MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 16, 2011

sape nak? 2 keping tiket filem ombak rindu

walau pon mood aku xberapa bagus arini...sebab keje lah ni...huwa tu xpe esok aku cite ek....tapi aku arini sangat baik ati nak sedekah 2 keping tiket wayang cite OMBAK RINDU yg menjadi fenomena skang ni.....

syarat2 nye senang saje..

1. korang yang nak join mestilah tak de menang apa2 tiket filem OMBAK RINDU dari mana2 contest kat fb ye..bagi la chance orang lain plak menang...hehe...jangan tipu ye..aku tau klw dari asia media tv tu ramai juga menang so far..sorry kawan2..kita berlaku adil ok..sape2 yang menang kat asia media tv sorang dapat 4 keping tu....

2. sape2 yang nak join mestilah terdiri daripada mereka2 yang blom tengok lagi cite OMBAK RINDU ni..

ok tu lah saje syarat nye....tiket ni korang bole g tukar kat GSC or TGV mana2 yg korang berkenan...

apa yg korang perlu buat...just korang bagitau kenapa korang nak sangat tengok cite ni??kenapa?kasi la reason yg kuat..kalau stakat kata saya nak tengok eren ajis sebab dia ensem..xmo xmo reason tu tak best.

hanya sorang pemenang akan dipilih....pemenang akan menerima 2 keping tiket ombak rindu ni..

tarikh tutup nye ari jumaat pukul 10 pagi

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

nak tiket nih sbb belum nengok lagi cita nih! teringin jugak nak tengok, ramai yg kata best, tapi..takut over sentap pulak dlm panggung..hehe, klu dpt tiket nih kompom p nengok....xkira la sentap ke tak...tiket free tuh, rugi klu x pegi kan...:)

Ash Kyouhei said... [Reply to comment]

kak , saya nak tiket ni sbb saya nak bagi kat mama n papa saya pergi dating . khik3 . 2 tiker je kan ? mana cukup untuk saya pergi . hehe . papa ash ni kan , memang minat ombak rindu , ada je novel ombak rindu ni kat rumah*novel sebnar* :) dah lama dia simpan , suatu hari ash baca, boleh pulak termenangis . hehe .
kami jarang pergi tgk wayang -.- last time pergi pon waktu ash kecik2 dulu . satu family . now , memang dah tak pergi pon T___T .

kalau saya menang dan dpt tiket ni kan kak , saya betul2 nak kasi SUPRISE kat mama n papa ash :)
harap kakak pertimbangkan ^_^ thanks kak . Luv u .

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

Saya NAK sangat TIKET ni....

1st lum tengok lagi citer ni
2nd bila ajak en suami dia kate elehh nnt beli CD je..x best sungguh..so kalau dapat tiket ni leh suprisekan dia..citer ni ala2 romantik mana tau bila en suami tengok hati dia ada lembut sikit hehehe teringgin berdating berduaan tgk movie w.out anak2 ni....

Joel Leslie said... [Reply to comment]

Saya NAK sangat tiket ini bukan sahaja kerana saya belum pernah tengok lagi malah sebab saya nak ambil pengajaran dan iktibar dari cerita ni. Saya jenis yang pergi tengok wayang bukan sekadar nak tengok, tapi saya nak dapatkan pengajaran dan terus membaiki kelemahan diri. Sebenarnya saya berminat nak beli Novel Ombak Rindu, tapi apa dayanya. Wang tak cukup dan novel tu tidak dijual di Miri. Kalau dapat tiket ini, dapat saya pergi dengan abang saya apabila kami melancong ke Sabah nanti. Dekat Miri, Sarawak belum ada GSC. Yang ada cuma Cineplex dan filem ini belum dikeluarkan lagi. MOga-moga ada rezeki tengok filem ni. Ameeenn!

notti netti said... [Reply to comment]

Aku NAk! sebab aku memang susah nak tgk wayang since aku ada exam......nak ajak laki aku, dia suh aku beli, mana sempat dari kelas nak beli, onlinepun tak menajmin ko dpt on time collect tiket tu. Dah tu je kot, sebab aku blom tgk movie ni......and sekarang aku xde duit nak beli tiket wayang......sebab kena bayo repair kereta gen2.....

