MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 22, 2011

pemenang utama..KLIQ 2INTIM8!!

ini lah saat yang dinantikan....oleh semua pemenang..terutamanya kami lah..tangan dah gigil2 nak pegang ipad ni hahha...habis ke diorang bagi hadiah untuk safi idol, best dress seme tu...baru lah diorang bagi hadiah kepada semua pemenang...yallah...tuhan je yg tau sebelum majlis tu kan dup dap dup dap aku nak naik stage..padahal dah tau majlis tu bukan ramai pon...gadis2 safi semua ada 16 orang, wartawan 5 orang, shila, orang kuat safi, mak shila, ngan abang2 audio xsampai pon 50 orang dalam dewan tu..nebes tau nak naik stage..hehehe...

haih..tak tau nak ckp mcm mana rasa gembiranya..bila di sebut...dipersilakan pemenang utama kumpulan 2INTIM8 untuk naik keatas pentas...dalam nebes2 tu hati ni berbunga2 dah..hehehe....haih xtau la nk explain mcm mana..rasa nak terbang pon ada hahah....oberr

hadiah kitorang di sampaikan oleh shila sendiri, sebagai duta & sebelah dia puan mahsuri boss safi.3 kliq yang lain dapat hadiah ipod setiap seorang...kemain banyak kameraman..tunggu lah nanti gambar ktorg ni masuk dalam magazine ek hehehe....


nak tau tak tak masa ktorg mula2 jumpe shila kat sepoi sepoi cafe tu kan..dia bole cam kitaorang tau..dia kata owh ini lah group yang sparkling2 tu kan?hehe...dia ckp sha tengok gambar korang semua kat safi tu..hehee
 
 time shila kasi adiah ni dia mcm tarik2 la kotak ipad tu..hehhee...ala..ala..dia ckp
giliran diah amek ipad
next nana..
last falsya..
 oleh sebab kain aku terlalu labuh kan, time ni shila terpijak kain aku, heheh..aku ckp shila..kain..kain opss sorry...mmg sha sengaja pon pijak..hahha..sempat lagi tu dia buat lawak...
 saat ni aku akan kenang sampai bila2...sangat manis...amek ipad bersama BFF...kami amek gambar tu bukan semata2 nak join contest kena cukup kan 4 orang, tapi kami memang sentiasa berempat...tu aku rasa kemenangan ni sangat special buat kami

 group photo ngan duta safi
shila nyanyi 3 lagu..lagu yang terakhir dia nyanyi PATAH SERIBU yezza..itu lah lagu yg ktorg minta masa safi tanya kat fb lagu apa yg kita nak suh shila nyanyi..hehe..best suke lagu tu, siap nyanyi sama2 sebab dah hafal...

 bersama semua para pemenang
hadiah, hadiah, hadiah, hadiah & hadiah hehe..
 ipad dah dapat...apa lagi...gedikkkkkkkkk haha..
safi ni mcm tau2 je warna peberet aku..haha..diorang pon ckp na ko amek yg pepel..heheh..
nana buka tros dia nye ipad..bukan sebab rakus or tak sabar yea..tapi demi melayan permintaan peminat katanya..muahhaha...xde la..adik2 dari langkawi tu nak tengok ipad...nana buka la..tengok ada seal..tros dia koyak & buka kasi adik2 tu pegang...
ni la adik2 dari langkawi tu...suka diorang dapat pegang ipad..ktorg kasi la diorang chance main angry bird esok nye..lepas diah install seme2
to eli, tq banyak2 sebab sudi amek gambar ktorg masa amek hadiah..kalau tak ada eli tak tau la..mesti tak ada gambar kitaorang naik stage nyanyi2, amek hadiah..tq banyak2 eli...sebagai membalas jasa eli aku dengan volunteer minta kamera diorang plak time diorang naik stage amek hadiah..kan bes mcm tu kan..ada kawan yg kita kenal...senang hehe....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Rezeki buat korang berempat sahabat sejati..

Congratez to all :)

Cute Mum said... [Reply to comment]

part yang yang best...
mesti syokkan dapat hadiah yang grand..
tahniah nana n bff..

Alycia said... [Reply to comment]

tahniah n & d gang ;)

Em's Family said... [Reply to comment]

i suke sangat tengok kemenangan u yang ni, dah la dengan BFF, cuti lagi dengan BFF

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya...dpt hadiah gempak, dpt beramah mesra dgn artis...best..best..:)

tahniah again nana n the geng..:)

ieda said... [Reply to comment]

susah nak dpt BFF mcam nie tau .. selalu ada tuu terpisah sbb berjauhan .. syukur lah dik
semoga persahabatan ini berkekalan sampai ke hujung nyawa uols

syariza09 said... [Reply to comment]

tahniah...sronok dpt ipad :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best..best..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nak pinjam la nanti...kikikkkiki

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

yeehaa..we are the champion...setakat ni je la..pasni jgn harap..hhahah nasib baik je ni..

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

BESTNYER...BERBALOI2 USAHA KAMU BEREMPAT=)

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
terima kasih..
ni lah hadiah paling best yg pernah dapat..sama2 ngan kawan yg kita sayang plak tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
alhamdulillah..
syukur
seronok sgt uyun
plak tu semua dapat hadiah..
sama2 plak tu pasni beripad hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
mekaseh...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

tahniah dear.. seronoknya.. ;)

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family

tq..tu la saya ckp mmg kemenangan ni sgt2 bermakna..selama ni kami selalu buat apa sama2....masuk contest ni pon sama2..menang sama2 holiday sama2....alhamdulillah rezeki allah

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

tu la...sweet memory btol masa ni...
tak kan lupa sampai bila2

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
ktorg ni pon satu ari nanti mesti terpisah juga kak..mana tau saya kena duduk johor kan..

Nana said... [Reply to comment]

@syariza09
haih seronok tak terkata...

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la klw ingt2 balik mmg senyum sorang2 tau

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe bole2

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
tu la kan?
kita ni nyaris2 kalah sebenarnya
mujur system diorang hang je

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
alhamdulillah rezeki berpihak pada kami syukur

Nur-nba said... [Reply to comment]

Tahniah Nana Dan BFF.. teruja baca cerita kemenangan kalian.

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

lambat plak baca entri..sib baik nk jgk ai tekan older post :P

sama², u r most welcome, pu yong qe chi, doi ta shimashtek

utk nana pun tq so much jgk...tu la kan, senang bila ada org kenal pastu dh bese ngan slr..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...