MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 5, 2011

tak ada rezeki

aritu aku ada join kt fb metrowealth pratonton filem anak toyol, cam bese la..aku buat banyak nama pakai acc adik beradik seme...tapi nama aku tak menang...tu jumpe kak aty dia tanya kenapa aku tak menang cite ni??kebetulan msa pratonton tu aku ada preview cite shark dekat pawagam yang sama, kira ada 2 cite la preview aritu..

sekali kan semalam aku baru sedar kewujudan kat bawah messages fb tu ada OTHER..aku saje la buka acc kakak aku nak cek kot2 biore suh anta details pasal menang hamper diorang tu kan..sekali buka nengok nama kakak aku menang utk preview filem anak toyol tu ..ehhe..xde rezeki la..

apa la aku bole tak perasan ada other kan situ bila buka fb sendiri amek ko ada 65 msg kt other tu..tp nasb baik la xde yang menang apa2 kan..haih..orang pakai fb awak nk pakai fb ehehe..tp xpela xralat sangat sebab klw aku pegi pon..dalam masa yg sama aku menang tayangan shark baik aku tgk shark heee

tapi klw aku perasan msg ni bole la aku bagi je sape2 yang nak pegi kan?melepas

wei ni ngape ingt aku nak cite pasal contest safi ni??haha lom announce lagi lah sayang2ku...nanti klw dah announce aku gtau la ek haha..sabo je la korang ni..

kemenangan ke-2 utk dec
total 2011 : 168 kemenangan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

naaaaaa,aku tgk tajuk ko tuh aku dh seram dh..ingat xde rezeki SAFI..adeh..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ingatkan psl safi...suspens..

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

igtkan psl safi jugak
tuelaa..dok kate xdpt xdpt rupenye xpasan kan..xpe..rezeki ade untuk yang lain plak..:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama..ingat pasal contest Safi..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

bengong tau..i da nk dekat sempot u...

atty's said... [Reply to comment]

itulah kty pelik..kty dr mula sampai dok cari2 nana.

Syima Emi said... [Reply to comment]

dulu2 pon, x perasan gak ade other kat message tu.. penganjur cakap dah send msg kat fb pasal nak minta details semua.. check2 takde pon.. sekali kat bhgn other tu.. tapi td suspen gak, ingat pasal safi gak..hahahahahahhh....

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita pon eksaited nak tahu menang ker tak! hahahahah..

selalu undi syp2.. kih3..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

la ..tk perasan la tu..tkpela tkde rezki...cmne nak dapat ken tiket free cmni?

fazilzura said... [Reply to comment]

AKU TAUUU .. kO DH MENANG beb , Tahniah .. (tunggu entry , lambt arr pulak kan )..

apa2 pun aku ucap kan TAHNIAH wat ko & geng2.. leps ni aci le masuk muke haku yg x bape nak lawo ni jgk .. tingin nak menang ipad cm uols ahakssss

mama rifQy said... [Reply to comment]

mane entry menang!!!!!!!!!!!!!pasti pukul 7am pagi esok kan???

Mrs. Lady's Stylo said... [Reply to comment]

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu aku ni masih terpikir2 pasal2 sok nye preview alvin n chipmunk..hubby kata free plak..adeihh ko rasa2 nak tak aku sekeh laki aku tu hahahahahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...