MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 8, 2011

photobook murah gile!

yeay..aku dah rembat dah...ni pertama kali aku jumpe photobook yang murah..sebelum ni paling murah aku rasa RM60 lebey kot..aku tunggu je kot2 ada lg murah ha...skali kuar pon deal yg bez kat groupon ni..dah rembat minggu lepas..aku rasa ramai juga yg bli ni kan??

tingin weh...asik nengok orang seme ada photobook, aku notebook ada la hehe....nak fikir idea nk wat photabook ni..yang pasti aku nk masukkan gmbar ngan BFF sekali..selain dari masukkan gmbr aku n family...gambo banyak ni xtau nk pilih yg mana satu..haih nanti la nk carik idea dulu baru redeem. ni kali ke-2 ali bli kt groupon, aritu rembat hotel cherating tu...mmg berbaloi2


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

dkt milkadeal pn ada murah skit rm52 tp size nye tkde pilihan...yg kt groupon mhl skit tp bole pilih antara 3 size....aritu pernh tgk deal murah dlm 40++..sbr2 kn..tp ni kira still murah la

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hehe.. nk beli.. tp aku nk kumpul dlu gambar..br beli..haha..sbb die slalu ade je deal ni kan..

watyz said... [Reply to comment]

kering ni.. kalo mau rembat 2 3 bijik.. hahha

eT said... [Reply to comment]

ada lg 1 voucher PB ni xpakai..huhu

SyaNa said... [Reply to comment]

kalo buat PS br best
ade gak la gambar2 cun nk mskkan dlm tu

amiey lee said... [Reply to comment]

hee aku yang rembat ritu dh siap..itupun rasa tak cukup..hahahaha

memang nak rembat lagi tapi nnti2 la...

sbb yang rembat ritu pun tk redeem lagi

lia said... [Reply to comment]

t'ingin mau rembat tp.... x rajin mau masukkan gmbr, nk pilih g hu3

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

kite leh top up kalau harga photoobk yang kite pilih tu melebihi harga voucher...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kite pun beli gak ;)
bleh redeem smpi june
by that time
adik zakwan dh 6bulan kot..
byk sket gmbr nye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...