MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, December 18, 2011

sepang gold coast


dah lama teringin nak g tempat ni...
nak pegi sendiri memang tak mampu la kan.mahallllllllllllll
haih...rezeki lah dapat duduk FREE

tunggu kitaorang datang..sepang gold coast!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

banyak dengar citer pasal sepang gold coast ni.. tunggu suami masing2 dapat durian runtuh baru blh merasa la kot.. insyaAllah..

Em's Family said... [Reply to comment]

memang best pun, ramai kawan i pergi kate best.. untung u!!

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu aku dh pegi tpi tak stay...pegi makn buffet ramadhannn.... seafood dia terbaikk...lobsterrr yummmyyy

etiey.com said... [Reply to comment]

wahhh best nana! samalah... dah lama tringin dok sini. selalu pegi bagan lalang dok pndg di kejauhan je

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

nanti kalau dah pergi post review ye?

aritu ada terpikir nak pegi gak..tapi tengok air keladak semacam..dan website hotel pun macam tak berapa menarik, terus tukar destinasi lain..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

best wooo..
aku tgk kwn aku pi bilir air die see tru uuuuuu...
mmg seswaiiii sgt kalo nk animun!

untung ko nana,
ajak aku sorang bleh r bleh bla?..
hahahahah..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

have fun tau!!

lia said... [Reply to comment]

lawoooo nyer tmpt tu.... have fun...

IEMA said... [Reply to comment]

waaa..best tul nana..
mcm2 dpt hadiah...
nak p gak sepang gold coast hehhee..

fazilzura said... [Reply to comment]

time haku pi dulu .. otel pokok kepalak ni x siap lg...
weols jimba tepi2 tu pun jadi ler..wakakakakak
nk stay x mampu le kut.. mahei jgk rs nye

Cute MuM said... [Reply to comment]

cepatlah up cerita..
nak tgk gak ipad2 baru..
:)

Cik Bambam said... [Reply to comment]

untunglahhhhhhhhhhhhhhhhhh~!! :D

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

hehe..have a nice holiday.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...