MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 21, 2011

rombongan safi ke gold coast sepang

makanya bermulanya catatan percutian kami....ari ahad tu laki falsya anta ktorg kat opis safi, mula2 ingat nak naik kete sendiri sampai sana..ntah tetiba tukar fikiran..nak ikut naik bas sekali, safi sediakan bas untuk ke sepang gold coast.kul 2 baru gerak dari subang kul 3 lebey juga la baru sampai..

bas tak penuh pon..sebab semua pemenang 16 orang je, campur ngan 4 orang wartawan dari majalah URTV, REMAJA,EH! & JELITA.pastu ngan staff safi 2 orang.ktorg je kecoh dalam bas..hahha..bese lah..bukan buat2 kecoh dah mmg ktorg mcm tu kan..kalau jumpe mmg havoc...

masa dalam bas ni diorang kasi la briefing..sikit2 apa aktiviti kat sana nanti..pastu tetiba time dia kata malam nanti semua group kena buat persembahan...untuk SAFI IDOL.hah! sudah..memasing blur..eh apa nak nyanyi ni?on the way ke sepang tu diah google la..lagu2 yang sesuai nak nyanyi..hehe...seb baik deah pakai iphone berguna sgt

sampai kt sepang, ktorg seme minum petang, masa kat sepoi sepoi cafe tu..datang lah shila amzah dari meja ke meja dia berkenalan dengan semua peserta...ada juga dia bawak teman tapi mesra dia tu pelakon sharnaz hensem tau..hehe sgt sesuai korang..

sebelum bergerak amek gmbr dulu

depan opis wipro
ok dah sampai sepang

kasut pattern seme sama je hee...

 tea break @ sepoi sepoi cafe

 shiela amzah datang salam2
 
beramah mesra ngan dia nye pet namanye BULAT

ni la BULAT
 mee goreng mamak udang beso2 tapi aku br makan seketoi dah gatai lidah..kensel udang
rege sepinggan RM18
 minum petang basahkan tekak.ahh lega teh ais RM10 huahuahua
it's free no problem haha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

teh ais tu nampak sgt besh ;)

mama rifQy said... [Reply to comment]

mahai sungguh2 ni!!!! mmg meleleh je la tengok!!

mama tisya said... [Reply to comment]

giler mhl teh ais tu nasibaik free ye..

eiyzniey said... [Reply to comment]

Wahhhhh..
Jmpe kak sha!!
Best nye!

fieda said... [Reply to comment]

seronoknya nana...bertuah badan dapat minum tea ais rm18..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

dah cam artis hehehhe...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya, mahalnya rege teh tu...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

naik bas reramai memang meriah :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah mula dah the story..best tu..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

best2 x sbr nak tggu entry seterusnya ... tahniah ye nana n kwn2 :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

best, best..
x sabo nk baca cite percutian korang..
apdet laju²!!!!

amiey lee said... [Reply to comment]

hee bestttt..aku menunggu entry ko sementara tgh menyedapkan hati ni

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa teh ais RM18
merasa gak ko teh mahal
hehee

comel la shila ni..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tak leh lawan mamak nye teh ais hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
heheh mmg mahai2 seme makanan..
seb baik free

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu ler..
merasa la mnm teh ais mahai hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@eiyzniey
hehe minat dia ke

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
eh silap2 teh ais rm10 mee rm 18 hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
adeh xde la...
kita numpang je hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
tu la..
serba serbi mahai kt cafe ni

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
ahh mmg meriah
ktorg je kecoh2 hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe banyak lg story ni
byk sgt gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
tunggu ek..
byk lg entry

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
hehe ok2 tunggu tau
banyak lg en3

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
silap
teh ais rm10 yg mahai nye mee dia tu

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

awat gatal lidah mkn udang besar tu nana?ko alergik ke?hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
ahh elergik..
klw fresh ok
klw tak fresh sure gtal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...