huda said... [Reply to comment]

Uda nk tgk crta ni sekali lg sebab time uda tgk crta ni bunyi fire alarm dlm panggung wayng punya lama..muahahahaha tension gila babon hahahah lawak ada geram pn ada kekekkke

AnaLyana said... [Reply to comment]

Saya nak sangat tengok cerita ni tapi tiket asyik sold out.. Pagi tadi dengar Hot FM, Faizal Ismail pun leh menangis bila tgk cerita ni..

lia said... [Reply to comment]

Nana, kalau boleh mmg mau tiket ni sbb mau tgk dgn Mr Fallah yg takot sgt tgk cter lomantik gini tp aku da p dgn BFF aku, so org len g b'hak ;p

Syima Emi said... [Reply to comment]

saya nak tengok sangat2 ombak rindu sebab nak tengok tempat yang nana pergi kat cameron tu masa honeymoon..hehehehe.. dengar2 diorg pon shooting kat sana.. best la kak nana g tempat artis shooting.. hehehe..

pastu saya nak sangat tiket sebab minggu lepas dah beli tiket online, twin seat lg.. konon nak tengok nga encik somi tersyg sekali dia ade keje last minute.. burn tiket tu.. huhu.. sedih2.. bagi la tiket free ni kat saya kak nana.. hilang sedih sikit.. sob sob...

~dYaHaHa~ said... [Reply to comment]

NANA!!! (saja kasi capslock, nak suruh ko pay attention..eekkeke)

Ku mau ini tiket sebab:
1> ku tak mampu nak tgk movie bulan ni..kena saving lebih sbb plan nak buat bday party rifhan bulan depan...(and mesti la ko dijemput hadir..huu..rasuah!)

2>ku nak happy kan diri sebab sama kes dgn ko, kontrak kerja da nak abes...huaaaa..nak nangis x?? lagi la x mmpu weyh! ekkekeke...

bada said... [Reply to comment]

nak cuba la nana..hihi


Saya nk tiket ombak rindu secara FREE ni sbb dh 5thn saya tak jejak kaki ke wayang. pelik kan, bertahun tak ge tgk wayang??? sbb???? sejak ada anak sulung yg skrg berusia 5thn, en suami tanak tgk wayang, ANK KECIK katanya :)

TAPI skrg pun ada ank kecik. Rsanya, mmg tak dpt pegi juga la :(

Shamz + Fieza = Muiz said... [Reply to comment]

Salam NANA..

Sempena Anniversary daku yg berusia 8 tahun bebaru nie..

- Apa kata sudilah kiranya puan NANA beri daku tiket Ombak Rindu nie sebagai hadiah anniversary kami..

- boleh feeling ngan En Suami sama2 tgk Wayang cite best nie..

- lagi pon..Minggu depan Daku FREE..sbb Anak Bujang Hamba dah Pos ke Kampung...

hehehehe...

nanakimie said... [Reply to comment]

waa....bestnya..nana nak jugak sis! huhu..teringin sangat-sangat nak nengok,nak tunggu yang download punya entah bila keluar..huhu...

p/s : sapa tak nak kan tiket free:) kalau dapat, sanggup nana paksa sesapa teman nana nengok nanti^-^

Adyshariz said... [Reply to comment]

nana..

aku mau tiket ni sebab...>>!!<<

dalam panggung lampu dipadam,
tetiba terpandang kelibat antu,
betul ker abg aron ngan maya berpegangan-pegangan?,
bak tiket aku nak tgok citer tu.

semua org dok pakat menangis,
ayu, nana dan kawan-kawan,
apalah best sgt ombak rindu tu,
meh bak tiket aku pi tgk sekarang.

untung berjuta hasil ombak rindu,
penulis bertelagah ramai yang tahu,
nak gak tahu ape yg best citer tu,
sampai berjuta dalam seminggu.

minggu depan hari jadi ku,
somi pula buat-buat tak tahu,
kalau dah rezeki tiket miliku,
ashiteru daku hanya untukmu.

hehe..tq muah

Mama Kyra said... [Reply to comment]

eja nak...sebabnya nak suprisekan hubby tuk anniversary kitaorg yg ke4..deting terakhir sebelum balik kg tuk berpantang..pas dah deliver sah2 lama lagi la blh masuk pawagam balik...

