MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 7, 2011

promo 10 sen airasia : esok terjah ramai2

semalam dah dapat email dah..pasal ada promo nak kuar kt AA, pagi tadi buka website AA nk buking flight utk staff jeng..jeng...dah kuar promo nye tapi kan....aku rasalah aku xbeli kot haha...sebab amrul kata dah2 stop dulu bli2 tiket flight ni..kita dah puas jalan dah..hehhe.....

tapi ingat nak balik kelantan la..nek flight ngan mak aku, bagi mak aku rasa plak naik kapal terbang heee....aku pon dah lama tak balik kelantan (kampung ma & abah) sejak aku abes skolah lg xpenah blk kampung..ntah camane rupa kampung ntah...mesti dah lain...

tapi kan...tapi lagi...kali ni sure ada fuel surcharge kan?idok la dapat tiket rege 40 hengget la dah mcm aku bli thn lepas..apa2 pon still murah la...emmm kita nengok je la esk mcm mana...

jangan lupe esk terjah ramai2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

tq 4 info.... akan tegar la esok ha3

mama rifQy said... [Reply to comment]

aaahh..kite pon dapat emel..baru bukak AA tadi,,hikhikkk

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

wow!! menariknya.. x merasa nek flight ngn hero2 ina tu lg.. ;)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

samaala..xsbr ni..dh piliih 3 tpt nk booking..insyaAllah..harap2 dpt..hehe..sementara passport masih valid:p

ummi nia said... [Reply to comment]

tuelah..dia ada charge tersembunyi sbnrnya..tp berbaloi lg kalo nk booked pn banding tiket yg rege biasa..murah byk lg tue

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nana, nak mintak tlg booking tiket pegi kuching boleh ker...

luffy said... [Reply to comment]

first, maybe the 10cents promo just valid for regular domestic destinations etc, KBR, AOR, PEN, TGG like the previous promo.

second, for this time, won't get extra super cheap fare just like before, due to Fuel Surcharge. FYI, the cheapest fare I got so far was RM15 for a KUL-KBR return flight. Just have to pay for the airport tax. Lucky to get this fare for several times =). This time have to pay extra RM10 for each way. So, the coming promo would be 2(RM0.10)+RM 15+2(RM10)=RM35.20 for a KUL-KBR return flight. But, still a cheap bargain though =)

Btw, some useful tips, use Airasia mobile apps etc. iphone, android, blackberry for a smooth booking procedure. Would expect huge traffic. =)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

mak aihhh kena try le esok

amiey lee said... [Reply to comment]

hati tangan suma berdebar..tak sabar nk booking..jgn la aku terlelap hahahahahha

atty's said... [Reply to comment]

kty pun rasa tak amik kot promo kali nie..taun dpt byk dah tmpt nak gie..tu pun ada yang cancel nanti

fazilzura said... [Reply to comment]

wahh besh nye.. aku xpenah naik flight beb , sian aku kan huhuhuhu

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

da byk so called hidden charges tp xhidden la....wuhuuu...tol ke murah lg na?

SyaNa said... [Reply to comment]

wah esk harap jgn bz ler
nk cuba nasib kot2 dpt murah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

10s nana..
esok kite try tgk..
nko gitau la lg kalo ada promo AA yer..

eB ezrin said... [Reply to comment]

x pernah nek legi' ekkekekekek

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita pon sama.. thn 2012 dah penuh ngan xtvt berjalan jek..hadoi~! tp mcm nk usha jugak! ahahhaha

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhh...harus terjah ni :-)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya, menciknya kat opis tak de tenet...kol berapa start leh booking ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...