MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 22, 2011

shila amzah yg sangat sporting!

sepanjang 2 hari 1 malam bersama ngan shila ni apa yg aku bole katakan...shila ni sangat2 friendly, sporting & bila kita cakap or borak2 ngan dia langsung tak de rasa mcm gap...rasa mcm dia tu adik2 kita je..perangai sama mcm ktorg je..gile2 happy go lucky, gelak kuat2 hehe...

paling ketara, shila ni baru 21 tahun tapi nampak sgt2 matang tak padan dengan umur, cara dia bercakap mmg sangat2 matured..langsung tak nampak mcm budak2 umur 21.sepanjang ktorg holiday ni..mmg kita ada banyak masa dengan dia..xde la nak rebut2 amek gambar ke apa..sebab majlis ni kecik je kan meraikan 16 pemenang safi..sangat2 privacy gitu..jadi kita bole buat apa saje..nak borak ke, nak lepak ke, nak amek gambo, minta sign, minta nyanyi, nak intebiu dia ke..apa saje bole buat..

jadi haruslah guna kesempatan yang ada ni sebaiknya kan.....

mula2 sekali..si nana call adik lelaki dia yg minatt gile ngan shila amzah ni..siap hafal lagu patah seribu tau! LELAKI tau!, nana cakap shila, adik saya nak ckp ngan shila...nana pass telefon kat shila..borak2 la si adik nana ngan shila...
tengok la tu satu tangan pegang telefon nana..lagi satu tangan dia dok cari nama adik nana kat tweeter
adik nana kata dia selalu tweet shila, tp shila tak penah reply, shila minta la nama tweeter dia, tros dia tweet 
nengok la apa dia tulis?tak ke kembang wei?shila amzah mention nama ko?hehe...
shila siap tanya korang xde tweeter ke?dia nak add adeh ktorg ni mana reti nak tweeter2 ni...hehe...aku ni lagi la ada je acc tp langsung tak reti wei
lepas tu nana minta shila sign atas kotak ipad, khas utk adik dia, kotak je la adik dia amek ipad nana punye hehe....
 
ktorg pon suh shila sign kat gambar kemenangan tu....& tak lupa juga untuk HUDA adik kat office sungai petani, dia pass gambar dia suh shila sign tu nampak tak kat tepi kotak ipad tu gambar huda hehe...
 aku saje nak wat seprise untuk HUDA sebab dia minat sangat ngan shila kan..aku suruh huda call aku...huda call la..tanya kenapa kak?aku bagi telefon kat shila..cakap shila ni adik saya nk ckp ngan shila..dia minat sgt ngan shila...
hehe...suka huda mesti tak tido malam tu kan...dok terngiang2 cakap ngan shila

sebenarnya aku ada plan nak record video shila suh cakap tq dekat kawan2 yang tolong vote ktorg kat contest safi tu..tapi lupe...banyak sgt menda nak suh dia buat kan..langsung tak ingat nak record suh shila wish tq...

ni gambar kemenangan yg ktorg suh shila sign terkoyak plak dah kat kepala diah tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak pe lupa...at least nana egat/...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu...dah la gie ngan geng BFF, ngan artis, sporting & friendly..dapat hadiah best..memang terbaik la..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku dgn apai pon slalu gak lyn youtube shila ni , mmg budak baik nih,hehehe

syanasaid said... [Reply to comment]

sweet je budak shila ni

azura samsuddin said... [Reply to comment]

besnyer happening je cmtu lg ok sbnrnye xde rasa retis ke x retis :)

atty's said... [Reply to comment]

dah ler baik peramah..cantik mcm anak cina masa kty jumpa..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tu la kalut2 sgt
seme lupe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
ni first time oliday seme ada & seme bermalam..klw tak mesti ada yg xde

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
tau xpe belambak video dia kt youtube seme sedap2

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
tu la mmg sweet
cara nampak mcm orang besar

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
tu la rasa dia mcm kawan2 kita je

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

btol2 peramah..
friendly gile

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

wah..syok gile korg nie.. mmg jealous aa sy..hehe..

Aiman Khalid said... [Reply to comment]

mase ni shila pakai fon ape ekk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...