SeMaLu SK said... [Reply to comment]

Nana...mar nak tiket ni sbb mar lom tgk citer ni....lgpun dah lama mar tak jejak panggung wayang sbb dpt hubby yg tak suka tgk wayang...
lgpun ari tuh ader minta "org" tu belikan tiket ombak rindu nih...tp ader halangan plak...sbb tu nak sgt tiket ni...nak tgk..nak tgk...nana bg tiket ni kat mar bleh? heheheh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

nak tiket ni sebab saya memang minat jalan citer ombak rindu ni, masa b4 kahwin dulu banyak kali baca novel ni, sampai pinjam kat kawan then dek kerana suka sangat2 punyer pasal last2 beli jugak satu novel ni, sampai sekarang masih dalam simpanan, dah dekat 7 & 8 kali la baca sampai dah leh hafal watak2 kat dalam citer tu, cumanya tak berpeluang nak tengok secara live kat pawagam....kalo dapat tiket dari nana ni seribu rahmat la....leh la ajak hubby berdatingan tengok citer ni, since kami tak pernha pi tengok wayang berdua dari sejak kahwin...hu hu hu....

Echa said... [Reply to comment]

aku nakkkkkkk sangattttttt... sbbnya?

1. Aku tak penah lagi tengok citer Ombak Rindu ni..

2. Aku jarang pegi tengok wayang... (kesian kan).. :) last aku pegi masa mengandung anak kedua.. :)

3. Aku ble pegi ber2 ngan en. somi sbgai adiah beseday dia..

4. Aku tak ingat langsung citer Ombak Rindu ni camne.. Novel pun ntah aku baca ke tak.. jadi.. aku kena tengok gak filem ni..

5. Aku tak penah lagi dapat tiket pree tengok wayang dari mana mana tempat.. hehehe.. boleh tak?

Kesimpulannya.. aku nak tiket ni.. sbb sape yang tak nak tiket pree kan?? citer ombak rindu plak tu.. hahahahahhahaha.. marilah tikettttt...

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

assalam...dah lame tak bersiaran...tetiba muncul kat sini bagi tau nape nak tgk wayang ombak rindu...

dengar2 kate wayang ni best... since ade anak kecik ni, memang tak berkesempatan nak tgk wayang...selain banyak sangat cite seram dan yang 18thn ke atas (so x leh bawa masuk budak kecik wlupun budak tu x paham 1 ape pun!)....

so nak gak la kalu ade offer nak bagi tiket free...

selain tu... dah 2 minggu adik ipar saye kat sini x jenjalan sgt, so klu ade tiket wayang ni, bleh la bawa dia gi tgk wayang...

itu saje sebabnye...mekacih bagi peluang menaip kat sini...

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

aiseh..baru jek tgk ari selasa ritu...xde rejeki ni..hihihi...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

nana, (join jugak!!!) zura nak tiket wayang ni sbb nak tgk utk kali ke 2 wif hubby, movie ni betul2 menyentuh perasaan disamping OST nye yg mendayu2, hubby x dpt nak join tgk masa pestaim g so kali ni nak g ngan dia ...

hope ada rezeki :)

