MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 21, 2011

percutian safi : beauty talk session

lepas seme dah mentekedarah kat sepoi-sepoi cafe kami seme ke ballroom, ada beauty talk session.haih mmg elok sgt la tu kan..masing2 muke seme dah mcm apa je..dah berminyak lekit2 masuk lak dalam ballrom tu tiap2 meja di sediakan bekas utk cuci muka & selambak produk safi atas meja utk dia wat demo cara2 penggunaan & produk diorang...

masa dah duduk tu kan..tetiba organizer dia suh shila duduk kat meja ktorg haih..mcm apa je kitaorang memekak kat belakang haha..orang kat depan dok tunjuk cara2 nak cuci muka seme ktorg dok pot pet2 haha...si shiela pon layan je la ktorg yang gile asik nak gelak ni je kan..ngan dia2 sekali terjebak hehe....

abes je beauty talk session tu masing2 tak sabar dah nak check in, sian ktorg delay nak check in sebab bilik blom ready lagi...schedule terpaksa la di rombak..patut dalam itenerary ada poco2, xde la..sebab tunggu bilik siap lambat kan...poyo2 je la seme nak poco2 haha...

jom posing skit kt banner safi
muke masa ni peluh2 dah ni mmg elok sgt la dia suh cuci2 muka dalam tu
seme produk safi atas meja ni dia suh bawa balik ntah brapa banyak da..produk safi ktorg dapat hehe
masa ni dok borak2 mcm shila ni dah jadi geng ktorg dah...gelak kuat2 haha...xde kaver2 dah ngan shila2 terjebak
opss..nak bagitau shila tanya umur semua berapa ni??ckp kami seme 28 tahun ha???serius??tak nampak 28 pon....amek..ramai yg tak caya bila ktorg bagitau umur ktorg 28, ada budak dari langkawi tu lagi la..aku ckp dah kawen ada anak HAH?? btoi ka kak?awat tak nampak mcm orang dah kawen pon...ceh2 vangga kejap agaggaga....
shila yg sangat ayu
oleh sebab group ktorg je yg ada makhluk free hair ni kan..makanya photog seme datang kt meja ktorg time cuci2 muka..nak amek gmbr yg pakai tudung seme dah tinggal anak tudung je kan...jadi nye falsya la yg jadi model bab2 cuci muke tu hehe..tunggu je la nanti muke falsya akan kuar kat magazine...oh ye..oliday ktorg ni di cover oleh 4 magazine URTV. REMAJA,JELITA,EH nantikan keluaran diorang yg aku sendiri pon tak tau lagi bile kuar hehe..nanti la aku calling2 akk wartawan tu tanya nanti..yg pasti bukan dalam masa terdekat, mungkin bulan depan, lg 2 bulan?lagi 3 bulan tunggu je la
 puan mahsuri dari safi tengah terangkan pasal produk safi
ngan shila lagi...tak tau la berapa kali amek gmbr ngan dia ntah hehee
bergambar kenangan dengan semua peserta


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

kty pernah jumpa shiela ni sekali jer..mcm lawa..

mama tisya said... [Reply to comment]

femes la pasni kuar majalah...kemain muka 3 dara tgh facial itu

Hassan said... [Reply to comment]

Selamat Sejahtera ...
Blog yang menarik ~~~~

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehe me jumpa shila time event intrend kat sunway lagoon :)

fieda said... [Reply to comment]

wah...seronoknya...bertuah nana..:)

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu glemer la ko nana...nak otogeraftttt bule??? heeee

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhhh harus mencari URTV nanti :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wah best gila...nanti hello2 le kalau dah kluar majalah...glamer kau nana...hahahhaha

Lin Azlina said... [Reply to comment]

byknya kuar majalah...ish ish....bestnya....

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

wah..glemer la uols nanti kuar majalah..

Alycia said... [Reply to comment]

alahai bestnya.. kalau kt pun ckp umur 28 org xcaya, mmg vangga haha..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah....glamor la korang masuk magazine pas nie.bukan 1 tapi 4 tau... :-)

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
bukan mcm lg dah kak
mmg lawa..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh...tak tau la bulan berapa kuar magazine tu

Nana said... [Reply to comment]

@Hassan
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ramah kan dia?

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku mmg byk kali tgk album kt fb ko,best btol,pandai organizer Safi ni layan pemenang!

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
tu la..seronok dpt oliday ngan kwn2

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh blah la wei..
glamer menda hehee
nak otograp meh ler kekeee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehhe tu la
nk kena beli seme mag tu

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe ok2 nanti sy gtau

Nana said... [Reply to comment]

@Lin Azlina
heheh...
tak tau la bile kuar nye

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
adeh...
skali kuar gmbr kenit je hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
haha mau tak bangga
nak2 shila sendiri yg ckp hahaa

lia said... [Reply to comment]

nnt mau mintak sign bley? he3...

otograp plz.....

Em's Family said... [Reply to comment]

i suke shila dengan personaliti dia .. :)

Nana said... [Reply to comment]

@lia
adoi
ko ni
ye2 je hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family
sgt sopan orgnye
sweet gile

azura samsuddin said... [Reply to comment]

cantiklah shila amzah tu ... sweet sgt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...