MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 8, 2011

tak tahan godaan 10sen, TERbooking sudah haha

adeh..ampun kan saya suami ku..saya dengan memandai2nya membooking tanpa meminta kebenaran awak...haha....abes la..amrul tak jawab lg sms aku ni..dah book baru sms hahaha..mmg selalu wat keje mcm tu...sebab bila dah book dia xbole kata apa...haha..kejam nye bini

memang amrul ada pesan tahun depan jangan book lagi la..nanti2 la...tapi kan...semalam aku ckp dengan ma aku, ma esok ada promo 10 sen, ma nak balik kelantan tak??ha...bole juga..teringin nak rasa balik kampung naik kapal terbang, pes time ma rasa nek flight masa g aji dulu..

sebenarnya mmg dah lama aku dengan ma aku ckp teringin nya nak balik kampung naik flight, bese ma balik kelantan naik kete ngan kakak aku ke, naik bas ke, tumpang sedara ke..so aku mcm kesian plak ma aku ni kan...xpela...nanti aku cakap la ngan amrul, kesian kat ma tingin nak balik kelantan naik flight...

lagipun beday ma 19 July,flight pun bulan July 2012 so ni kira adiah beday ma la...advance kasi adiah utk tahun depan haha..ala...sorang RM35.20 je pon..apa lah sangat kan xyah nk berkira ngan mak..naik bas balik kelantan pon RM40 lebey kot aku rasa..ni nek flight g balik sorang RM35.20

alhamdulillah kali ni senang gilerrr nak book, sekali buka kuar BEE, tekan lagi sekali waiting room tunggu 5mnt dah bole book...tuhan permudahkan jalan sebab dia tau aku nak bawa mak aku penuhi hasrat dia nak naik flight balik kelantan kot..hee...

mesti ramai yg tak tau kan kenapa aku nak g kelantan?bukan holiday ye tapi nak balik kampung mak bapak aku....diorang mmg orang kelantan tp dah dok kl sejak dari mula kawen smpai skang..sekali sekala ada la diorang blk kampung...klw nak tau sejak aku kawen, aku blom pernah lg balik kampung last aku blk kelantan masa abes SPM bayangkan dah bape tahun dah??? amrul lom kenal lagi kampung kelantan,damia pon lom kenai lagi moyang dia yang skang dah xbape sihat dah tu

amboi nengok la nama damia kemain panjang masuk nama bapaknye lg
 ini la pecahan harga nye, seat 80sen gedebuk gedebak tax, fuel surcharge total RM140.80 utk 4 orang masih dalam kategori murah..klw xde fuel surcharge tu lagiii murah RM60.80 jek!

ramai yg komplen susah nak book asik kuar bee..past dok kat waiting room setahun, hehe saba banyak2 ye kawan2....cuba lagi dah lagi..dan lagi...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Harga tiket tu mmg murah amat tu. Tp airport tax ngan fuel surcaj lak da mahal kan.
Kut tak 80sen je utk 4 org. giler murah. Huhu

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

betullah murah....
dah booking pun, bole naik air asia nanti..

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

waahh! dah booking yer! murah tuu.. good buy! :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

btul tu..
kalu niat baik, dipermudahkan segalanya..
selamat naek kapal terbang makcik! :)

best la nana...asek dpt harga best2 jek ;)

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply to comment]

tak tengok lg...nak usha2 lah

lia said... [Reply to comment]

aiyokkkkk nnt amrul bebel ha3....

aku x mau bukak langsung...sbb x mau t'book mcm ko... g pon plan nak ada baby ;p

amiey lee said... [Reply to comment]

itula weiii..aku dh beriya nak booking n byk kali dapat plak tu..laki aku sedap je tido..pastu bgn tido dia ckp satu je TAK NAK..sbb bulan 10..dia nak bulan 11 onwards..paling bagus bulan januari..

ko tau apa perasaan aku..NYESALLLL berjaga smpai kul 2.30pagi!!!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra dok nak booking p KK..

Tak jumpa pun yang skupang, plg kurang pun RM30..

Skupang tu banyak dari KL je...

watyz said... [Reply to comment]

murah nye... :)

Masni Syafie said... [Reply to comment]

xpernah naek flight lagi...huhu..impian nk bercuti di kuching....boleh tlg booking utk sy x?hehehe

AYuNG said... [Reply to comment]

dr pagi tadi duk kat waiting room ajer..haha, last2 pangkah terus!

mama tisya said... [Reply to comment]

best blk kg naik flight..hehehe...tiket bas pn mhl..baik naik flight kn..hehehhe..slamat tebang nextyear

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

baru nak booking tadi tapi hubby boleh pulak cancel ..katanya tunggu masuk umah dulu pastu baru jalan2 ..aduh sedih bangat rasanya...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

heheh..aku pn xtahan godaan..dh booking jugak..skali 2 gituh..ahakssss..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

mmg murah..
berbaloi2..

bestla nenek damia blk kg nek flite tu.. =)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya dpt tix murah...me nak gi KK bln april..so kena beli tix normal rate ajerler nampaknya...

atty's said... [Reply to comment]

kty tadi ada gak terai2..senang gak..tp tak jadi booking..bawak sabar byk2..hihihiihi..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

rezeki mak ko nana ;),baik niat ko tu,tu yg sng dapat ;)

KSWSK said... [Reply to comment]

amrul akan ckp ok nya tu..sbb nak blk kg kan

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
tu la kan kak
klw tak xde fuel surcharge tu mmg bole book banyak2 tmpt lg ni duit pon ala2 nak xde dah kan haha ni je yg mmampu la

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
tu la
nak naik AA
tunggu time mcm ni la
baru mampu ahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@NeenaAnuar
tu la..bese nk terbang sanggup tunggu promo mcm ni
baru berbaloi

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
heheh tu la
heran juga
sebab ramai yg xleh masuk kan
kita nak book senang je
rezeki mak kita la

Nana said... [Reply to comment]

@Diana @ bilakukatacinta
good luck! heeee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
haha seb baik la dia tak bebel lega aku

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahaha adoi sian ko
tp kali ni promo nye mcm tak bez la time dia..
bulan 7 puasa
bulan 8 raya

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
mesti dah abes tu
klw kk mmg destinasi panas..
klw lambat msk mmg tinggal yg lain je xde 10sen dah

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
berbaloi2

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
hehe nanti ym saya..

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
adeh yeke heheh
xpe try lg

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la
tiket bas lg mahai dr harga ni kan
cepat pon cpt blk kg naik flight

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe xpe2
thn depan sure ada lg jgn risau

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hahahah
tahniah berjaya membooking

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
tu la..klw tak fuel cas lg berbaloi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tunggu la mz
kot nanti ada promo 29 ke kk
bese ada

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hahaha
rasa xleh lak kak
klw xmasuk
konon xnak book
last2 terjebak

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe tu la..
agknye sebab aku nk bw mak aku blk kg kot
tu senang dpt
cer klw nk oliday heheh
mest susah kot

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
haha nsb baik dia ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...