SyaNa said... [Reply to comment]

ye aku tak tengok lagi!!!
sumpah ni

aku nak sgt tiket ni sebab, aku nk sangat tengok wayang cerita Ombak Rindu
ari tu masa cerita ni awal2 kuar, time tu mmg la baru2 dapat gaji..tapi bile aku pegi beratur nk beli tiket sume sold out..huhu kecewa mak..terpaksa beli tiket cerita lain

so bile da tgh2 musim ni org da mungkin kurang, aku pn bleh amik cuti time ari keje nk tgk, sekali duit plak tgh kering..huwaaaa
nak tggu gaji lambat lagi
silap2 bile gaji da kuar, cerita ni pn da abis kt wayang
:(
*poket kering yang hanya cukup utk meneruskan kehidupan tanpa bleh berjoli semata2 nk tgk wayang*

so kalo ko baik hati, meh la bg kt aku yg tgh kering ni..tp nak sgt2 tgk cerita ni kt wayang..bile dpt 2 tiket ni, xpayah la aku pegi sorg2..bleh bawak syarul..sbb ari tu dia ckp, kalo nak sgt tgk tp kurang ongkos, pegi la tgk sorg2..hehe xbest kot tgk cerita ni sorg2 tanpa suami di sisi..nnt aku nk pelok sape kan time part sedih2 or time eren ajis romantik2..hehee *gatal*

ieda said... [Reply to comment]

gud luck semua ..
memang seronok bila dpt tgk dgn tiket free ..
nak beli utk tgk di panggung jgn haraplah sbb hubby akak x suke tgk wayang
jadi impian nak tgk bersama dia terkubur mcm tuu aje .. kalau dpt kena ajak ummi lah temankan akak :)

Pn. Zana said... [Reply to comment]

nak la..

sbb ape nak sgtt kan? sbb dulu mmg gile khatam novel ni tau. banyak kali baca lak tu.dok berangan2 nak jadi Izzah kan? dulu masa ura2 cite ni nak shooting terus pasang niat nak tengok. tapi tak tengok2 lagi ni. dulu masa keluar 1st dec tu nak g tengok, tapi demam pulak. cm ne nak tengok kan? menggigil2 kesejukan pulak dlm wayang. haha.skrg nak g tengok, tengah2 bulan gini cm ne?kena spare tuk lain la pulak. kalu nana bagi 2tix ni, alahai, best nye la..boleh bwk asben. dia tu tak romantik. so, bile tengok cite ni, kasi romantik same ngan eren ajis la..hehe :P

sedih la pulak tak leh tengok cite ni yg di tunggu2 lama kan? mmg boleh tengok kat astro 1st ( kalau ada) tapi lambat nyee la..

bagi kat saya eh. :D

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

Saya nak sangat tengok filem ni sebab dah baca novel, mestilah nak tonton yang realiti punya kan? Dah join mana-mana contest, semua tak dapat. Nak tau, adakah adaptasi ini sehebat Harry Potter?

watyz said... [Reply to comment]

aku nak jawab aku nak. itu je. aci x?? hahahha
Nak la.. lama x g tgk wayang berdua ngan en. izhar. aku suka baca novel ombak rindu ni. dh berpuluh kali aku khatam. dpt tgk citer pon ok gak. :)

Zana Nordin said... [Reply to comment]

aku pun nak garrrkkk
coz' sana sini citer pasal ombak rindu
nak tengok kat panggung....mmg takde ler...hubby aku bukan jenis tengok citer melayu kat panggung....hu hu hu

tp memandangkan hanya utk TGV and GSC.....takpelah....bagi ler peluang kat orang lain...kluang takde ler yang....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

nana.... akak nak tiket tuh sbb :

1) sejak kawen dah masuk 12 thn mmg hampehla klu nak ajak somi tgk wayang... alasannya, tgk dvd kt umah lagik best, bulih baring2 lagik... haishhhh... klu tgk pon mesti dgn adik2, anak2 atau dgn kwn2 jerk... huhu...

2) nak paksa gak somi tgk wayang... nak seprais kt somi gitu... hehehe... last skali tgk wayang lomentik2 dgn somi masa bertunang dulu tau... mak sgt sedihhhhhh..... huhu...

3) akak mmg suker bangat citer nih... masa filem nih duk promo dulu pon, mmg berkobar2 nak tgk... bkn sbb minat eren ajis jerk... tp mmg nak tgk citer tuh... novel ombak rindu nih pon baca dah lama....

