MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 23, 2011

telematch bersama gadis2 safi

lepas seme siap bekpes makanya bermula telematch kita...mcm2 game ada tau semput penat..terjelir2 lidah pancit seme ada...heheh almaklum lah..kita ni dah tua...kebanyakan nye budak2 tu budak2 remaja lagi rasanya group aku & fiza lah plg tua..lain2 tu seme pangkat adik2..stamina xde dah kakak ni seme...hehe...serius..lama tak senaman kan?adeh.....kali ni kami dibahagikan kepada 5 kumpulan seme terpisah lah..campur2 dah ngan group lain masa ni...aku group no 3 kumpulan 4 girls haha..blasah je bagi nama..suh fikir nama 3mnt je kasi masa lantak kan

antara game yg ktorg main :
1. game gelung hula hup tu kena masukkan dalam badan pas kat kawan2 pastu patah balik ke garisan permulaan
2.kena lari dengan kaki sebelah terikat kat partner kita...sorang pandang depan sorang pandang belakang gile susah nak lari..game ni mmg kena ada kerjasama klw tak sure jatuh
3.hoki buah kelapa..seb baik aku dapat buah kelapa yg bulat & kecik senang nak golek...dah ler masa bg buah kelapa tu dia suh rebut sape dapat yg lonjong naseb la..hehe
4. lari kepit buluh celah kangkang...hehe ni lawak...suar dah la licin lari setengah jalan buluh menggelongsor turun
5.isi air dalam botol guna tangan pandai2 la ko ceduk air tu masuk dalam botol, air kena amek air laut tau...kemain besar botol 5gallon mineral water tu suku je sempat isi klw nak penuh 3 hari 2 malam baru penuh haha..

ada yang tak xde gambar sebab semua join..kan tak de sape nak suh amek gambar...sebelum acara kemuncak,diorang buat acara tarik tali..tak de hadiah pon saje suka2...yang ni kena bahagi 2 group..aku,eli, diah sekali ngan shila satu group B, falsya terpisah group A, keputusan tarik tali group ktorg menang...mengalahkan group A

nasib baik la hujan turun lepas seme game settle...ngam2 soi je...abes amek2 gambar seme..ujan lebat..berlari balik bilik..apa2 pun memang sangat seronok lah...walaupun sampai arini badan sakit2 sebab tarik tali punya pasal..sangat enjoy holiday ngan safi ni best gile wa cakap lu...

sebelum seme peluh2 masam..acara wajib amek gambar dulu
eh pose kuih semperit
 kliq 2intim8
 ktorg ni banyak btol gambar ngan group 4GP adik2 dari langkawi..ye lah..salah sorang dari ahli kumpulan ni mmg dah add aku sebelum ktorg g oliday lagi..so dah kenal la..chatting2 dulu sebelum oliday
 game ni kena kepit batang buluh celah kangkang pasut kena lari mcm pas beton
 terngaga2 mulut aku berlari hah...
 lawak gile nengok gambar ni..deah satu kumpulan ngan shila & eli
 tarik tali...risau tengok eli...orang nye kecik je..takut melayang tarik tali
 1,2,3 tarik..aku tukang count kat bahagian depan
 ha..kan aku kata..takut eli melayang..ngan aku2 jatuh sekali haha..gedebuk la kita mcm nangka busuk kat situ eli
 nengok la muka shila..hah eksited woo menang tarik tali
 acara penyampain hadiah group falsya no 4
 group deah, shila & eli no 3
 oleh sebab shila dalam group tu + sorang staff safi makanya barangan safi tu deah share ngan eli je..
 group aku dapat no 2
 hadiah share ber3 sebab salah sorang dalam group ktorg staff safi
 gambar gila..kameraman suh wat cam gini aksi bebas...nak kuak lentang ke..renang berirama ke xkisah..hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang best la holiday korang..tgk gak kat blog Diah tai..terbaik..!

Syima Emi said... [Reply to comment]

kak nana.. jeles2.. hahaha.. saya yg dok baca cerita2 safi kak nana ni pon boleh rasa bestnya holiday ni... hahahaha.. meme comel ipad2 tu..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt besh!! cuma hadiah brg safi ajer kalau hadiah brg letrik lagi besh hehehe

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi ko .. gagah menarik tali .. aku dh lama x menarik2 tali ni ..

Em's Family said... [Reply to comment]

tu diaa.. muke shila sampai lagu tu dok main.. menarik ni

Falsya said... [Reply to comment]

pembetulan okayh..group aku no 3..smp hati nak down kan lagik..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kalo sue gambar bebas ni..dah lama dah sue meniarap kat situ gak..kakakkakak

SyUhAdA said... [Reply to comment]

besnye..dpt main2 kat situ..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

best giler eventttttttttttttttt :)

Gieyana said... [Reply to comment]

Mesti best giler kan! Tgk telematch ni mmg happening..:D

ieda said... [Reply to comment]

wah2 memang happening giler lah acara nie .. macam zaman sek2 dulu lakk ..

tuu sakan lompat tuu :))

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah...bab melompat tu mmg cun..mcm2 sukaneka ye..sure semput

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

ala..sukanye tgk entry2 holiday ngan safi ni nana..tempat cantik..cuti ngan artis cantik..gmbar2 nye pon cntik2..korang yg menang lagilah cantik kan..hehehehehe...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hahahha riso eli melayang ye..skali dgn dia² skali melayang ekekke

tp mmg sakit badan kan.tarik tali punye psl la ni

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

gambo yg lompat tuh mmg cantik....
spoting jer seme....
klaka tgk nana duk kepit buluh tuh celah kangkang... hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...