MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 1, 2011

peraduan kliq safi balqis perfect 10 dah tamat

semalam dengan rasminya peraduan kliq safi balqis perfecr 10 dah tamat..makanya contest aku pon tamat la juga...apa2 pun aku nak cakap terima kasih kat kengkawan yang sudi tolong vote kitaorang..sehingga membolehkan kumpulan ktorg duduk tempat pertama dari kiraan vote, tempat ke-2 geng fiza & eli.

apa2 pun kami dah berusaha sedaya upaya...hanya tunggu keputusan juri je selepas ni...harap2 ada la rezeki kitaorang nanti kan...atleast dapat percutian ke gold coast sepang pon xpe la...bole holiday ngan bff seme...berdebar2 plak tunggu result dia.hoho....

kepada sape2 yang dah tolong vote tapi xde buat entry xpe..aku tak kejam..aku still terima penyertaan korang..sila tinggalkan nama korang kt sini ye bagi mereka2 yang dah vote tapi tak buat entry tu

ni la dia kedudukan undian dari kawan2 tunggu juri nye markah plak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Joel Leslie said... [Reply to comment]

Ohhh lupa pula nak bagi list voters yang lain. ni sambungan untuk list voters sya msa tu..

Sasha Abakar
Rebecca Joy
Clara Norman
Cheryl Garnet
Are Dylla
Inaz Ismail
Norman James Chong

Aaron Chu Wee Siong
Rene Brooke
Alexandra Jayne Nonis
Jessica Qing
John Fabian
Abraham Lincon Kent

InaAchik said... [Reply to comment]

aku dah VOTE! hehheee...

GUD LUCK syg...

mama tisya said... [Reply to comment]

insya allah ada rezeki korang..bestnye p gold coast

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku pon da vote.. :P

watyz said... [Reply to comment]

dh tamat yer.. insyaAllah ade la rezeki tu nanti. aku pon vote jugak!!!

azura samsuddin said... [Reply to comment]

insyaAllah nana n frens menang punyer :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

insyaallah..leh menang tu..good luck!!

amiey lee said... [Reply to comment]

semalam aku dh intai heee emmang dahsyat memasing vote..apapun harap sgt korang emnang..leh dapat ipad tuuu kekkekke

gd luck nana

Nana said... [Reply to comment]

@Joel Leslie

ok noted

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
hahah ok tq sayang

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
amin2 harap2 ada rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahah ko xyah nyebok

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
abes dah..lega hehee

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
amin2 harap2 ada rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
amin2...tq ye

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
harap2 masin mulut korang..

Miss Zuera said... [Reply to comment]

arap2 vote2 sy tu dapat tolong nana nn kawan2 menang adiah g gold coast..
gud luck 2INTIM8 :)

Syima Emi said... [Reply to comment]

good luck ye kak nana.. semoga dpt holiday dengan bff semua.. auwww..hehehhee

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

wah..congrats ye nana...moge2 korg t'pilih la ye.. ^_^ sy dh vote dh pun & dh wat entri.. >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...