4) alasan yg paling kuat sbb akak tgh mengidam nak tgk ombak rindu.. pembawakan bdk org ckp... aci tak??? hahaha... nnti x psl2 kempunan beby kt perut nih... muahhaaa....

5) lagik alasan kuat nak tgk citer nih sbb klu beby nih boy biar encem mcm eren ajis... klu girl plak bar cute mcm lisa atau maya... hahahaha... aci tak??? aci yer....

6) last skali, akak mmg tak pnah menang tiket nih kt mana2 pon... bkn tiket ombak rindu, malahan tiket filem mana2 pon x penah menang.. xde luck sgguh kan??? huhuhu..

dah byk alasan kukuh tuh nana... xde kene mengena dgn eren ajis tuh encem tau... eh.. tetiba... ekekekek... hrp2 aderla rzki tiket tuh...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku nk sbb aku da tgk.. hahahahaha

Myra Jay said... [Reply to comment]

Saya nak tiket OMBAK RINDU sebab nak heret en suami tengok sekali bagi menghayati watak dan nam hati kering seorang lelaki mengalir tatkala layan citer ni..

Sis, myra dah p tgk tp ngan kawan, teringin nak tgk ngan en suami, boleh join ka? :D

Afne said... [Reply to comment]

nana, aku nk sgt tgk filem ni sbb..
1) ko kasi la sbg hadiah 5th anniversary aku yg br lps aritu.
2) blh dating2 ngan abg loba2 aku.

blh la.. blh laaaaaaaaaaaaaaaaaa

eRiNsZ said... [Reply to comment]

sayer nak dating dengan en suami, tgok ombak rindu setelah skian lama duk berindu-rindu

eRiNsZ said... [Reply to comment]

upps iklan jap:

jom join contest senang kat blog erin: http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html yang lain pon jom join

CourFeyLia said... [Reply to comment]

saya naaaaaaaaaaaak SANGAT TENGOK sebab saye belum lagi tengok cite nik. Dan saye naaaaaaaaaaaaaak SANGAT TENGOK cite nik sebab saye nak release tension before facing my exam paper next week.

mama leen said... [Reply to comment]

nak join..

tolong la bagi kat saya nana..

nak tengok sangat.. sebab hubby taknak temankan saya tengok.. jadi saya nak tengok dengan BFF saya Qasey Honey yang juga suami dia pun taknak teman dia tengok Ombak Rindu.. huhu

sedihnya cerita kami berdua.. isteri2 yang tak dilayan oleh suami.. hukhuk..

intanloveamir said... [Reply to comment]

salam nana...

saya nk tiket wayang Ombak Rindu sebab KAT PERLIS TIADA PANGGUNG WAYANG!!! (waaargghh)..so,nk tgk wayang kena la pegi Alor Star,Kedah...(amik masa sejam perjalanan)...

last week sy nk pegi tgk ombak rindu,tiket sold out!!! ;(((

kesimpulannya,sy nak sgt2 tiket ombak rindu nie sbb sy dh xpyh risau psl tiket wayang dan yg penting bknnya senang nk ngedet dgn en.suami..jadi tiket OMBAK RINDU dr nana dpt mengeratkan lagi hubungan kami suami isteri...;)))

mama rifQy said... [Reply to comment]

nak jugak! tapi xsure lagi boleh tengok ke idok..mmg nak g kl,tpi takut xdan nak tgk..jadi baik bg kat lain,heehhee

aryana qistina...... said... [Reply to comment]

salam kak nana...
saya nak tiket tuh sebab,

1)of kos lah saya x tgk lagi,hihi....dan memang sgt2 teringin nk tgk..ada sedikit kejelesan apabila ibu dan adik2 saya semua dah tgk,bila diorang dok cite kata best,rasa lagi nak meraung,huwaaa.....

2)sbb saya dah baca novel ni..siap ada sambungan nya lagi...ada 3 semuanya...dan op kos la,bila kita dah baca novel tuh,dan bila g tgk,lagi lebih memahami dan lebih feeling2 gitew..hihihi....

ok tu jer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...