MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 6, 2011

selamat pengantin baru ayu & faizal

selamat pengantin baru ayu...ayu ni kawan sekolah aku...masa from 3-  form 5 dia setia duduk sebelah meja aku...tido sama2..tiru exam sama2...makan sama2..g sekolah sama...ponteng pastu kantoi ngan cikgu sama2 ahhaa..lawak je klw ingt kenangan ponteng ngan ayu, xsempat pon nak lari jauh2 sekali kantoi ngan cikgu kat pasaraya hock chun, tu la nak serong sekolah g la jauh2 ni g pasaraya belakang sekolah memang kantoi la haha..tu la sekali je kenangan ponteng skolah ngan ayu..pastu jadik budak baik hik2..

aku skang kan, ngan budak2 sekolah dah xberapa rapat mcm dulu lagi dah..nak2 bila masing2 dah kawen, dah ada anak..jumpe pon time gini la..kawan2 kawen baru jumpe balik budak2 skolah..kalau tak..mmg xjumpe la...

aku rasa aku ni lagi kerap jumpe geng2 blogger, atau kawan2 yang aku kenal through alam maya lagi dari kawan sekolah...mayb sebab kwn2 sekolah xde blog, jadi kita mcm xde la tau kehidupan diorang, melainkan tgk kt fb je...tp klw kwn2 yg kenal kt blog ni wlpon baru kenal..rasa mcm lagi lama kenal dari kawan skolah plak penah tak korang rasa gitu?hehe..

gambo ni mcm terlebey cahaya aku salah setting iso dia hee..skang ni baru pandai2 nk set iso
 ayu u look gojes!
 merah btol kek dia siap ada macaroon..abang pengantin baik hati dia potong2 kek kasi kt ktorg sedap kek ni
 menu kenduri ni mcm bese la nasi minyak seme kan..tetiba ada plak menu sate 1st time g kenduri ada menu sate
 sakit plak mata aku nengok gambo ni terang sgt..silap ejas iso xpakai speedlite pon ni
 ni seme geng2 kawan sekolah menegah kebangsaan puteri ampang.
 ni plak geng satu kelas 5 mawar 2000 yang tudung peach baru balik dubai tu je lom kawen lg bila ni da oi..nak makan nasi minyak ko


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

momguess said... [Reply to comment]

slamat pgantin baru!!!
cake npk sedap!!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aci x nk komen kt sini, tahniah sgt2 nana..mmg btol2 berbaloi usehe ko&bff,alhamdulillah..sure nangis sape yg dengki kt ko tu ;),pasni menanti ent3 cuti2 ko & jugak ipad ;)

Zana Nordin said... [Reply to comment]

wah..merah menyala kek pengantin
betul ler nana
kawan2 time sekolah yg dulu rapat kemain..bila dah bwa haluan masing2 nie...dpt beramah mesra time ada majlis2 macam nie ler..nak jumpa2 selalu mmg tak dpt...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

selamat penganten baru utk ayu! :)

kek merah nampak gojes la, hehe ;)

atty's said... [Reply to comment]

1st time gak kty nengok kenduri ada satay..

fuh kek merahnya..

selamat pengantin baru utk pengantin

lia said... [Reply to comment]

1st pic panten kerek abes ha3...

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

mase knduri kahwin N dulu nana xmkn ke sate???hihih..tbe2 trigt sethn yg lepas pny cte kan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...