MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 16, 2011

pemenang tiket OMBAK RINDU

 tara.....
ni la pemenangnya..
 tq kepada kwn2 yg lain yg sudi mencuba nasib..sebenarnya agak susah aku nak decide nak pilih sape..sebab aku suka juga komen dari sorang ni..tapi setelah di fikir dari pelbagai sudut, aku pilih kak zue sebagai pemenang...sebab apa kesian..orang mengandung kan..ngidam nak nengok eren ajis...hahah....aritu ada baca status fb kak zue..ngidam nak tgk cite ombak rindu..lama plak tu ek tak tgk wayang ngan encik suami..dah 12 tahun, xpe la kak..dah dapat tiket free ni bawa husband skali g tengok ombak rindu yea..

kepada yg xmenang jangan sedih2..insyallah....nanti kalau ada lagi tiket free aku wat lagi GA simple2 mcm ni ok..da...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

sedih :(
nnt kalo aku ngandung, aku ngidam hadiah ko kena bg tau
hahahaaa

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang layak menang--panjang komennya tu heheheh

Joel Leslie said... [Reply to comment]

tahniahhhhhhhhhhh buat pemenang :D

Echa said... [Reply to comment]

tahniah kak zue... rezeki bb dia tu... aku tumpang happy..

walaupun kecewa tak dapat.. hahahaaha.. takpe.. takpe.. rezeki orang mengandung kan... tahniah..

Em's Family said... [Reply to comment]

tak tau pun ade giveaway dari u ni .. anyway, kalau i masuk pun tak selayak kakak ni, kakak ni memang deserved dapat tiket ombak rindu dari u

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hahahahahaa...!!!
yeay, kak zue menang! :)
alasan mmg kuat dan kukuh ni, hehe..
abes la, pasni sape2 peknen kasik alasan ngidam jek... hikhik =P

tahniah kak zue! pasni bleh la lomentik2 ngan incik hubby :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

tAHNIAH PADA kAK zUE :)

amiey lee said... [Reply to comment]

huaaa asal aku tak tau nih...

aku nak gak mengidam tiket ombak rindu nih...huaaaaaaaaa

pagi tadi bg hint kat laki aku nk ajak tgk ombak rindu.. pastu dia siap ckp tak kose nak tgk cerita tangkap leleh...awakk takpala memang minah leleh?????

ada ke patut ..tension jerkkk sengettt tul la laki aku tuh

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

she deserve it...tahniah!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ekekekekek... kesian kt akak erk nana???? adehhhhhh.....
apepon tima kasih yer nana.... x sgka plak bulih menang.... mmg rzki beby la nih... tq nana.. mmuaahhhhh....

bab tak pnah tgk wayang dgn somi tuh mmg betul tau... somi akak bkn mcm amrul, spoting jer klu ajak tgk wayang.... somi akak nih mmg hampehla klu nak heret dia gi panggung... mcm akak ckp tulah, dia ckp lagik best tgk dvd bulih baring2... cehhhh... geram jerk... masa tunang dulu pon kene paksa.... klu x pegi mmg tak sayangla.... hahahahaha....

tenkiu yer nana...

lia said... [Reply to comment]

touching aku baca komen akak ni... seyes, mmg patot akak ni dpt tiket tu ;p

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tahniah yg terpilih, xpe bukan rezeki zura kali ni :)

Syima Emi said... [Reply to comment]

congrats... hehehehe.. nampaknya kena buka GSC atau TGV nak book ni.. hahahaha

Mama Kyra said... [Reply to comment]

tahniah pd yg menang..kena la bodek2 asben pasni nk tgk ombak rindu juga sblm bsalin bln dpn..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehe tahniah pd pemenang..sure bb tendang2 dlm perut happy tu ;)

Adyshariz said... [Reply to comment]

serender ngan org ngidam..hehe
takpe nana, nanti time aku ngidam aku mintak adiah kat ko..hehe..1phone 4s satu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...