MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 27, 2011

selambak produk safi

ni la dia..selambak produk safi aku dapat dari holiday safi aritu...2 kotak set safi balqis dah bagi2 kan dah kat adik aku, pehtu yg belen2 tu menang masa dia nye telematch, safi idol, ada juga dari belen2 bengkel beauty session tu nampak gaya bole buka pasar malam gini kan?hehe...

yg mana2 bole pakai tu pakai la..mana2 yg xpakai kasi2 la kt sape2 nak tengok la klw ada belen nanti aku kasi la kt sape2 yg dah vote aritu eh..kalau la ada belen...ok...tunggu la nanti kitaorang cabut nama pemenang..minggu depan kot baru ada masa nak berkumpul kami berempat tunggu para pengundi..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

babe,
bak sini kalo dh byk sgt.. hehehhe..

takpun, nko buatla GA leh menang adiah safi.. hehehhe

SyUhAdA said... [Reply to comment]

wah..byknye..

cik dah faridah said... [Reply to comment]

hai nana..seronok baca citer psl percutian nana ngan safi tu..dr awal baca..hik..hik..

sy pun skg tgh berjinak2 ngan safi..pakai pencuci muka terus baik resdung aka bersin keterlaluan...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

hah..banyak tu ...leh la pass2 kat kami...

mama tisya said... [Reply to comment]

nk pencuci muka bole tk..hehehe

fieda said... [Reply to comment]

tu dia.....selambak..

Lady Rina said... [Reply to comment]

fuyooo.. .banyak tuuu...:)

Cik Bambam said... [Reply to comment]

meh bg ai mehhh~!! ehhehe

ieda said... [Reply to comment]

wah pueh nak ngabeehh ! :))

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Hehe tu la aku ckp klw ada lebih bole wat adiah hehe tgkmla cmne ek

Nana said... [Reply to comment]

G@SyUhAdA
Ni pon dh kasi org dh ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@cik dah faridah
Wah tq ek sudi bca kisah olidy tu
Byk sgt entry heheh

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Hehe tgu ek klw ada lebih bole bg

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Pakai safi ke
Klw ada lebih bole je kasi hehe

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Haha nk pki sendiri mmg xabes la n

Nana said... [Reply to comment]

@Lady Rina

Tu la mng sukan la mng karok la tu jd byk tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
Guna safi gak ke

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Tula dia kak tu pn dh ks org tu

deqlis said... [Reply to comment]

wahh!! buat stok ..jimat belanja:)

jomjoin nie http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/12/contest-fashion-gaya-anda.html

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

cpt2 jom buat GA tuk semua pengundi aritu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...