MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 29, 2011

tasik taiping sangat CANTIK

dah abes g zoo singgah kejap tasik tepeng tepi zoo je pon...mau amek gambar kat area pokok2 dia tu selama ni tgk dalam tv, tgk kawan2 amek gambar kat tasik tepeng kan..teringin rasa nak pegi kan..by the way utk sape2 yang tak tau meh kita belaja geografi skit Taman Tasik Taiping adalah taman tasik yang tertua dan tercantik di Malaysia (hasil carian dari google haha...) tp mmg cantik pon..serius la wei..time nak g tasik tu kan bersepah2 orang kawen wat photoshoot ada la 5,6 orang haih beznye klw bole wat PS kt sini ngan gefren seme kan

kitaorang singgah kejap je..memandangkan ari dah makin gelap & kitaorang nak meneruskan perjalanan balik kampung kat sungai bakap, penang...makanya sempat la amek gambar dalam 30-40 keping..ni la hasil tapisan terbaik gambar2 kat tasik tepeng..insyallah klw ada rezeki nanti aku nak stay kat hotel seri malaysia yg letaknya btol2 kat tasik ni....pastu malam tu bole g night safari...tersangat la cantik tasik ni rasa xnak balik tau

ok la meh la...layan gambar setiap gambar ada lagu..bak kata yuna hehe...


cam kiut2 je..kiut ke?hehee
ok la kiut la
untuk mendapatkan gmbr yg cantik cecepat bertukarrr kepada lense 50mm
em...like mother like doter kan?tapi sebenarnya mia yg wat pose mcm tu mama dia yg tiru haha
adoi tengok la mia apa dia buat ntah aku gelak sebab dia lak wat bebukan
owh suka nye kamu ek..nampak sgt tau damia ni kalau amrul ada hepi dia lain bebenor..
encik kameraman

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

comel je memasing !best..anak dh beshar..nak gambo pon sng..kalo iqy ni..ikut mud..kene tny die.nak gambar ke x,,kalo die ckp xnak..toksah ambik la..mg die nanges

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

cantik2, tapi kita tak pernah singgah la nana, this time kalo balik kampung wajib singgah nak snap2

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

pokok2 besar kt sini dh leh cam dah, dpt agk dh gmbr2 yg amik kt sini kan..

nana, sblm trlupe pasan x kupon yg dpt ritu smp 31dec ni jek tau..tkt xpasan jek..incase la klu nk gune or nk bg org lain ke kan:)

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik ..kalo wat photoshoot sure best gmbr2nye

MRS. K said... [Reply to comment]

stay kat kamal lodge la nana.. dekat jugak ngan taman tasik.. lawoooooo

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Mmg cantik ah situ.. terima kasih krn meluangkan masa di Perak sekejap. Tkpe, thn dpn dtg ya.. sbb tahun melawat Perak.
Eh..?? Jadi duta pelancongan Perak kah?? Ala..bg chance le kat org Perak ni. Huhu :P

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai sukenyer tengok mia ngan nana...bila la sue nak dapat cam nana ni...best la ngan mia ni...mmmm...

nak buat azam la..kikikikiki...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

sesekali jupe ngan ayahnye mmg sonoklah damia, tu yg kretif utk beraksi dpn kamera :)

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh seronok berjalan

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang cun aa..nak gi PS gaklah kat sini heheh

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

tantiknye beb..nnt kite p..hahahah semua tmpt nak p..gile ape..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

tu bukan en kameraman dah tu..en ipadman ekekekke

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

pandai damia posing...
airel skang nih susah sgguh nak sruh dia posing...
ikut mood jerk... huhu

watyz said... [Reply to comment]

cantik gambo + pemandangan.

Falsya said... [Reply to comment]

bebeh..dulu malam2 kat sana ade arbok byk tau..siap pakai baju kebaya sandor kat basikal org noreh getah lagik u..skang dh kurang tp ade lg kat belakang flat buruk area tasik tuh..hahahahaha..

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

memang cantekk tasik taiping niee.. bertambah cantik bile dua beranak nie bersantai sebegitu! :D

- dieyana - said... [Reply to comment]

seronok damia,

nana awak macam yuna la..ehem..^__^

- dieyana - said... [Reply to comment]

seronok damia,

nana awak macam yuna la..ehem..^__^

rahayu said... [Reply to comment]

Nana gi taiping brp hb akak gi sana 23 and 24...24 tu siap naik feri kat tasik taiping tu

Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Pernah jugak lalu kat sini waktu nak p Zoo Taiping, memang cantik! Pokok2 besaq kat situ pun cantik2... :D

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alolololo!!! Comelnya..
Dia kalau ada mama & papa dia mst rasa bahagia dia lain macam sikit..
:D

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hhaha gitu ke
adoi..tu la
tgh2 besar iqy mmg susah skit nk amek2 gmbr
ni damia kdg2 dia yg minta kita amek gmbr dia

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
harus singgah anje lawa gile tmpt ni

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
hahha tu la pasal
tgk pokok dah tau kan tepeng
owh ok tau2 sebab kita pon ada kupon tu tp xdan nak guna la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
itu la nye mmg tmpt ni lawa klw buat ps

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
owh yeke ok2 bole di pertimbangkan nanti tq tau

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
hahah mmg akan dtg lg kak..
nxt time nak jalan makan mee udang kuala sepetang hhehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe tunggu syawal beso skit bole la
gedik2 amek gmbr gini heheee

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
aksi2 seme tu dia spontan sendiri je
xyah ajar2
sua je kamera
mula la dia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sekali sekala amrul blk gini la keje ktorg
mangabeskan masa g jalan2

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe mmg lawa mz serius sgt cantik tu la ingt nk ajk bff ps sini nanti

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
heheh xde masalah nanti kita set la g sini

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
hahah eli tu bukan ipadman tapi tabman hahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe so far damia ok je kak
mmg elergik kamera juga mcm mama dia hahhaaha

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tau xpe aku sendiri terpegun tgk tmpt ni

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
owh yeke
hehe
klw aku g malam sure jumpe arbok tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@NeenaAnuar
tu la pasal..mmg lawa lah
xpuas rasa mcm nk stay sini satu malam nanti lah 1 day

Nana said... [Reply to comment]

@- dieyana -
hah celah mana yg macam yuna nye?hehehheee

Nana said... [Reply to comment]

@rahayu
saya g sini masa 24 juga lah dah ptg kul 4 gitu hhehee

Nana said... [Reply to comment]

@Hanih Borhan
ahh tu la mmg lawa gile tmpt ni

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
jgn kata damia
mama dia pon bahagia lain mcm klw daddy dia ada hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...