MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 13, 2011

semoga berbahagia gefrenku...

tadi entry majlis sanding kita bagi chance gambo2 perantin je..ni kasi chance gambo2 kita plak...memandangkan deah jadi pengapit & berbaju kaler grey jadi kami seme pon pakat nak pakai kaler grey juga la..bese la..kan gedik memang macam tu haha..tak abes2 nak sama je tema nye

baju damia tu aku tempah kat xofficemate, ala2 kaftan gitu kan..kain tersalah beli mcm tak cukup agak senteng..patut bli 2meter, baju damia tu guna kain lycra bli kat nagoya, anta tempah free of cas hehe..tq kak faiz..jahit free je utk damia, pastu manik beso kat dada tu pon kak faiz kasi aku tinggal jahit jek, cuma leher bajunya agak luas..xleh nak wat apa dah sebab xsempat nak tambah baju kat dalam ke apa..baju tu siap ari jumaat, ari sabtu baru hegeh2 jahit manik tengah2 dada tu

baju aku plak bli siap je kat jalan tar, puas aku tahan napas dalam gambo xmo nampak perut buncit haha..aku memang suka baju ni tapi serius aku nampak mcm gemok ala senang kata memang aku dah gemok pon lah..bukan nampak mcm gemuk lagi dah...hee..xpe la pasni kena sarung PB balik cam malas plak nk pakai PB skang ni la hehe..

tak sabo tunggu gambo dari photog KIDCHAN tu..sure gambo sangat meletopp wa cakap lu...gambo ktorg pon leh tahan banyak muahaha..kejap2 photog tu panggil suh amek gambo ngan perantin, bukan ktorg yg suh dia amek gambar ktorg hehe...

buat falsya & wan..selamat pengantin baru semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...aku doakan semoga korang cepat2 dapat bb k, ada gak damia kawan bergaduh lepas ni...selamat berbulan madu....ke gold coast 1 & gold coast II hahaha...nak ikut...g gold coast II....

kidnap perantin kejap sebelum diorang turun g dewan
tu bakal perantin seterusnya
buat pertama kali deah berdiri sama tinggi ngan aku haha..kasut tak hengat nye tinggi
time ni banyak tau kameraman dok snap aku rasa 2 rasa kidchan lagi lain2 tak tau la sape mcm retis je ko kan dok hegeh depan pelamin haha...
deah yg vogue de vass makeup sendiri, rambut wat kat kedai kelassssssss ko jah
loser!!
saya bukan flower girl, tunggu deah kawen sok mia jadik flower girl
kemain pandai berlakon haha deah ckp mia tengok bunge..
kami...tak cukup lagi sorang tunang nye deah..klw tak dah ckup korum dah
free style
pengantin lama
seb baik seme slim2 tinggal aku je tak slim hehe muat gak dok satu kusi perantin lelaki kena halau kejap ahaha jahat
ok babai..nak balik dah ala damia ni wat apa la pegang situt tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

mia comel baju!!!

amiey lee said... [Reply to comment]

hee mia nnti jadi flower gurl geng ngan sarah..masa bff aku kawain pun akau tadah jela anak jadi floer gurl hahahaha

ni bulan 2 ada lagi majlis..tadah juga la anak heeee

Cik Bambam said... [Reply to comment]

wahhh..baju kak nana lak macam baju nikah hahhh~ hehehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

comey baju mia....klu mia dah besar boleh pakai ngan legging....

suke giler tengok persahabatan uollss :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

damia sgt comel!
macam damia plak penganten
(gmbr tunduk tgk bunga tu, hehe)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

having BFFS is one of greatest blessings in life ;)

fazilzura said... [Reply to comment]

beb , gambo dgn aku x jadi ker? sob sob ..

fazilzura said... [Reply to comment]

** eh lupe plak .. aku mmg suke tui bj Falsya... lawo sgt2, dh le mmg pagi tu aku dok tgk bingkisan Putra Charles kawin.. tup2 tgh hari nmpak falsya pakai gaun tu .. cuteeee

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

cantik seme....
drp pengantin, pengapit seme....
tp gelpren2 semenya ngalahkan pengantin....
muahhaaa.... larikssss...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

comei damia jadi flower girl.. ;)

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

lawa laaa...bju damia pun cantik..bestnya dia nk g the real gold coasttttttt....

pelamin mewah ar...mesti ank org kaya ni hihihi

littlehumblelynn said... [Reply to comment]

kebetulan pulak..irwan ishar tuh best buddy masa keja kat RHB dulu..pg jugak wedding diorang kat IIM, JLN DUTA tuh..

nanti pos gambar byk2 yek..

gambar ada..x sempat nak trfr lagik..

keciknya dunia!!

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

Nana...berkenan tudung Nana. Baju si cilik pun comey sangat...bergaya sungguh!!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantek baju Mia :)

Selamat pengantin Baru Falysa ;)

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
heheh tq..
baju lst minit siap tu

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh majlis kaen fasya ni xde flower girl..
klw ada flower girl mmg aku dah suh mia jadi flower girlnye
tunggu deah kawen nanti la

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
heheh sekali sekala melaram..apa salahnye hehe
tak kan nak tunggu nikah baru bole pakai baju lace
tingin juga hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
ahh tu la klw dah besar sesuai pakai ngan pegging sebab dah tak labuh sgt dah
tq ayu.

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
heheh tu la eksyen je lebey
orang suh tengok bunga
dia tengok je haha ikut arahan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

btol2
syukur saya ada kwn2 mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
heheh nanti12 aku wat entry lain heheh perjumpaan blogger

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hee tau xpe
gown mcm kate kan

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehehe kami tak leh lawan perantin sebab baju perantin sangat la meletup xde sape bole celen hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
damia bukan flower girl..
saje semak2 je hehee

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
heheh tq...
tu la siok ooo diorang nak g real gold coast for animun...
pengantin anak orang biasa2 je...heheh

Nana said... [Reply to comment]

@littlehumblelynn

la..yeke hahah
keciknye dunia
xde dah gambar nak di post..ni last entry
entry2 sebelum ni ada gmbr nikah & malam berinai

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Dania Yasmine
heheh tq..tudung tu last mnt saya carik kat pasar malam je
tudung murah je tu hehe
baju damia tu kwn yg buatkan tp leher nye agk luas & senteng skit
tp saya suka

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

tq2.. :)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

sonotnye tgk...rs nk wat mjlis lg skali..huhuh..sweet dan cantik all the detail.
neway...cantik shawl nana..memang die hujung2 jek eh corak

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantiks sangat!! and yes..baju damia cantiks.comel jer..

mama leen said... [Reply to comment]

cantik baju nana.. kain beli kat mana tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...