MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 6, 2011

penganjur ganti hadiah tiket OMBAK RINDU

ingat lagi tak entry aritu pasal aku kata aku dapat tiket wayang cite abuya, tiket wayang ni sampai 24/11/2011, lepas tu plak cite abuya dia punya tayangan last dekat kl 24/11/2011, jadinye aku dapat tiket yang expired date je lagi 6 jam.tak ke gile?? memang la aku tak de la hadap sangat nak tengok cite abuya tu kan tapi cara diorang bagi hadiah ni macam tak ihklas je.sah2 aku tak bole guna tiket abuya tu sebab aku dapat surat tu pon time balik keje kul 5.30


24/11 tu plak aku kan menang cite twilight, jadi nye tiket abuya tu burn je tak sempat nak pegi tengok, aku malas la nak panjang2 cite aku tak de la nk complaint apa2 kat asia media tv, ari rabu lepas aku tengok ada la sorang budak ni komen kat wall asia media tv tanya tiket abuya dia tak sampai lagi & aku saje la nyelit2 komen kt situ kata tiket abuya yg aku dapat tu xbole pakai sebab tike tu sampai masa hari last tayangan tak sempat nak pegi tengok..

tak lama tu aku tengok ada message dari asia media team, diorang minta maaf pasal tiket abuya tu & diorang akan gantikan tiket tu dengan tiket ombak rindu wah!!! gembira tak terkata aku..seb baik la aku ni gatal2 g komen hahaha..kalau aku diam jek sure tak dapat kan??


ada potensi besar utk aku layan ombak rindu lg sekali ni sebab cite dia best....nengok la mcm mana klw aku xsempat nk g tgk aku wat GA kot

kemenangan ke-4 utk dec
total 2011 : 170 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

kalau dah rezeki x kemanakan..

notti netti said... [Reply to comment]

ya allah..kenapalah aku tak serajin ko nana.....ehehehehehe...tolong kasi aku motivasi skit...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la aku ngan Net..ikut mood nak join2 nie..

SyaNa said... [Reply to comment]

hehee aku pn ttibe termotivasi bile ko menang ipad
teros aku join contest
sat lg nk turun beli brg bukti pembelian
hahaaa

Cho Zila said... [Reply to comment]

wau banyaknyer dapat hadiah.. macam2 dari yang kecik sampai yang barharga giler.. bestnyer.. tahniah untuk nana...
baguihler kan kena bukak mulutkan...

Cute Mum said... [Reply to comment]

boleh eh camtue..
uyun pon tiket abuya burn jer.
sebab masa dapat tingal tayangan kat penang..

fazilzura said... [Reply to comment]

AKU DPT jgk tiket pree dr RAM tu .. mati kutu nk tgk cite pe.. now cite cine plak tu huhuhuhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nak gak tiket free...kikikikiki

Zana Nordin said... [Reply to comment]

wah wah wah...benda yg tak di jangka and yang tak di harap
kadang2 kalau dah namanya rezeki..
insya allah dapat jugak

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

erkkk...wahhhh...nak!nak ombak rindu!..hahahahha...

sue zainun said... [Reply to comment]

patut pon diorang replace ngan yang lain..xaci la kan kalo dah expired.. 4 juta dah kan kutipan Ombak rindu..mesti best gilerr citenya

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe tu la..
wlpon dah tgk cite tu xpela'dah org nk bg kan

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe tu la..
wlpon dah tgk cite tu xpela'dah org nk bg kan

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
harap2 kemenangan terbesar aku tu bole kasi motivasi kot?hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe dia klw dah penah menang adiah best
sure rajin dah pastu hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
haha go2 syana..try masuk contest safi rania tu beb

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
hehe alhamdulillah gigih join contest itu ini ada juga yg sangkut kan

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
kita saje je komen kt wall dia
tak sangka plak dia reply

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
aku ada 3 beb menas 6 la kan?sebab 1 tu 2 tix
dah la cite limited
xseme bole tgk nk xpired dah pon

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe tunggu2

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
hehe tu la
menda kecik2 pon aku suke
asalkan ianye free ehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
haha dah tgk lom

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun
tu la..kasi mcm xikhlas je kan

ieda said... [Reply to comment]

wah seronok tuu .. nana layan buat kali kedua lah ye .. hurmmm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...