MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 28, 2011

selamat pengantin baru khairul sabirin & suhama

ini lah dia perantin lama opss..hahah ekceli mmg diorang dah nikah lama dah pon 5 bulan lepas kot..sebab wife dia pon tgh pregnant nak msk 5 bln, bunting pelamin uolss pandai abang askar menembak..opss over plak hahah..ok stop melalut dah tu.

majlis kenduri dia wat sederhana je...majlis menyambut menantu kan..ringkas2 je...kwn2 dari kluang pon ada la 4 orang dtg termasuk ktorg..tapi sangat best bila mana family perantin tau kami datang dari jauh mmg di layan istimewa..siap ceduk lauk hidang atas meja ktorg..terharu rasa bila org wat gitu kan...dah mmg kami ni jenis suka g kenduri orang kan..xkisah la dekat ke jauh ke..nak2 klw orang tu datang kenduri kawen kita lagi la kita ni rasa harus pegi dia kawen.

masa nak tumpang g toilet kan tetiba aku nampak dalam umah dia ada kolam ikan wah kelas...ingt umah banglo2 kt kl tu je ke bole wat kolam dalam umah?terus aku suh amrul amek gambo sebab rasa mcm unik nye umah dia ni...kolam tengah2 umah dah mcm resort ke apa dah


 pastu mula aku menjoyahkan diri haha..tanya mak perantin bape dalam air ni makcik?dlam paras dada kata makcik..bape banyak ikan ada ni makcik?mcm2 ada kata makcik...letih makcik tu melayan aku yg teruja ni tgk kolam ikan dalam umah
perantin pakai baju istiadat jeles aku ko dulu amrul xmo pakai gini dia kata dia xnak pakai baju tu... mati2 dia xmo pakai baju ni pesal dia xsuke org tau dia askar hehe apa2 ntah
 eh tetiba gambar ni cantik kan?ahkak perantin pasang speed lite dia kt kamera aku tu gambo otomatik jadi lawo haih bile nk rembat speedlite 1 nih
gambo xckp korum ni patut ada 4 pasangan tp lain2 tu bz suap anak makan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Cikpuan rara said... [Reply to comment]

pelamin tu buat sendiri eh sis.

KSWSK said... [Reply to comment]

manten sanding bertiga..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahaha... stetmen pandai menembak tuh tak tahan.... hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Cikpuan rara
ahh rasanya buat sendiri
sebab simple je kenduri kan
mmg makeup pon sendiri tgk

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hehe kenangan ni

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ghaha diorang ni klw geng2 askar kawen siap la malam tu dpt sms berbaur lucah haha ala2 tentera gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...