da...kali ni menang contest cuti-cuti cinta kopi paste je entry lama2 haha..edit skit2 siap tu jadik peserta pertama submit tu xsabar2 haha..ok la..jadik peserta pertama tetiba kek da nak kasi fm hong kong tau

ramai pemenang contest ni tau..ni la adiahnye yg aku akan dapat beg syiling zip dari jong kong...ceh2 kek da..siap gurau2 ek beg ni xleh muat ipad...hahahah xpela kak..klw utk ipad nanti saya jahit sendirik sebijik mcm ni ye heheh..
kemenangan ke-7 utk dec 2011
total 2011 : 173 kemenangan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Em's Family said... [Reply to comment]

congrats.. i dah lame dah tak main contest dari blog

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

tahniah..rajinnya join contest :)
ada menang hadiah lak tu..bestnyee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! me dh bersara dari contest blog ;)

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk !!! .. :)

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Eh. Bleh lak tak pasan entry ni. Huhu.
Oke, adiah tu nati akak pass ke dak Nana Aflianaz eh..

Tenkiu sbb join dan jadi peserta pertama yg hantau.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...