MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 14, 2011

mumtaz nan

sape kenal mumtaz mahal?isteri kepada shah jahan, pemilik taj mahal?aku bukan nk cite pasal makanan kegemaran si mumtaz tu tapi aku nak cite pasal mumtaz nan...haa....pelik kan nama nan ni..nape tak letak fatimah nan ke bedah nan ke jenab nan ke?tapi cam tak sedpa plak kan xde nama2 india haha..

pas blk tgk chipmunk deah ajal la g TTDI nak makan mumtaz nan, aku ni mana la reti sgt makan nan2 ni, memang nama aku NANa tapi tak semestinya aku suka makan NAN hahaha....memula smapai tu kan..cam woweeii mcm pizza siot..pizza mamak hahhaah...seirus sebab apa dia ada cheese atas nan tu pastu adala tomato ngan daun apa ntah

sekali makan try emm..yummy sedapnye..seb baik time tu aku tak kebelur sgt kalau tak sure deah pon tak sempat nak makan, pes time aku makan nan yang sedap ni, bese pon aku agk kureng nan ni sebenarnya ntah sebab aku kan xbape gemar makan mamak..aku klw g mamak makan roti cana, tosei , magee goreng menda2 lain tu mcm xbape pandai nak cube, tp tu tak bermaknan aku anti mamak....no..no...sebab keturunan amrul kan ada gen mamak2 skit haha..mana leh xsuka mamak

memperkenalkan pizza baru yang pizza hut tpon blom kuarkan lg
deah kata tempat lain xde juai mumtaz nan ni, tapi kalau cheese nan aku tau ada kat jalan tar tu pemes amrul kata aritu dia nk bawa g makan tutup plak kedai tu, owh meh nak cite kat mana restoran mosin ni dia kat TTDI sederet2 ngan bangunan VADS carik la tepi2 jalan tu opposite restoran cengkih, try makan ni sedap tau

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..ala2 macam pizza hut lak kan nana! mesti best kan?

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhhhh.. ayu ada makan kat sini 2-3 kali tapi bukan kedai mamak feveret sbb kuah kari dan dal dier kurang sikit...selalu makan kat devi corners....umah mak ayu nana straight ikut jalan besar mohsin tu :p

lia said... [Reply to comment]

Allah....

lapar nana oittt ko letak roti nan pagi2 nih hu3

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kalo tak cakap nan...sue mati2 egat pizza ja...sue pon bukan makan sangat nan ni

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Perghhhh!! Lapor dibuatnya cik nana oiii nengok benda nih..

syanasaid said... [Reply to comment]

adoiii gile pagi2 tgk nan gini
seksi nye mumtaz ni

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nasib baik dh bekpes,so tak rasa lps tgk pic mknn tu heheheh

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh sedapppnye..aku memang suka nan..nan cheese huhu yummy

watyz said... [Reply to comment]

mmg menyelerakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...