MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 8, 2011

murah je tapi cantik

minggu lepas rembat shawl ni kat pasar malam, standed la aku..beli shawl kat pasar malam je..murah..sehelai 5,8,10 hengget je....kalau sehelai 5 hengget, bole amek 4,5 helai sekali baru 20 hengget.oleh sebab malas nak g jalan tar semata nak carik shawl je kan, pasar malam jelatek je la tempatnye aku soping shawl..lawa2 apa yang pasti lg murah dari jalan tar regenye..

cam shawl ni sehelai RM5 saje murah kan? baru ada 5 helai shawl yg 3 kaler gini, nk cari banyak2 lagi lah suke lak nengok kalerpul
 sekadar gambar hiasan..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

kalau kat area semban nih, selagi x 10hingget xsah..hehe, walaupun beli kat pasar malam...

sbb tuh lebih suka carik shawl kat jln tar sana....tp kan, xpenah lagi jumpa jenis cm nana pakai nih..

erk, material apa eh?

AYuNG said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
MrS. F!zA said... [Reply to comment]

gmbr nana kt bwh tu hijau ngn biru pink tu sbijik kita punya...hihihi

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Memang cantik dear.. ;)

azura samsuddin said... [Reply to comment]

shawl 2 tone gitu mmg cantik, kdg2 de gak yg zura nmpk 3 tone shantek2 jer

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tak reti nak pakai shawl2 ni
hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

murah dan lawan...nana pakai memang cantek

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kain jojet eh kak nana? nampak yg berlayer2 ni kat website radiusite.. kat rm30! perggghh.. kot mampu xper..kesudahan kena pegi jln tar jugak..hehehe

Masni Syafie said... [Reply to comment]

xpernah cuba shawl colorful...hehe
xtahu ape jadi rupe kita nanti...

org cantik, pakai apa pun cantik...hehehe..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Cantik..dah lama xpakai shawl

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

eh,aku xbtau ko ke yg aku suke tgk ko pki shawl kaler2 nih/.lawa weh

eRiNsZ said... [Reply to comment]

wehhh kalo dah santek pkai ape pon santek

jom join contest senang kat blog erin:

http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html

yang lain pon jom join

sall said... [Reply to comment]

Ayuuu gitu..

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

xpernah menjejakkan kaki lagi kt psr malam jelatek...huhuhuh
tergoda jugak tgk shawl tu:)

kayyana said... [Reply to comment]

nak kirim boleh tak?? nk g sana tak tahu.. hehee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang cantik..pakai ngan baju plain..cuns..

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
la yeke mahai ek
sini murah jek
material shifon

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
haha yeke
jom pakai time oliday sama heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
tu la tgk kaler juga
klw striking sgt xsuke plak

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehe senang je nad

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehe tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
xla shifon
lembut je kain dia

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
hehe saya mmg suke shawl je skang ni
klw g oliday senang bawa byk pon xpe sebab nipis kan
bole sumbat selit2 je dalam beg

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
say plak dah makin terjebak ngan shawl ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahah yeke
ok tq sebab bgtau
nanti aku cr byk lg

Nana said... [Reply to comment]

@eRiNsZ
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@sall

:)

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
apal lg jom la
malam ni ada

Nana said... [Reply to comment]

@kayyana
bole
tanfer duit
pastu call heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
ahh tu la..suka pakai ngan baju plain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...