MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 14, 2011

menang tiket ke pratonton filem papa i ❤ you

banyak kali dah masuk sebelum ni contest pratonton filem2 MIG..ada la sekali menang cite alamak toyol tapi bole tak perasan dia anta jemputan hik2...kali ni menang cite papa i ❤ you, yang pasti nanti dapat beramas mesra ngan pelakon dia lisa surihani & adik mia sara...ala cam best je damia mmg suka sangat ngan mia sara ni..kena usaha ni ajak deah teman haha...nak ke deah?kita nengok cite ni mau enggak??


ada tak sape2 yang dapat jemputan ni?bole la kita berjumpa2an kat sana yek..

kemenangan ke-4 utk dec 2011
total 2011 : 170 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

bestnyeeee
aku ni asyik termiss jek
tau2 dia umumkan pemenang
hahaa
tahniah

lia said... [Reply to comment]

semestinyer bukan aku dpt ;p

he3

amiey lee said... [Reply to comment]

heee wahhh bestttttt

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue x da...

Alycia said... [Reply to comment]

wah.. tahniah.. byk btul nana menang tiket wayang..

fazilzura said... [Reply to comment]

wyg lagi ...

cmner nak join contest niplak beb ?

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

jumpa disana ayu mng 4 invitations, :)

FIeZa said... [Reply to comment]

jumpa di sana..saya pon dpt invitation

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

amik gamba lisa byk2 eh,aku suke tgk muke die tuh

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

thniah...xmsk pun peraduan kali ni..hihihi..nnti km slm kan kt cik lisa eh:)

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

rajin2 masuk website MIG selalu je ada contest

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehehe xpe la
nanti try join mana tau menang plak

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

ahh best sebab ada makan2 tau

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

ada join x

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

g masuk website MIG
selalu ada contest

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

wahh ok2 see u there

Nana said... [Reply to comment]

@FIeZa
hehe ok2 jumpe kat sana k

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe ok bereh

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
hehe tq..ok nanti kita kirm salam kt dia

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
hehe tq..ok nanti kita kirm salam kt dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...