MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 23, 2011

packing..


hai korang..mesti ramai yang ada plan oliday weken ni kan?aku tak de oliday mana nye...tapi memang akan keluar dari kotaraya kuala lumpur ni malam kang..tunggu amrul sampai tengah malam kang gerak g utara..pasai..biasa la..hujung2 tahun ni bersamaan musim mengawan kan..apa lagi g kenduri kawen la..ada kawan dia kawen esok kat tepeng...

dah alang2 kenduri nye kt tepeng amrul ajak balik penang sekali...tapi mcm xleh je nak jenjalan penang...cam rushing jek..isnin amrul keje...klw dia cuti mcm kita ok la bole jalan2 ke apa yg patut..ni tengah nak siap2 packing la ni..yang bestnye kali ni beg dah kurang skit la 1 beg, tak yah bawa beg latpop wahahah..(velagak bunyik statement ni kan..) ye lah skang dah ada ipad free tu kan..harus la di usung bersama..bertambah lagik 1 gadjet yg terpaksa di usung...kamera, ipad, lagi apa plak pasni?

kepada kawan2 yang bercuti panjang hepi holiday..berhati2 di jalan raya..ingat insan tersayang...doakan perjalanan kami selamat pegi & balik...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Lady Rina said... [Reply to comment]

selamat bercuti..have a safe journey...:)

ieda said... [Reply to comment]

selamat berjalan2 dan makan kenduri dik ! hati2 drive mlm ye :)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

pi holiday taiping jekla..bwk damia pi zoo..hehehehe

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

ewahh², laptop i pun ringan je tau :P

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

happy holiday!

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

Selamat bercuti & selamat mengharuni jalan yang jem time orang nak balik kl nanti..heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...